ערב טוב לכולם

DJNYC

New member
ערב טוב לכולם

חזרתי עכשיו מטקס הדלקת נרות ביוניון סקוור. כולנו שרנו, הדלקנו נרות. היתה הרגשה של תקווה. לא היתה שנאה, היו המון שלטים שקוראים לא להאשים את כל הערבים. היתה המון פטריוטיות, המון אהבה והמון תקווה. אנשים שרו עם תופים, אנשים שרו בשקט, אנשים הדליקו נרות, ציירו ציורים, כתבו מסרים, הקריאו שירה, צילמו, דיברו, בכו וצחקו. זה היה מדהים - אני אעלה כמה תמונות עוד מעט.

מדהים ../images/Emo70.gif

הנוף האמריקאי הולך ונהיה דומה יותר לנוף הישראלי שהרי כל פעולות הטרור והשנאה קירבו אותנו הישאלים להיות ריקמת אנושות אחת גדולה כאן באל-איי ערב די שקט פחות רכבים נוהרים בכביש בשעה 19:00 יצאנו מהבית הדלקנו נרות וראינו מס´ אנשים שנהגו כמונו אך ממש מעט התאכזבתי מעט אך לפחות אנחנו דאגנו לזכור ולא לשכוח
שבת שלום לכולם

Yaniv-DC

New member
עשרת אלפים איש

עשרת אלפים איש היו בחצות הלילה בערך בלילה שבין רביעי לחמישי בבריכת ההשתקפויות שלמרגלות הקפיטול והדליקו נרות. ממש מחזיר אותי לאותו חודש נובמבר, בה שונה שם של כיכר אחת במדינת ישראל. אותן תמונות, רק אנשים אחרים.

Yaniv-DC

New member
לא... ויש סיבה...

דבר ראשון אחרי 13 חודשים וחצי בארה"ב אני קולט שאין לי מצלמה. דבר שני - ראיתי את זה כחלק מהכתבה שהכנו אתמול ולכן אני יודע. כיוון שבימים אלו הכיסוי הוא כמעט 24 שעות, אין לי איך להשתתף בארועים בעצמי.

DJNYC

New member
הנה קצת תמונות מההתכנסות

ב Union Square יהיו לי אולי עוד...

למעלה