ערב טוב לכולם

ערב טוב לכולם

היי אני בחור בן 29 נשא HIV היתי רוצה לקבל יעוץ על צמחים שיכולים לשפר את מערכת החיסון בגוף או על סוג של שמנים שירגיעו את הגוף כי אני עם מצב של רמת חסינות מאוד נמוכה וזה לא בריא לי והשמנים בכדיי להרגיש קצת טוב עם עצמי והרגעה כי אני מאז הידיעה מאוד נסער מזה חודשיים פשוט אל מצליח להתרכז בכלום אשמח לקבל מסרים תודה מראש

0 אור 0

New member
הי

אין לי הכרות עם HIV באופן ספציפי. לשיפור מערכת החיסון בגוף אפשר להיעזר באכיניציאה או סמבוק (חליטת עלים מבית טבע, או סירופים מוכנים בסופרפארם ודומיו) להרגעה: שתיית תה קמומיל, פסיפלורה להרחה ואמבטיה : שמן מליסה ו/או שמן לבנדר. כדאי להיעזר במדיטציה והרפיה לצורך ההרגעה. והכי חשוב: כדאי ליצור קשר עם קבוצת תמיכה שמבוססת על חולים ונשאים שיוכלו לעזור לך בעצות מתאימות למצבך.

ננא

New member
חיזוק מערכת החיסון

היי, ישנה תמצית מצמחי מרפא אשר נהוג לתת אותה לבעיה כמו שלך, שלחתי לך מסר בנידון. לבריאות,

ebony

New member
הייתי ממליצה לגשת

למטפל מוסמך ולהתייעץ איתו... היות וHIV זה מיקרה יחסית מסובך ואכיניציאה יכולה להיות חזקה מידי ובשימוש מוגזם להוריד את מערכת החיסון עדיף לפנות למטפל בתחום להתייעצות אבונית

sashimi

New member
HIV+

כדאי מאוד שתגש למטפל/ת מוסמכים. צריך לראות את התמונה הכוללת ואז להחליט מה הטיפול המומלץ ולהיות במעקב. כל תשובה שתנתן כאן תהיה חובבנית ולא אחראית.

למעלה