שוב, נכון! אני ממש חוזרת על עצמי... ;-)
א אורן גירון New member 18/6/01 #18 אני משתדל להכנס כל יום, גם אם לפעמים אני לא מגיב (אתם עושים את העבודה נאמנה). אבל בניגוד אליכם- רוב העבודה שלי היא בערב/לילה, ולא תמיד יש זמן...
אני משתדל להכנס כל יום, גם אם לפעמים אני לא מגיב (אתם עושים את העבודה נאמנה). אבל בניגוד אליכם- רוב העבודה שלי היא בערב/לילה, ולא תמיד יש זמן...
א אריאלה ב. New member 18/6/01 #22 אם כך, אנחנו מרשים לך להכנס לפורום גם בשעות היום, כשאתה לא יכול בלילה. בצחוק!!!
א אמא של צליל ואופק New member 18/6/01 #24 זה בסדר, אתה בחברה טובה, מסתבר שיש בפורום לא מעט חיות לילה למינהן..
ש שיגריס New member 18/6/01 #33 רבותי, יש פורום להפרעות שינה בתפוז אבל האמת היא שבפורום הזה אנחנו די מעייפים זה את זה בכמות ההודעות והתגובות אז זה מהווה תחליף נפלא (אני פשוט לא מסוגלת ללכת לישון בלי הפורום... זה יותר טוב מ... נו, אתם יודעים... כדור שינה !)
רבותי, יש פורום להפרעות שינה בתפוז אבל האמת היא שבפורום הזה אנחנו די מעייפים זה את זה בכמות ההודעות והתגובות אז זה מהווה תחליף נפלא (אני פשוט לא מסוגלת ללכת לישון בלי הפורום... זה יותר טוב מ... נו, אתם יודעים... כדור שינה !)