ערב טוב לכולם !!!

פנינה 23

New member
ערב טוב לכולם !!!

יש לי שאלה, מערב שישי "נתפס" לי הצוואר, כאבים שחבל על הזמן..אסור לי כדורים כי אני בהיריון..נסיתי מסג' עם שמן זית פושר ולא ממש עוזר..אני לא יכולה יותר, כל הלילה לא ישנתי, כל צד שמאל והכתף כואבים מאוד. יש למישהו פיתרון ? דחוף !!!

וויייי איייי ווייייי זה כואב.

ובכן, למרות החום הגדול, קחי גרב ניילות ישנה אך ללא חורים, מלאי אותה באורז (בערך 1 ק"ג) קשרי אותה בקצה והכניסי למיקרוגל לשתי דקות (תלוי בעוצמת המיקרו.) עשי מהגרב גליל וכרכי אותו סביב הצואר. גם התמיכה, וגם החימום יקלו על הכאב. אם יש ברשותך משחת טייגר-באלם Tiger Balm - ניתן להשיג בבתי המרקחת, עסי את האיזור הכואב (לדעתי תזדקקי לעזרה...) אך בזהירות רבה מאוד - ואם אפשר - עם כפפה חד פעמית כי המשחה מ א ו ד חריפה, ורק אחר כך חממי כנאמר. אם את מכירה מישהו שיודע לעשות כוסות רוח - זה פתרון נפלא. הכוסות צריכות להיות מסודרות מהכתף ומטה לצד (וחלילה לא על) עמוד השידרה. מותר לך בהריון אופטלגין אלא אם כן את אלרגית. מאחלת לך החלמה מטאורית.

tooly111

New member
תמנעי ממזגן, או כל קירור אחר

רק מקירור הצוואר כבר יכול להתפס, אז כשהוטא תפוס בכלל לא רצוי להשתמש בקירור, תדאגי שהאיזור יהיה מחומם כל הזמן, מקלחת חמה תמיד עוזרת, ואחר כך מסאז' של רבע שעה לפחות... זה באמת עוזר.

למעלה