ערב טוב לכולם

ORAN girl

New member
ערב טוב לכולם

חזרתי אתמול,ממסע לפולין במשך שמונה ימים. ובכן פיתחתי את התמונות וברצוני לעצב אלבום בצורה ייחודית.. יש לי מספר רעיונות בראש מישהו יכול לעזור לי בבקשה.. icq-164100980

Lublinrocks

New member
כמה מחשבות.

בהנחה שאת מתכוונת פיזית ולא במחשב, דבר ראשון את צריכה לטייל בחנויות צילום ולבדוק איזה אלבומים יש להם, כי אני מניחה שאת לא הולכת לבנות לעצמך אלבום מההתחלה. האלבומים הקוניים שהכי מוצלחים בעיניי הם אלה שיש בהם דפים גדולים וקשיחים, ולא רכים עם כיסים. זה מאפשר לך לארגן את הדפים כמו שאת רוצה ולהיות יצירתית. אם לא היו מגבלות של מה שיש בחנויות, אני אולי הייתי הולכת על דפים ברקע שחור כמו באלבומים אמריקאיים ישנים (זה פשוט יפה בעיניי, מדגיש את התמונה וגם מתאים לנושא) כשמתחת לכל תמונה שמים פיסת נייר שמסבירה בקצרה את שם המקום. או כותבים בעט בצבע בהיר או לבן (יש עטי ג'לי דקים כאלה בכל חנות). ואם את רוצה לעשות את זה יותר אישי, מה שדי חשוב, אפשר להשאיר מקום ליד או מתחת תמונות מסויימות ולכתוב שם מה שעולה לך בראש בנוגע למה שחווית שם. מה את זוכרת במיוחד מהמקום שבתמונה. זה לא חיייב להיות משהו "ייצוגי", זה יכול להיות משהו אישי, דברים קטנים. אם כתבת בזמן שהיית שם, או שלחת מכתבים לארץ, הייתי מדביקה גם אותם שם. בכלל, באלבום מוצלח יש לדעתי יותר מתמונות. אפשר לשים בו דברים מעוררי זכרון כמו כרטיסי רכבת, פתקים, פרחים מיובשים ממקום שיש לו משמעות עבורך, וכדומה. כמעט כל דבר שהבאת איתך משם יכול להכנס - לפעמים דווקא פריטים קטנים וכביכול זניחים משאירים רושם הרבה יותר חזק של המקום מתמונות. זה נכון לגבי אלבום בכלל והמיוחד לגבי אלבום של מסע זכרון, שנועד בד"כ לחבר אותך רגישת למקום וחוויה שלא מוכרים לך.

למעלה