ערב טוב לכולם שרשרו לכאן למה כל אחד התחפש אני אישית לא התחפשתי אבל ביום ראשון יש לי יום הולדתתת 20
ל לירן צ היחיד New member 24/3/05 #1 ערב טוב לכולם שרשרו לכאן למה כל אחד התחפש אני אישית לא התחפשתי אבל ביום ראשון יש לי יום הולדתתת 20
ש שי shay love sarit New member 24/3/05 #3 ערב טוב !!! אני גם לא יתחפשתי עברתי את הגיל של תחפושת . אבל אגב פורים זה חג מהמםםם וב"ה לירן מומולדת מזל טוב שרית לב יו... שריתוש וממה {אמא}
ערב טוב !!! אני גם לא יתחפשתי עברתי את הגיל של תחפושת . אבל אגב פורים זה חג מהמםםם וב"ה לירן מומולדת מזל טוב שרית לב יו... שריתוש וממה {אמא}
M Music4Life New member 24/3/05 #4 אתה בן 20..פשש סבבה ../images/Emo27.gif ילד גדולללל מזל טוב...כשיגיע היום, תזכי רלי ואני אפתח לך שרשור מכובד עבור היומולדת שלך (אל תשכח להזכיר לי, תאריכי יומולדת אני לא זוכרת אף פעם!) ואני לא מתחפשת לכלום.
אתה בן 20..פשש סבבה ../images/Emo27.gif ילד גדולללל מזל טוב...כשיגיע היום, תזכי רלי ואני אפתח לך שרשור מכובד עבור היומולדת שלך (אל תשכח להזכיר לי, תאריכי יומולדת אני לא זוכרת אף פעם!) ואני לא מתחפשת לכלום.