ערב טוב לכולם!!!!!!!!!!!

racheli78

New member
ערב טוב לכולם!!!!!!!!!!!

מה שלומכם? הייתם מעט שקטים השבוע...בלי הרבה ויכוחים סוערים..... האמת שהזמנים המעניינים הם כאשר נפתח דיון....ובטוח שלכל אחד יש מה לומר....אז מה אתם אומרים? יש לכם רעיון? אגב מי יכול ורוצה להיפגש ערב אחד בהרצליה? אני מאוד אוהבת את המרינה ובעונה הזו.....מעין דימדומי קיץ... מדהים שם בשעות הערב..... אם המקום סבבה...אני אקבע תאריך ומי שיוכל יגיע..בתקווה שכמה שיותר.... המשך שבוע טוב לכולם....

qui saura

New member
היי רחלי ערב טוב

אממ לא כולם שקטים השבוע:)אממ מה דעתך שנפתח דיון????? משהו בסגנון: מדוע התקשורת כעבור יומיים שכחה ממקרה חילול הקבר?האם זה היה במכוון או שמא קרו חדשות אחרות יותר חשובות? או מה הסיבה שלאורך השנים חלה התעלמות ממיק ומזכירים אותו רק ביום מותו. הרי מייק היה הזמר היחיד שהצליח בחו"ל ושמר אמונים למדינתו והתנדב במלחמת יום כיפור ובכלל היה פטריוט ,לדעתי לפחות. ומה התקשורת גומלת לו?התעלמות וחוסר אכפתיות ואפילו בקושי משמיעים שיריו. מדוע לא מתעלמים מסלבריטיז אחרים שעזבו את הארץ למען קריירה ואפילו לא מדברים בשעה שהמדינה בצרה. מייק היה בפרסום הכי רב שבחור ישראלי יכול לחלום עליו ועל אף זאת לא הפנה לארצו גב ואילו ארצו, לפחות התקשורת או עיריית חיפה כפי שסיגל ציינה שאמרו שלא מגיע לו שם רחוב כי בכלל לא שירת את מדינתו, הפנתה לו גב וזה חורה לי מאוד כי מייק באמת היה ונותר אגדה וחבל שעושים לו עוול ומתעלמים ממנו. ומדוע לא עושים לו גרסאות קאברים לשיריו?הרי אני יודע שבתכנית לציון 30 שנה למותו דוד ד'אור שר את mais dulalumiare מצטער אם הייתה לי שגיאת כתב פשוט לא יודע צרפתית. אבל חוץ מדוד דאור לא שמעתי משיהו שר שירי מייק או עושה לו קאבר.מה לא מגיע לו הכבוד הזה?הרי הוא הנחיל אבני צאן וברזל בזמר הצרפתי ואפילו לא מתייחסים לכך. מקווה שאלה נושאים מספיקים לדיון. בינתיים שיהיה ערב טוב:))))))))

mikebrant78

New member
היי דודיק, היי חברים!../images/Emo168.gif

מה שלומכם? אני שותף לתהיותיך, באמת. באשר לפרשת "החילול", אני סבור שאין צורך שהתקשורת תקדיש לפרשה זו יותר מכך. לפעמים לצערינו אפילו כשיש פיגועים והתקשורת עוברת לסדר היום. מה שקרה היה מצער מאוד אבל הקבר עדיין עומד על תילו ואין חדש תחת השמש, לשמחתינו. מבחינה מוסרית קרה משהו מכעיס ומצער, אך חלילה וחס אף אחד לא נפגע ו/או נהרג. מה גם שאני בטוח שאותם חסרי בושה לא עשו את אשר עשו ערב קודם לפרסום, אלא שזה מידע שרק לאחרונה יצא לאור. באשר לקאברים לשירי מייק ברנט, אני מתנגד לכך. השירים של מייק ברנט כ"כ מושלמים ומיוחדים שעדיף שאף אחד לא ינסה לגעת בהם כי זה רק יהרוס, לא נעים לי לשמוע מישהו אחר מבצע את שיריו,כי אף אחד לא יכול להגיע לקרסוליו מבחינה ווקאלית ועוצמה. דוד ד'אור למשל שר את "אבל, בתוך האור", בצורה לא טובה, בלשון המעטה... מתי אתה מתגייס לצה"ל? יש לי אח בן גילך אשר מתגייס ביום 26/09/05. בכל אופן שיהיה בהצלחה ושובו הביתה בשלום! אלעד(-:

