ערב טוב לכולם...

ערב טוב לכולם...

אני יתחיל מזה שביום שישי האחרון הייתי בהופעה של הדורבנים בכפר סבא.. זו הייתה ההופעה השלישית או הרביעית שלי שהלכתי. בכל מקרה, אני החלטתי ללכת דווקא לדורבנים כי אמרתי לעצמי שהם בטח יעשו משהו מיוחד לכבוד פורים, כי זה פשוט מתאים להם לעשות שטויות לכבוד החג הזה. ואני חייב להגיד שפשוט התאכזבתי מההופעה, לא היה שום דבר מיוחד, הם לא היו במיטבם, ראו את העייפות שהשפיעה עליהם.. ואני בתור חובב מוסיקה ישראלית ובתור אחד שהולך כמעט כל סופ"ש להופעה בבארבי, חושב שהמחיר שהם התחילו לקחת להופעות או שזה כבר מזמן ככה, מוגזם לגמרי!! ואם כבר אני משלם מחיר כל כך גבוה להופעה, אני מצפה לתמורה . ובלי קשר, האם אני יכול להשיג ממישהו ממכם או משהו בכיוון את השיר "בעוד שבוע"? תודה על ההקשבה, ומצפה לתגובות ולשיר :) נועם.

שלום

גם אני הייתי בהופעה של הדורבנים בכפר סבא יום שישי הזה.. דווקא זאת היתה ההופעה הראשונה שאני הלכתי אליהם ולפי דעתי ההופעה היתה ממש ממש יפה..

Peach 16

New member
לא ממש מסכימה איתך..

בקשר למחיר- זו באמת הגזמה אבל כן מקבלים תמורה. ואם אמרת שהיית כבר בהופעה של הדורבנים אז סביר להניח שראית פחות או יותר מה כולל המופע. ביום שישי בכפר סבא הם אמנם היו מאוד מאוד מאוד עייפים וראו את זה אבל זה לא פגע בכלל באיכות המופע.. היו קטעים ואפילו יותר מהופעות רגילות. חוץ מזה את בעוד שבוע אין להשיג כרגע

של אביה...

ירדן ואני היינו איתה בהופעה.. לדעתי הייתה ממש אחלה הופעה וכמו שאמרתי הם גם עלו מחופשים

Peach 16

New member
זה ממש לא מה שהפריע..

אני לא התמקדתי אם להם היה חשק או לא. לי היה אכפת אם לי יש חשק, ולי היה. היתה הופעה מעולה בין אם הם עלו עם חשק או בלי. באמת שזה לא מה שצריך להעסיק אותך.. אל תתעסק בשטויות.. אם לא נהנת זה לא בגלל שהם עלו בלי או עם חשק, זה בגלל שלא נהנת.. זה בגלל האופי שלך לא בגללם.. ואם ההנאה שלך תלויה בחשק של המופיעים תבדוק כמה הופעות היו להם ביומיים שלפני ההופעה ואז תדע אם יהיה להם חשק או לא.. לדורבנים היו 3 הופעות באותו יום אז סביר שהם היו מתים מעייפות ובלי יותר מידי חשק, אבל שוב, לי זה ממש לא פגע בהנאה

שלא יופיעו אם הם עייפים מתים!!

אני בתור מוסיקאי שמופיע המון אומר לך, שאם מופיעים עייפים ובלי חשק זה לא שווה כלום. חבל שזה היחס שלהם להופעות, זה נראה כאילו הם עושים את זה אחרי שיכנועים רבים וככה לא צריכים לבוא להופיע.. חוץ מזה, שיחליפו בדיחות בהופעות ושיזרכזו יותר במוסיקה כי זה בעצם מה שהם עושים הכי טוב ובאמת שהדורבנים הם מוסיקאים מוכשרים אחד אחד.. תענוג לאוזן

תראה..

