ערב טוב לכולם !

י-וס-י

New member
ערב טוב לכולם !

ברצוני מהיום והלאה להתטרף לפורום זה, קצת רקע על עצמי. אני בן 25 נשוי חרדי כמובן שייך למגזר החסידי גר בביתר עילית. בעבודה אני עצמאי ואני צריך את האינטרנט לעבודה, כך שאני גולש עם "היתר". בכל אופן אשמח להשתתף מהיום והלאה בפורום זה. לילה טוב.

קודם כל שלום

ב. אין כזה דבר להתר אפי` אם זה לעבודה שום רב לא יגיד לך תישתמש באינטרנט ג. אתה רואה שזה לא רק לעבודה אחרת לא היתה פה ד. שלא תחשוב שמפריע לי מה שאתה עושה אתה רואה גם אני פה אבל בשבילך אם אתה אדם שמקפיד אל תחשוב שזה לכתחילה בכא" מאחל לך להנות פה

bigMEN

New member
ישיבעבוחר.....

אהבתי את הניתוח שלך. ניתחת את ההודעה של יוסי מעולה. אבל את זה תגיד לו מחר. קודם כל, תקבל את פניו בצורה יפה. מצוות הכנסת אורחים זה גם בפורום. ועוד יום יומיים תתחיל להתפלסף איתו. כי נראה לי שהוא די בטראומה מהתגובה שלך..סורי...

לביא4

New member
ברוך הבא

רק מה פירוש החתימה שלך - הקץ לכיבוש, הקש לקיבוץ??....

י-וס-י

New member
תודה לכולם, ועכשיו אסביר כמה דברים

לבחור ישיבה, אני גם פעם הייתי בחור ישיבה לפני איזה 5 שנים, בזמנו לא חשבתי בכלל על אינטרנט אפילו לא ידעתי מה זה, רק ידעתי היכן הישיבה ומה לומדים שם והיכן הבית וכו', לא אכפת לי שאתה כן יודע מה זה וגולש אני לא מטיף מוסר לאף אחד ושכל אחד יעשה מה שהוא חושב לעצמו אני לא מג"ש או משגיח בישיבה. לגבי ההיתר שקיבלתי, כיון שאני בעל משרד שמעסיק עובדים מבחוץ ומקבל את העבודות שלהם "רק" דרך האימייל וחייב פס רחב אחרת אני תקוע בעבודה לכן קיבלתי היתר רשמי מהרב שלי לאינטרנט, בפרט שאני לא ילד או בחור אלא אדם מיושב וכל מי שמכיר אותי יודע זאת. החתימה שלי היא סתם לא משהו רציני זה קלישאה כזו כמו חרוזים אותיות ה"ק" הינם עם סגול "קש" בסגול מלשון כסף, אל תקחו את זה רציני מדי. יום נעים לכולם, אני עוקב אחר הפורום הזה זמן מסוים ובסוף החלטתי להצטרף. יום טוב.

בורך הבאה לפורום ,

פה תמצא פינה חמידה אוזן קשבת והרבה אהבה , לאל שמיים וגם לחברים , אז שב איתנו ותהנה והצטרף ,

דוסית1

New member
ו... גם לך ברוך הבא!

אני רואה שבזמן האחרון מצטרפים אלינו הרבה "חדשים" אז יהי"ר שנהנה ונפיק את המיטב משהותנו המשותפת יחד. אגב, לאיזה חסידות אתה משתייך?

למעלה