ערב טוב לכולם!

ערב טוב לכולם!

עוד יהיה טוב לחשת אם רק נאמין את תראי הכל יהיה טוב בסופו של דבר ואני רציתי להאמין אמרת שעליי להתאזר בסבלנות ולהאמין בעצמי אבל הטוב עדיין רחוק הקדישי לעצמך תשומת לב אמרת והסתכלת על בגדיי הספורטיביים אך כשהתבוננתי בחיים במבט מפוכח חשבתי על מה שחשוב באמת זכרי כי תמיד יש מישהו העומד לצידך לחשת לי כשחשתי אבודה מעט חפשי את החיובי שבחיים הסברת לי במעט פילוסופיה למדי את הלקחים ומצאי את הדרך לבטא את מעלותייך אזאמור לי מדוע אני רואה רק את חסרונותיי? ואיפה בדיוק נמצאת העוצמה,החיוך,התבונה והאופטימיות שאמרת שהם התכונות המהוות חלק כה חשוב באישיותי? הבטת בי במבט עצוב כשניסית לומר לי שהכל יהיה טוב בסופו של דבר אם רק נאמין. ברברית

דנטל

New member
וואו, מישהו שחושב כך על עצמו

הגיוני שיסבול מנדודי שינה. איך אפשר לישון כשאתה חושב שאתה כשלון?

demianz

New member
חתולים

ראיתי בפורום זה רוב נדיר לחתולאים. האם החתולים מדירים את שנתינו? או אנו אלו המביאים אותם אל חיינו?

דנטל

New member
דווקא מחקרים מוכיחים

שחתולים מרגיעים. אישית, אני ממש מרגישה שאני הרבה יותר רגועה לידם מאשר בלעדיהם וחושבת שהמחקרים נכונים.

demianz

New member
זה תלויי בחתול

היתה לי חתולה אפלולית ומכושפת שתמיד הרגשתי חוסר נוחות מסוימת לידה, שנים עברו, והיום יש לי חתולה עדינה ומפונקת, חתולה מתלטפת שנעים להתכרבל איתה.

דנטל

New member
אוי, איזו קוקיצה ../images/Emo99.gif

כל החתולים שהיו לי בחיים עשו לי הרבה טוב. גם כל חתול שאני רואה ברחוב עושה לי טוב. מדכאים הם רק אלה שצולעים או סובלים וזה קורע אותי.

demianz

New member
נפש אפלה.

החתולה הראשונה שאספתי היתה חתולת רחוב מורעבת חולה ומוכה. לא גורה. היא היתה אצלי שנה. בעיניה תמיד ראיתי אפלה. ראיתי את הרוע שהיא ראתה וחוותה משתקף מהן. כשאמצתי את הכתומה מהתמונה, כגורה רכה, השחורה ניסתה לחסל אותה. יצרתי בינהן הפרדה פיסית, ואז השחורה ברחה ולא חזרה שוב.

דנטל

New member
../images/Emo10.gif סיפור כואב

הרגת אותי. הסתכלתי בגוגל תמונות על חתולים בשביל להרגע מזה וחייבת לציין שעדיין לא רגועה. התיאור על מה שמשתקף מהעיניים... לא בשביל הלב הקטנטן שלי.

לילה טוב לכולם

רק רציתי להגיד שחתולים זה לא בשבילי כשהייתי קטן שרט אותי חתול ומאז אני לא ממש מחבב אותם פשוט אי אפשר לבטוח בהם

demianz

New member
רוב האנשים הם כמוך

רוב האנשים הם כמוך אך בפורום זה שמתי לב לרוב נדיר לחתולאים. לכן העלתי את הנושא.

דנטל

New member
דווקא לא

בשנים האחרונות בישראל מתברר שישנם יותר בתי אב שמגדלים חתולים מאשר בתים שמגדלים כלבים.

demianz

New member
לא ידעתי...

דרך אגב, הפגנה נגד הטבח השיטתי בחתולים בכפ"ס, ביום שני הקרוב, מול בית המשפט במרכז שרונה. באותו המקום תתנהל עתירה של העמותה למען החתול בזמן זה. טוב, אני יודע שלזה יש קהילה אחרת...

אורזמן

New member
חתולים מביאים לרוגע ../images/Emo54.gif

יש בחצר אצלי חתולה שאימצה אותי החתולים באים לחיינו ואנחנו מקבלים אותם בברכה אור

למעלה