ערב טוב לכולם

ערב טוב לכולם

איפה עוברים הקוים האדומים שלנו ? מתי אנחנו אומרים לעצמנו ההערצה שלנו מוגזמת ? מתי אנחנו אומרים וואו זה סה"כ בן אדם , שר , עושה טוב על הנשמה , לא צריך לרדוף אחריו ? מתי חשבנו לאחרונה איך אנחנו נראים בעיניו של האומן ? מתי אנחנו עוברים את הגבול בין הערצה לטירוף? ההערצה היא דבר טוב , ונובעת ממקומות טובים אבל ברגע שהיא נהפכת לאובססיה היא מאבדת את ערכה והופכת את המעריץ לסיוט עבור מושא הערצתו . אני לא רוצה לרמוז על מישהו ספציפי ולהצביע על בעיה קיימת אני רק מבקשת שכל אחד ואחד מכם ייקח את הדברים לתשומת ליבו וינסה לחשוב על התשובות . נשמח לשמוע את תגובותיכם .

דודו טל

New member
../images/Emo98.gifהערה מצויינת... ../images/Emo140.gif

אני חושב שכל אחד ואחד מאיתנו , נכון וראוי לחשוב על השאלות הללו, כולנו מעריצים את שרית ברמה כזו או אחרת, אבל לפעמים מאבדים קצת פרופרוציות, ונגררים למעשי שטות... אז בואו ניקח הפסקה,וכל אחד יכתוב את דעתו, ואיך לדעץו הערצה לאמן צריכה להיות ברת ביטוי, מה דעתכם?

חן חמי

New member
נראה לי ש...

שבקטע של שרית והערצה אליה אני די בסדר לדעתי- תקנו אותי אם אני טועה! אני דיי רגועה... (זה לא אומר שאני אוהבת אותה פחות! ממש לא) אבל היא בן אדם, בן אדם מקסים, ומה שאני לא רוצה שיעשו לי, אני לא עושה לה.

וואלה אני../images/Emo70.gif

אני מעריץ של שרית כבר המון שנים ואף פעם לא זכור לי שישתגעתי ליד שרית צרכתי או אפילו "נבחכתי" אני מכיר המון מערצים ברברים של שרית ואני לא חושב שאני אחד מהם המון מעריצים של שרית מכירים אותי ויודעים שאני לא מטורף אני מטורף על שרית חדד אבל לא ילד מטורף ויש מטורפים אבל אין מה לעשות הערצה זה ההערצה ואני חולה על שרית חדד בטרוף וזה לכל החיים אין אין אני מעריץ אותה והכל אבל אף פעם אני לא יקפןץ על שרית וכל אילו ויש כאילו שקופצים עליה והכל שעוד שניה הורגים אותה ואני ממש לא כזה אני תמיד בצד מחבק את שרית נישקה ליפעמים מדבר איתה פה ושם אבל לא צריך להגזיםםםםםם ואני לא אומר שאני לא מטורף על שרית אני חולהההה עליה בטרוףףףףף זאת הדעה שלי ואף אחד לא יעצור את אהבתי לשרית כי היא החיים שלי ואני חולה עליה בטרוףףףףףףףףףףףף

חשבת אולי פעם על זה שגם אם

עומדים בצד כל יום כל היום זה מטריד? איך מתבטאת שרית כחיים שלך? אם אתה טוען שאתה חולה עליה בטירוףףףףףףףףףףףףףף זה לא נראה לך יותר מדי ? תחשוב קצת ...

ממש משמ לא.

אני חולה עליה בטרוףףףף וזה לא יעזור לאף אף אחד בחיים כי אני לא ישנה את זה גם בחיים. ואין מה לחשוב כי זה מה שאני חושב. שרית היא בישבילי הכלללללללללללללל וזה לא יעזור. סגרו נושא.

ומותק לה..

אני ממש לא חושב שאנחנו המעריצים מפריעים לשרית כי אנחנו הקמע של שרית לפי מילותיה של השיר הקמע בהופעתה בקיסריה. ומה באת להיות לנו כאן פסיכולוג אז מותק אני לא צריך פסיכולוג אז בי לך.

../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif נכון!

"אבל ברגע שהיא נהפכת לאובססיה, היא מאבדת את ערכה והופכת את המעריץ לסיוט עבור מושא הערצתו" זו בעיה...

Music4Life

New member
או סוף סוף נושא באמת באמת רציני

ואל תבינו אותי ךא נכון - לא שאתם לא מדברים על דברים רציניים אבל סוף סוף מישהו מדבר פה על הנושא הזה שהוא באמת חשוב לבין אותו ולהסתכל טוב טוב על עצמינו להבין אם אנו מגזימים!! אני מסכימה איתך מאד....ותודה לך שהעלת את הנושא. אווואוההה כמה שאני מזהה עם הנושא וכמה שאני חושבת כל הדברים האלה...המון... אין מה הסויף, כל אחד צריך להיות ביקורתי לגביי עצמו, להבין דברים, שאלה רק אנשים רגילים שעושים את העבודה שלהם - לא צריך להסתכל עליהם כמו אל אלים...ולהנהג בהתאם. ישר כוח

אני מעריצה של שרית אבל מסוג המעריצי

המעריצים השקטים שלה.אני בחיים לא אצרח או אקלל או אעשה דבר שייפגע בה אני יודעת יפה את הגבולות שלי וברגע שאני ארגיש שאני עוברת אותם אני אעצור.שרית היא זמרת טובה בעייני ואני אוהבת אוהבת אותה אבל עקב סיבותי שלי לא מגיעה למפגשי מעריצים כי אני יודעת מה קורה שם מקווה שלא יסכלו אותי מעריציה הוותיקים והמושבעים שהולכים לכל הופעה וכל מפגש שלה. מקוה שזה עונה על שאלתך אם לא אז אני מצטערת כי אני חולה ולא ממש בפוקוס.

למעלה