אני מופיעה גם הרבה- אומנם לא במוזיקה אבל בריקוד והתעמלות.. ותדע שזה מאד דומה (כי הופעתי בעבר גם במוזיקה) נסעתי לאילת עם הקבוצה שלי למלון ולמספר הופעות שם.. בכל מקרה- נראה לך שאחרי 5 שעות נסיעה היה לנו כח להופיע
ממש אבל ממש לא.. ובכל זאת כן הופענו כי מה לעשות זה חלק מהמחויבות שלנו.. אנחנו קבוצת הופעות וכמה שזה לא קל לעלות לבמה מתות מעייפות עשינו את זה בכל זאת.. ואולי ראו קצת על חלק מהבנות שהן עייפות אבל זה לא אומר שעדיף לא להופיע.. מקווה שהבנת מה אני מנסה לומר לך כאן.. בקשר לבדיחות--- אני לגמרי מסכימה איתך שהם צריכים לחדש.. בתור אחת שהייתה במספר "רב" של הופעות (יותר מ15 לדעתי) ממש נמאס לפעמים לראות בדיוק את אותן בדיחות.. פעם הם היו מגוונים יותר ועכשיו אני פשוט יודעת את השואו בעל פה ולפעמים פה ושם הם מחדשים משו.. ההופעה עדיין מדהימה בלי קשר כי סה"כ הם מוזיקאים ולא סטנדאפיסטים אבל כן יהיה נחמד לראות משו שונה.. זהו ממני

papal

New member
בתור מוזיקאי

אני חייב להגיד לך- שאם אתה טוען שזה לא מקצועי מצדם- כנראה שאתה לא מקצועי בעצמך!!!!! אני חסביר ברגע שמוזיקאי או אמן הופך את ה מתחביב למקצוע- אין הבדל בינו לבין- למשמל פועל בניין מבחינת המטלות המוטלות עליו - ומה זה אומר?? אם למשל פועל בניין צריך לעבוד 5 ימים בשבוע- ולתת שעות עבודה מסויימוץ ולסיים בניין- כך גם על המוסיקאי- במסגרת החוזה עליו הוא חתום- לתת מספר הופעות מסויים- לעבוד- להופיע- ולנגן לשיר וכו'- איפה באה המקצועיות לידי ביטוי אתה שואל???? \אתה נתת את התשובה- מוזיקאי\זמר\מי שמופיע וכו'- המקצוענות שלו באה לידיד ביטוי- בכך שגם לאחר מספר הופעות ביום (שבעיני זה יותר קשה נניח מלעבוד באיזה משרשד למשל ..) הוא עולה לבמה- ונתן את המקסימום כדי שהקהל יהנה לפעמים הוא קצת עייף- אבל הוא לא בורח- הוא עולה לבמה- (במקרה שלנו- הלהקה עולה לבמה )- מנגן ושר- וסה"כ אולי נשמע טיפטיפונת פחות מהרגיל- אבל עדיין נותן את הנשמה שלו- ועושה זאת מהלב- כדי שהקהל יהנה- וזה בדיוק מקצוענות אמיתית ואני מדבר כמי שמנגן- ועסק בתחום בעבר- - וכמי שמבין דבר או שניים-בדיוק כמו שחן ענתה לך- וגם היא מבינה דבר או שניים!!!!!

חח מילים כדורבנים.. אהבתי../images/Emo70.gif

חן מבינה הרבה דברים.. וסתם לתת עוד דוגמא- הייתה לי הופעה יום לפני מבחן שלא ממש הייתי מוכנה אליו.. ובכל זאת הלכתי והופעתי (ונכשלתי אבל בקטנה)

הם עייפים...

והם מופיעים כבר בלי חשק שיעשו הפסקה ויקליטו חומר חדש שגם אתם, הקהל יתרענן קצת דיי עם הערצה עיוורת

Sn‡ƒƒ

New member
וואי..את מה זה צודקת.

גם אני חושבת שהם צריכים לעשות קצת הפסקת מנוחה.. הם באמת עייפים גם נפשית גם פיזית וגם עייפים כבר מהשירים.. מקווה שיתרעננו כמה שיותר מהר...

Sn‡ƒƒ

New member
אוי...מצטערת..../images/Emo9.gif

לי זה תמיד קורה...בגלל שקוראים לי שניר אז כולם חושבים שזה בן.. איזה ביאוס..=\

למעלה