qui saura

New member
היי אלעד

ראשית כל אתה צודק,עדיף שלא יהיהו גרסאות כיסוי לא חשבתי על זה כך. ושנית, עוד אין תאריך גיוס בגלל הצבא ה.... הזה והמעצבן כי כבר שנה וחצי אני בבדיקות רפואיות בזמן שאני בריא ומסרבים לתת לי פרופיל. אז בינתיים שהצבא יחכה עד מחר עד שיגייס. גם בהתחלה היה לי מוטיבציה להתגייס אבל עכשיו הוציאו לי את האוויר מהמפרשים לאחר שגיליתי שצה"ל הוא פשוט צבא הגנה לליצנים.הכוונה פה היא כמובן להנהלה של לשכת הגיוס בלבד ולא התכוונתי כלל וכלל לחיילנו שעושים עבודה מצויינת ושומרים עלינו ומסכנים חייהם כדי שאנו נחיה ועל כך מגיע לכולם צל"ש. הכוונה היא גם לא לחילות אלא פשוט לאלה שקובעים פרופיל:) המשך יום חייכני ונעים לכולם/ן:))))

racheli78

New member
היי.....

אני גם מעדיפה את מייק על פניי מבצע אחר....ישנם דברים שברור לי שלא ניתן יהיה לקבל בהקשר של מייק. למשל, רח' על שמו וכן הלאה, אך בעייני ישנם דברים שהם בהחלט ריאליים כמו למשל מס' השמעות ברדיו והייתי שמחה אילו היה אפשר להמיע אותו מידי פעם בתחנה כמו גלגל"צ (שזה קורה בערך פעם ב 3 שנים) משום שהם למשל לא משדרים רק שירים חדשים, אז אם משמיעים גם את אלביס ואומנים ותיקים אחרים (שחלקם גם אינם בין החיים) אז מדוע לא מייק? סיגל ואני דיברנו המון האם אפשר לעשות משהו בנידון, אבל לצערי אין משהו קונקרטי שיעזור.....אלא אם כן....אלעד אולי לך יש רעיון? מכתבי בקשה לא עוזרים....הם משמיעים את מי שיש לו רייטינט בד"כ ולדעתי הם פשוט לא מודעים כלל שיש למייק הרבה מעריצים גם היום....... בהחלט הייתי רוצה לשמוע מידי פעם גם שירים קלאסיים וקלאסיים בעיניי זה אפילו שנות השמונים (גם בעברית)...מה שקורה היום זה שיש מס' שירים שחוזרים על עצמם עד כדי מיאוס, לפחות עליי, למשל מירי מסיקה ושירי מימון....כמעט כל תחנה שאני מעבירה מתחיל השיר שלה....ישנם גם אומנים חיים ודיי מוזנחים מהבחינה הזו.....חבל.... את מייק התחלתי להעריך בשנייה ששמעתי אותו וכמו שדודיק אמר...רק כאשר היה יום ה-20 למותו זכיתי לדעת/לשמוע מי זה מייק ברנט....בטוח שאם הייתי שומעת אותו עוד קודם הייתי נתפסת....גם אני לא מוצאת זמר נוסף בקנה המידה של מייק אפילו היום.... אגב...ישנם אנשים שעשו המון למען המדינה ואני מכירה רח' קטנטנים וחסרי חשיבות לחלוטין שנקראים על שמם...למשל יאיר שטרן ואלי כהן...

qui saura

New member
צודקת רחלי

רחלי ראשית כל את צודקת שצריכים להשמיע את מייק יותר לעיתים קרובות.ושנית מצאתי דרך: אם אחרי שאקבל פרופיל אולי אלך לבחינות לגלי צהל דבר שאני מת לעשות אם בעזרת השם אתקבל אשמיע את מייק:)אבל בינתיים כפיתרון ריאלי יותר ניתן לבקש מתחנות הרדיו לא??יש בקשות להשמעת שירים כמו נגיד רדיוס 100fm יש תכנית מ3 עד 5 בערך שהקהל מבקש שירים וכו'.

maia של

New member
הייתי רוצה לבוא

הבעיה שאין לי רכבת בחזרה. יש לי אומנם רכבות כל היום, אבל אם אני לא עוזבת ב 8 בערב, אני לא מספיקה לאוטובוס האחרון. לא יודעת באיזו שעה של שעות היום את רוצה. מבחינת נוחות של אילו שעובדים, באמת שעות הערב והלילה מתאימות. תחליטו אתם ואני אראה אם אני אוכל לבוא.

למעלה