ערב טוב לכולם

takano

New member
ערב טוב לכולם

שלום שלום, אני טקאנו מיפן,אפשר להצתרף?

takano

New member
שברתי את הראש שעה

על המילה הזאת,אפילו פתחתי מילון וניסיתי להתקשר לארץ לשאול, פשוט לא מאמין מה קרה לעברית שלי
לפעמים לוקח לי 5 דקות לנסח משפט פשוט,,,

מכירה... מכירה...

גם העברית שלי הלכה לקיבינימט. זה מה שקורה כשגרים בחו"ל. למרות שחזרתי לארץ עדיין בורחות לי מילים בעברית וכולם עושים פרצוף כזה
כשיוצאת לי אנגלית מהפה... אתה תמיד מוזמן לשאול אותי, כך (לפחות) נטעה ביחד ואז יהיה לך גם את מי להאשים... בכל אופן - ברוך הבא! הקפה על אייל והסיגריות (אמנם מגעילות מתוצרת הארץ, אך עדיין) עליי. ספר לנו קצת על עצמך (גיל, גובה, מאכל אהוב ושיר ילדים שאתה מכיר את כל המילים שלו בע"פ....)

takano

New member
אם הסגריות עליך

אני נשאר... אוי נובלס ,נובלס,אהבתי הראשונה, אז על עצמי: גיל:אי שם בשנות ה20 גובה:183 ויורד,(נשבע באלוהים הגעתי יותר גבוה ליפן) שיר ילדים:כשהייתי ילד לא היו שירים מאכל אהוב:דייקון כמובן מה להביא?

אניה25

New member
takano

אז איך יפן? אתה בטוקיו במקרה? לפני 3 שנים הייתי חצי שנה בטוקיו וזה המקום הכי מדהים עלי אדמות, אני מתה לחזור לשם. תעשה חיים ותמסור ד"ש.

יש גולף ארוך, טוב?

מנובלס נגמלתי לפני שנים אחדות... מה לא היו שירים???? מיד תמציא אחד. וסליחה על הבורות, אך מה זה דייקון? (אני אוהבת מרציפן בכלל).

takano

New member
עזבי אותך מגולף,הדייקון עלי..

מה זה דייקון,זה הכי טעים שיש,במיוחד בחורף. התרגום החופשי לזה הוא "גפניז ראדיש" אבל לדעתי זה לא קרוב אפילו להיות רדיש(ואיך לעזאזאל אומרים ראדיש בעברית?) שירים,נו טוב אם אני חייב אז אני מצליח לגרד מהזכרון רק את "הבובה ימימה" מכירה?

וואלה, בובה ימימה זה שיר פצצה!

ואחרי ששמעתי מה זה דייקון, אני ממשיכה לדבוק במרציפן שלי. זה פשוט לא נשמע לי משהו...

Benkok

New member
../images/Emo5.gif איכסה גולף לייטס!!!

זה מה שאמא שלי היתה מעשנת (ומן הסתם בתור מעשן מתחיל הייתי גונב לה...) נובלס?? זה מה שהקיבוצניקים היו מעשנים בבצפר... היו שואלים אותי אם יש לי סיגריה, הייתי מוציא מרלבורו לייטס...היו אומרים "מה, אין לך נובלס? אז לא צריך..." לך תבין אותם...

בן, לא ללכלך...

אצלינו היו שמים מרלבורו לייטס בקופסא של נובלס כדי שאף אחד לא יבקש מהם. נו, גדלתי בשכונה של קמצנים. אני היחידה שעישנה נובלס מהחבר'ה. לקח לי שבע שנים להיגמל מהזוועה הזו ולהתמכר לזוועה אחרת... איכס גולף לייטס? מה לעשות, הסיגריות בארץ יקרות. כשאני אתחיל לעבוד כמו בנאדם, אז גם הסיגריות יהיו בהתאם (אחח... הלוואי ואפסיק לעשן!)

Mירב

New member
יש דייקון בארץ

בכל חנות טבע כמו ניצת הדובדבן וכדומה... מה עושים עם זה?: אני למדתי להחמיץ את זה בשיטה יפנית, וגם להשתמש בירקות מוקפצים.

takano

New member
צנון זה לא

נישגב מבינתי למה היפנים מתעקשים לתרגם דייקון לראדיש, בכל מקרה תחתכי פרוסות ותכניסי למרק לקראת סוף הבישול,(עד שהפרוסות הופכות לשקופות)

למעלה