ערב טוב לכולם!!!

M i k e s F a n

New member
ערב טוב לכולם!!!

מה שלומכם? נהנתם אתמול? מתי נפגשים שוב? איזה מצחיק היה לגלות אתמול שמייק היה מעריץ בספורט את מכבי ת"א?.. לטם- הנה התמונה שביקשת מצורפת פה.. בואו ניפגש יום ראשון שני הבא איפושהו במרכז..נשב נדבר..נשתולל על מייק..מה אתם אומרים? המשך ערב טוב...שלכם, סיגל!

djprince

New member
פגישות

בבקשה נא לפרסם מתי נפגשים ואיפה בבקשה אני רוצה גם לבוא לפגישות ואני גר בנתניה תודה

Duvdevan Girl

New member
../images/Emo9.gif תודההה סיגל

תודה רבה על התמונה מתוקה
!!! מייק נראה מדהים במדי הכדורגל האלה.. כל כך שקסי לו
ומרסל לא זכרה בדיוק איזו קבוצה הוא אהב, עלתה אפשרות של ת"א (מכבי חיפה שולטים)
בבקשה אל תיקבעו יותר פגישות בימי ראשון כי יש לי רופא..
כמעט לא הספקתי להגיע אתמול.. הכי טוב לי זה יום שני - אני בעד שגם תהיה הזדמנות לאלה, שלא הגיעו פעם שעברה, לבוא
זה יוצא בתאריך: 1/8

mikebrant78

New member
היי לטם!../images/Emo86.gif

מה שלומך? גם אני הופתעתי שמיי ברנט אהד את מכבי תל אביב (קבוצתי האהודה והאהובה), כי לא הסתדר לי שהוא לא אהד קבוצה חיפאית, אלא שאז נזכרתי שבאותם הימים (כמו גם בימים אלה), מכבי תל אביב היתה שם דבר בכדורגל הישראלי. בסוף שנות ה-60 ובתחילת שנות ה-70 מכבי תל אביב זללה תארים. בשנת 1968 זכתה באליפות, בשנת 1970 זכתה בדאבל (אליפות+גביע), בשנת 1972גם באליפות. באותם השנים מכבי חיפה היתה קבוצה קטנה אשר דישדשה בתחתית הטבלה עם ביקורים תכופים בליגת המשנה, כך שאין זה פלא שמייק ברנט אהד את הצהובים מתל אביב. בל נשכח שבסוף שנות ה-60 הוא היה גר בתל אביב. מסתבר שלמייק ברנט היה טעם טוב לא רק במוסיקה אלא גם בכדורגל. אז שיהיה לך וכולנו המשך שבוע טוב וצהוב עולה! אלעד:)

Duvdevan Girl

New member
הבנתי אותך ../images/Emo9.gif

ידע מרשים בכדורגל, אלעד!
אבל אם מייק היה חי בימינו , לדעתי הוא היה מתחבר לצד ה"חיפאי" שבו ואוהב מכבי חיפה...חחחחח ככה זה אנשים תמיד עוברים לאהוד מה שמוביל... תלוי בתקופה, ככה זה היום לפחות..

mikebrant78

New member
היי לטם!../images/Emo86.gif

מה שלומך? אני לא כל כך בטוח שאת צודקת. לא תמיד אוהדים את הקבוצה מאותה עיר מגורים. אצלינו בבית למשל כל אחד אוהד קבוצה אחרת. כשבאים לאהוד קבוצה, האוהדים נחלקים לכמה סוגים: א) אהדה שעוברת בירושה (כלומר: הולכים אחרי קבוצתו של האבא); ב) אוהדים את קבוצת עיר המגורים; ג) מתאהבים בקבוצה כלשהי (בדיוק כפי שבוחרים להתאהב בבחורה כלשהי), אולי בגלל הצבע, אולי בגלל שחקן מסויים... זה מה שקרה לי ואולי זה מה שהיה קורה גם היום למייק ברנט, זה משהו בלב שקשה להסביר. אז שיהיה לך המשך ערב טוב וצהוב עולה!!! אלעד:)

M i k e s F a n

New member
אין בעד מה..

אני אשתדל לקבוע פגישה לאמצע השבוע.. באמת אנחנו לא נפלא אם מייק באמת העריץ את מכבי ת"א- קבוצה שאני אישית אוהדת בשני ענפי הספורט, קבוצה עם המון תארים ואליפויות! בקשר לתאריך- ראי זאת כסגור אבל זה יהיה הפעם במרכז! פעם אתם תבואו אלינו ופעם אנחנו נבוא אליכם!! מה את אומרת?

למעלה