ערב טוב לכולם!

ערב טוב לכולם!

יש לי בעיה ואני מקווה שתעזרו לי בה אני עובדת במקום שאני אוהבת בעבודה שאני אוהבת עם אנשים שאני אוהבת הבעיה היא שלאחרונה היתה תקיפה מינית של אחת העובדות על ידי אחד המנהלים העובדת לא הגישה תלונה ולא תבעה אותו משיקולים וסיבות אישיים שלה הבעיה היא שאני פוחדת שהדבר נתן לאותו מנהל לגיטימציה לחזור על אותו מעשה בתקווה שהקורבן הבא כמו הראשון לא יתלונן ולא יתבע אותו כיוון שאיני רוצה להיות הקורבן הייתי רוצה לדעת מה עליי לעשות הודה לכם אם תעזרו לי בתודה מראש ברברית

לפי הדרך שאת כותבת, נראה לי...

שאת הבאה בתור... ואגיד לך למה כך מרגיש לי את ממש מזמינה את זה כאילו בטוחה ויודעת שזה יקרה לך אז אם את רוצה לדעת מה לעשות אומר לך: ראשית להתרחק כמה שאפשר ממנו שנית ברגע שינסה להתעסק או לתקוף, מיד תרימי טלפון ותתלונני במשטרה שלישית למה את ואחרות יושבות בידיים שלובות ולא מתלוננות גם אם לא אותכם תקף, לא חייבות גם להגיד את מי רביעית את רק שמעת, או סיפרו לך?, ומהיכן הביטחון שהוא תוקף ולא אפשרו לו להגיע עד שם, ופירשו שזו תקיפה ולא מרצון? בקיצור זה רחוק ממך לכי לישון, כל צרה בעתה

בקשר לתקיפה אני יודעת כי הייתי איתה

לאחר שזה קרה נכנסתי לחדר שלה להביא משהו ומצאתי אותה באותה הצורה שבה היא הותקפה כך שאני יודעת שהיא הותקפה שנית אני לא מזמינה כלום אני פוחדת וזה טבעי לאחר שרואים דבר כזה שלישית הוא מנהל ולמרות שראיתי את תוצאות התקיפה לא ראיתי אותו תוקף כך שזו עדות שמיעה על עדות שמיעה רביעית אדם שתוקף מאחור וקורע את הבגד מאחור לא אוזמן לעשות זאת חמישית גם היא התגרתה בו באיזו צורה לאף אדם לא מגיע תקיפה בוטה כזו ולאף אדם אין זכות לכפות עצמו על אדם אחר מקווה שעניתי לשאלותייך ברברית

גבולות הפורום

שלום לך, בוקר טוב קראתי את דבריך בתשומת לב ויש לי תחושה שהנושא שמעסיק אותך נוגע בקצה מאד רגיש של גבול האינטרנט. ראשית וקודם כל בעניין האישי שלך. המחשבות שמטרידות אותך יכולות לגזול אנרגיה רגשית עצומה ולהביא אותך למקום פנימי מאד לא שקט. על כן נראה לי שכדאי להקדיש לזה שיחה אולי שיחות, עם איש מקצוע שבעזרתו תבררי "את עצמך". הנושא השני נוגע לאווירה שהעניין יצר במקום העבודה - גם זה נושא רגיש שאי אפשר להשאיר אותו ללא התייחסות. קשה עד בלתי אפשרי להתייחס להיבט הארגוני ללא היכרות את אופי המקום, את המבנה הניהולי ועוד פרמטרים שיכולים לעזור כדי לדעת איך להתקדם. נקודה שלישית - שמועות יכולות להיות סוד שלוקח הרבה אנרגיה רק להסתיר אותו ובכך להעיק על התפקוד באופן ניכר, ולכן השאלה איך מנקים את האווירה היא כמו ענן שיושב ומקרין. צר לי שלא ניתן לתת לך תשובות מקילות אך יחד עם זאת הקושי שאת מעלה דורש התייחסות זהירה ושקולה שעוברת את גבולות האינטרנט. מקווה שתמצאי את דרכך אמיר דרור

אני מודה לך על התייחסות לדבריי

צר לי שאין באפשרותך לתת לי כלים ממשיים לפתור את הדבר אך אכבד את דברייך ואת עזרתך מאחלת לכולכם סוף שבוע מהנה ברברית

אולי תשובה תמימה אבל בכ"ז

ידוע לי שבכל ארגון יש אדם (בדר"כ אישה) שאחראים לנושא הטרדה מינית החוק מחייב זאת בארגונים בינוניים בגודלם ומעלה אולי אפשר להעביר מסר אנונימי או לבקש שיחה דיסקרטית עם האחראי הזה ברור לי שיכולות להיות לכך השלכות אבל... כואב לי שבסוף יישאר שם קשר של שתיקה על מעשה גועלי של מנהל.

פניתי לכל הגורמים שצריך

הקשר אינו קשר שתיקה אל קשר אחווה העניין מטופל בצורה שונה ונקווה שהכל יבוא על מקומו בשלום ברברית[חתול}

למעלה