ערב טוב לכולם

מאנסטר

New member
ערב טוב לכולם

רציתי להתייעץ. אני לומדת כרגע הנהלת חשבונות ובאוקטובר אני אמורה להתחיל ללמוד מנהל עסקים וראיית חשבון. כל מי ששומע את זה לא ממליץ לי ביכלל לעשות זאאת הם אומרים שהלימודים קשים מאוד. שזה סתם יגזול ממני שעות רבות של לימודים ושבסוף זה ביכלל לא ישתלם לי. אני הלכתי ללמוד הנהלת חשבונות בגלל שאני רוצה ללמוד ראיית חשבון. יש לי ראש ללימודים, לימודים אף פעם לא הפחידו אותי. אני ישמח לשמוע ממכם מה אתם ממליצים. תודה רבה ושיהיה לכם ערב טוב ולילה קסום.

גל777

New member
אל תקשיבי לאחרים

גם אני שמעתי את אותם העצות " הטובות " לא ללמוד ראיית חשבון כי זה קשה אך כשתתחילי תראי שבסך הכל צריך : התמדה , סבלנות ואינטיליגנציה בסיסית כדי לסיים לימודים אקדמיים בכלל וראיית חשבון בפרט . אל תתני לאחרים להסיט אותך משאיפותייך ללא שום הגיון .

sigal 1104

New member
מי שאמר כך הוא ..

סתם פחדן שהקשיב לאחרים!! כשאני התחלתי ללמוד גם כן שמעתי את אותן תגובות והאמת היא שזה רק גרם לי לרצות בזה יותר! אומרים עלינו שאנחנו מזוכיסטים.. הייתי אומרת שנדרשת אינטיליגנציה גבוהה ,ראש פתוח,עקשנות (והמון)..צריך אופי מסויים אפילו מיוחד ,כי לא כל אחד שש להכנס לתהליך ארוך ומייגע שכזה,שדורש המון מסוגלויות נפשיות (לדוגמא, ללמוד שבועיים למבחן,כל יום משמונה בבוקר עד עשר בלילה ושהשאיפה שלך אחרי המבחן תהיה לעבור אותו!!) בקיצור.צריך מאוד לרצות בזה ואם כבר נכנסת לזה : תנסה להנות מהדרך כי ההצלחה הגדולה,|בהצלחה ברובה בנויה מכשלונות קטנים.

isaacf

New member
יש ללמוד מקצוע שאוהבים

המקצוע שאת צריכה לבחור היא מקצוע שאת אוהבת בעם זה ראיית חשבון זה המקצוע שאת צריכה לבחור עכשיו שאת לומדת הנהלת חשבונות יכולה להחליט אם התחום מעניין עם כן ללכת על המקצוע , גם לי ניסו להגיד שהלימודים קשים עבודה משמעמת (ניירת וחוקים) אתה מבוגר בסוף החלטי ללמוד הלימודים קשים ואני משקיע כ-5 שעות ללימוד כל יום בנוסף ללימודים במככלה ,ואפילו שהלימודים קשים וקשה היום למצוא התמחות אני אוהב את המקצוע ולכן אני לומד ומשקיע בכיף את שעות הלימודים בהצלחה בלימודים

מאנסטר

New member
../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif שמחתי ליקרוא את התגובות../images/Emo13.gif

תודה לכולם. ניראה לי שאני בכל זאת ילך ללמוד את זה ואני מאוד מקווה שילך לי. תודה רבה רבה לכולכם. שיהיה לכם יום מהמם

gs9

New member
../images/Emo98.gif../images/Emo41.gifיעוץ ללימודים

שלום לך.קודם כל מה מפריע לך מה אחרים אומרים את צריכה לעשות מה שאת רוצה ומה שמתאים לך.אגב ככה גם אני התחלתי אלא שאז לא היה מנהל עסקים אבל את יודעת למה את נכנסת.בכל מקרה אני ממליץ בחום לעשות זאת כי זה גם מה שאני עשיתי וזה יגזול ממך שעות רבות אבל בסוף זה משתלם.כל מה שאת צריכה זה ראש ללימודים,רצון,מוטיביציה והרבה נכונות לשבת על הכסא.אני קורא לזה ר"ת=הרבה חושבים שזה רווח תפעולי אבל אצלי זה ראש תחת את צריכה גם ראש וגם תחת.דרך אגב בסוף זה ישתלם לך אלא שצריך חעבור דרך ארוכה עם הרבה נחישות,סבלנות והתמדה.איפה את לומדת ואיך הולכים לימודי הנהלת חשבונות?אם תרצי אשמח לשוחח איתך ולתת עצות בהרחבה ותוכלי לפנות גם אל האימייל שלי ולי קוראים גלעד איך לך?בכל מקרה שיהיה לך יום מקסים

מאנסטר

New member
היי גלעד. ../images/Emo140.gif

תודה על העצה. אני לומדת עכשיו הנהלת חשבונות במיכללה למנהל בי-ם. אני ילמד ראיית חשבון ומנהל עסקים גם במכללה למנהל אבל כניראה בראשון. מה דעתך? על המכללה?

gs9

New member
היי מאנסטר

מאנסטר עשית החלטה מצוינת!!!!!!!! אין כמו המכללה למנהל גם אני לומד שם.אם תרצי לדבר אתי בהרחבה אשמח אם תפני ל:[email protected] ו[email protected] בכל מקרה שיהיה לך יום מהנה ומדהים ויש פיינל פור

למעלה