ערב טוב לכולם

ערב טוב לכולם

אני חדשה כאן ונראה לי שתקבלו אותי יפה למרות שמי.בהזדמנות אספר לכם מדוע בחרתי בכינוי זה.(גם הפרוד שלי מרצה באונברסיטה). מקוה שאמצא חן בעיניכם,כמו כן אענה ברצון על נושאים ברומו של עולם בנוסף לדברי הומור כמובן.

elninyo

New member
../images/Emo19.gifאההה...רק הגעת וכבר לא נותנת

אז תאמרי לי בבקשה, כיצד בכוונתך, למצוא חן בעני אלוהים ואדם, ראבאק רחמנות
מה זה הלב הרע בזמנים כה כשים
בעיניי דפקא מצאת חן כבר שראיתיך בפורום השכן...

תודה לך מנהל יקר

על קבלת הפנים לה זכיתי ממך.אכן אני רוצה למצא חן בעיני כל בני האדם ולא רק בפני האלהים,ולא אשכח לך את קבלת הפנים היפה שלך בפורום השכן. אני מודה שאני מאוד מתרגשת לכתוב כאן ומקוה שהפרוד שלי לא יעלה על עקבותי גם כאן מפני שהוא אדם אלים למרות שהוא משכיל.(מרצה למשפט) אני מוצאת שיש כאן עוד שמות מוזרים ובעלי קונוטציה מינית. למשל "חוטאת במילים" "לא מתמסרת" שמות שהם שווה ערך ל"כוסית לא נותנת". תודה לך על שאתה מרשה לי לכתוב כאן,אך נראה לי שנפגעתי מספיק מקיתונות הבוז בפורום השכן ולכן לא אכתוב יותר.

elninyo

New member
../images/Emo19.gifבוקר טוב כוסית שעם הזמן תתן....

וסבלנות הדייג ואורך רוח של התחנה המטרואולוגית בבית דגן נקח את הקופה, במהרה בימינו, אמן. אין צורך להודות לי, אף אנוכי הייתי בלונדיני כשימי תבורי ועתה הנני צח כשלגי אשתקד שנה שעברה בירושלים שלא נותנת לבא בשעריה, תגידי כל הירושלמיות ככה עקשניות
תדעי לך כוסית אם הים היה מגיע לעירך הבירה, היית נותנת ללא גרגיר חול ומלח. משהתמקמת לך כאן, בטלי חששך מפרודך (המולקולון הנבזי), לכאן הוא לא מגיע ולא יגיע, ונניח שיגיע, ימצא עצמו, נעוץ קצה המזלג במרכז מולקולתו(בתימנית...מולקולתו יוצא הרבה יותר טוב, גם נכנס יותר...)נו לא הכל מושלם. המיניות כאן חוגגת ולא רק בשמות, אורגיות "אלף לילה ולילה". חוטאת במילים היקרה
חוטאת ועוד בפרהסיה, ונותנת מכל ה
, ועל כך מגיע לחוטאת
,
עד המיטה
אם מצאת לך מכנה משותף, הנך מוזמנת לחלק יצועך, ואנו נגיע עם אמצעי מניעה, והוצאה לפועל וצו ללא תנאי.
זהו כוסית,משזיינתי לך את המוח, האם את נותנת או לא נותנת
וואלה הירושלמיות של פעם לא כמו של היום. בחייאת אלוהים גם הראש שלי כואב כבר....

בקר טוב לך מנהל יקר

נראה לי שכולם מתלהבים משמי הסקסי, אך לצערי הם גם חושבים שאני בכל זאת נותנת. אתה נורא נורא חמוד ולא אכפת לי שצבע שיערך לבן כשלג.לפרוד שלי למשל יש שיער שחור ומלא,אבל הוא איש רע. על חטאים ועוד מעשים שהצינעה יפה להם אני מוכנה לדון בחפץ לב,רק תנו לי קצת להתרגל לפורום החמוד הזה. גם חוטאת במילים נורא מוצאת חן בעיני,כלומר השם שלה נורא מדליק אותי. (סליחה שאני מתחילה להשתמש בשפת הרחוב,אבל מודה שזה מוצא חן בעיני) אשתדל לחזור בערב ולו רק למען המנהל הכי חמוד ברשת האנטרנט. שלכם בברכה,כוסית.

elninyo

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo92.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

אהלן וסהלן ברוכה הבאה, ידעתי שיהיה על מה לדבר, אברהם אבינו היה מכניס אורחים...והגיעו אליו שלושת מלאכים... והנה בשערי קצה המזלג הפתוח לרווחה , עומדת לה ניצבת המלאכית הירושלמית.

