ערב טוב לכולם

צייר

New member
ערב טוב לכולם

ערב טוב לכולם , לכל המפנטזים ואלה שאני אוהב ערב טוב לך G שלי אוהב אותך מתוקה שלי, רוצה אותך, צייר

*g99

New member
ערב טוב לך,

ערב מצויין לך צייר שלי, אני פה התעוררתי לקולך, לנשיקותך הנעימוה, קראת לי,הערת אותי, ישנתי נפלא,וכששמעתי אותך, וכשחשתי אותך מנשק את כולי, ידעתי שזה הזמן הפרטי שלי, להיות עמך מעמקי נשמתי... שלך, g99...

*g99

New member
צמרמורת...

צמרמורת עוברת בכל גופי, המגע שלך מטריף אותי. שיכרון חושים תוך שניה, נשק אותי ללא הפסקה...

צייר

New member
מנשק אותך לאט לאט בכל הגוף

מכף רגל ועד ראש, לא משאיר מקום אחד ללא נישוק, צייר

*g99

New member
נשק,נשק אותי....

אל תפסיק לנשק אותי, מרגיש את הצמרמורת בגופי? עוצמת עניים מרוכזת בך, מרגישה לרגע את חום גופך.... האם זה אתה שברוך עוטף אותי? מבקש להיות האחד שלי?

צייר

New member
ממשיך לנשק,

מנשק את השפתיים היפות שלך, מנשק לאט לאט את השדיים המתוקים שזקוקים לעינוג , , ומלטף את הפטמות שלך עם לשוני, וזה מעמיד אותם דום לבואי צייר

*g99

New member
מרגישה...

מרגישה את גופך נצמד אליי, את חומך כשאתה שוכב מעליי. מרגישה את איברך מזדקר לו בין רגליי, ואני כב חמה,ורוצה אותו בין שתי שדיי. רוצה שתרגיש איך החזה שלי ניצמד חזק אל האיבר, לשמוע אותך נאנח מתפתל וצועק לי אני גומר הינה,כבר...

צייר

New member
איזה חזה

איזה חזה יפה וגדול לך , משחיל את האיבר שלי , בין שדייך, מתענג, ממש כייף, מרגיש את גל אהבה מזעזע את גופי, מרגיש את משקה אהבה שלי עולה באברי, יודע שאת רוצה לטעום אותו, מקרב אותו לפיך, לטעום טיפה צייר

*g99

New member
איברך הזקור,

פולט את הנוזל השקוף והחמוץ לאט ובזהירות, ואני צמאה לכל טיפה וטיפה,מלקקת אותו בעדינות. רואה אותך עניים עוצם ללא חשש,נהנ מהמגע, שפתייך חושקות במיציי אין לך כרגע שלווה. זז מיצד אל צד,מבקש לטעום טעימה ארוכה...

צייר

New member
משכיב אותך

יורד למטה בין רגלייך מפשק אותם בפרעות, צמא מאוד, צמא לטעום את מיצי אהבה, רוצה להחדיר את לשוני להביא את נוזל אהבה שלך לפי, גרוני יבש, חייב לטעום , מחדיר את לשוני, זה טעים זה מעולה זה משגע, את לוהטת בפנים, צייר

*g99

New member
אני מרגישה,

מרגישה את הלשון המענגת שלך,הרטובה, זזה לכל תנוע שלך,בין ליקוק וליקוק מרטיבה. חמה כ"כ,רטובה ומוכנה לעשות איתך אהבה מופלאה, אהבה שכזו,חוויה אדירה,מרגישה אותו לוהט בשניה....

צייר

New member
אברי זקור

אברי זקור, ומוכן לחדירה , עולה על גופך המתוק, ולאט לאט מחדירררררר את האיבר הזקור והחם לתוך , שער גן עדן,, שער אהבה שלך, חודר לאט לאט, מרגיש את הרטיבות שלך שעטוף את האיבר שלי, נכנס ויצא מהשער, את לוחצת עם שריר הנרתיק , ומענגת אותי לא רוצה שאני הוציא אותו החוצה, כל לחיצה מגרע אותי עוד יותר , מגביר קצב, יותר מהר חודר פנימה ויוצא החוצה, מרגיש את הזרע שלי שרוצה להיפלט החוצה, מחדיר בכל הכח את האיבר שלי, ושומע זעקה מפיך צייר

*g99

New member
אני מרגישה את איברך...

חם לוהט וובער, מבקש את המפלט... מבקש את הפתח,לצאת לעולם... לענג אותך בלי די... ללטף אותך, אתה היחיד שגורם לי לעוצמה הזו... מוציא את איברך החם, מלקקת אותו ונושקת לו... נוגעת בביצים, מרגישה את הרעד...

צייר

New member
ליקוק הביצים

ליקוק הביצים מענג אותי עד טרוף, אוהב כיצד שאת מלקק אותם, מעבירה את לשונך, זה מכניס אותי לאקסטזה של עונג, מסתכל בעינייך, ורואה את את העונג שבך, מסמן לך בעיני , ואת מפסיקה ללקק, ומחדירה את כל אברי לתוך פיך, יונק אותו ויוצר ואקום מדגע, זה ממש שיכרון חושים, זה מטריף אותי, את משחקת עם לשונך, ומענגת את אברי , מלקק את כיפת אברי, אני ממש משתגע מתענוג, זה מטרף, מחזיק את עצמי לא לגמור שנית, מנסה לחשוב על דברים אחרים, צייר

*g99

New member
עוצמת עניים...

שומעת אותך נאנח, קולך כה רם, אתה רועד,מתאפק... אני נהנת,מרגישה שגם לי זה בא, זרמים,גלי חום ורטט... מרגישה שאתה לא מצליח להתאפק, מחדיר לי שוב את איברך, מגביר את הקצב,זה הכי מהר שאפשר, רגלינו מתנגשות, הרעש מטריף...

צייר

New member
לא עומד בזה יותר, וצועק צעקה

צעקה עונג, צעקה של הנאה, וגומר בתוכך, ממשיך להניע את גופי, ואת לוחצ. על אברי ומוציא את כל הזרע שבו, רעבה לזרע, לאט לאט אני מוציא אותו , מהמערה המופלאה נשכב על הגב , ואת קמה ומתכופפת לאבר אברי , ונושקת לא נשיקה , ומלקק את שאריות הזרע הטעים, מביטה לכיווני, ומחיכת, באה לשכב לידי אני מחבק אותך, ומנשק אותך, ועוצם איתך עיניים, עד אשר אנו נרדמים צייר

*g99

New member
ואני,

מתענגת .... האין מושלם מזה? לגמור בייחד, בתוכי!!!!!!! אתה שלי,אני שלך... שוכבים בייחד,חבוקים, נשיקה ארוכה ו...... נרדמים..... תודה לך צייר! אוהבת אותך..... g99.... ממממממממממממממממ

למעלה