בוקר טוב ../images/Emo48.gif שלא נותנת../images/Emo72.gif

חובת ההוכחה מוטלת כעת עלייך תוכיחי לנו שאת לא נותנת? כאן כולם נותנים האחד לשני אפילו אלניניו הדייג נתן... אולי לא שמת לב אבל הוא נתן לך נשיקה לברוכה הבאה וזה עוד לפני שיתן לך את כל הטפסים על מנת שנוכל לקבל אותך לארץ החטאים שלנו. את מבינה
כאן המותג שלנו הוא חייה ותן לאחרים לחיות לכן אנחנו נותנים ומקבלים אפילו ללא משא ומתן של תן וקח

elninyo

New member
../images/Emo19.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

" ...כאן כולם נותנים האחד לשני אפילו אלניניו הדייג נתן..." הרסת אותי נפלתי ברצפה...
אוהב אותך חוטאת במילים

שבת שלום לך חוטאת במילים

לומר לך בכנות,מאוד אהבתי את כינוייך ברשת האנטרנט,ואני מוצאת שאני לא לבד ברשת עם כינוי וולגרי שכזה,אבל לי לפחות יש הצדקה בבחירת הכינוי. מאוד מעניין מה גרם לך לבחור בכינוי סקסי שכזה המלהיט את יצריהם של הגברים באשר הם. אל נא תכעסי עלי חביבתי,אני בסך הכל מתבוננת בקלפים ובוחנת אותך לאורך לעומק,ולרוחב. אני מבחינה שעברו עליך בשנה האחרונה ימים קשים מנשא מה עוד שאת עצמך לא בדיוק בקו הבריאות,אך אל דאגה ידידתי חוטאת.נכונו לך בשנה החדשה ימים מאוד מאוד מאושרים הכוללים יציאות תכופות לחו"ל. אני רואה גם מעבר לבית חדש. אני מייעצת לך לא לעזוב את היישוב בו את מתגוררת ולשפץ את ביתך. גם לך כמובן יש צדדים אפלים באשיותך,ממש כמו למנהל הפורום,אך רק ברשותך אביאם לכאן. תבורכי ידידתי החדשה,שבת שלום לך.

כוסית חמודה הסירי דאגה מליבך

אינך לבד כל ישראל חברים זה לזה וכל ישראל ע-רבים זה עם זה וחוץ מזה אני מה זה עקבתי אחריך בין כל הפורומים והבנתי גם את הסיבה שאת רוצה כעת במקום לא לתת כעת את כן רוצה לתת ואין כמוך-רואה כעת גם אני נותנת,כעת אני גם במעשים חוטאת ולא רק בדיבורים

אם דיברנו על נתינה-לתת

דייג אתה יכול להמציא לי איזה בועז שרעבי עם הנתינה שלו? לתת ביצוע: בועז שרעבי מילים: חמוטל בן זאב לחן: בועז שרעבי לתת את הנשמה ואת הלב לתת לתת כשאתה אוהב ואיך מוצאים את ההבדל שבין לקחת ולקבל עוד תלמד לתת לתת. לגלות סודות בסתר להתיר את סבך הקשר כשהלב בך נצבט מכל חיוך מכל מבט. אתה נזהר אתה יודע וחוץ ממך איש לא שומע פוסע בין הדקויות וממלא שעות פנויות. לתת את הנשמה ואת הלב לתת לתת כשאתה אוהב ואיך מוצאים את ההבדל שבין לקחת ולקבל עוד תלמד לתת לתת. אתה לומד עם השנים לבנות ביחד בניינים לחיות עם כל השינויים לרקום איתה סיפור חיים ולעבור ימים קשים במצוקות וריגושים תמיד לדעת לוותר ואת הטעם לשמר. לתת את הנשמה ואת הלב לתת לתת כשאתה אוהב ואיך מוצאים את ההבדל שבין לקחת ולקבל עוד תלמד לתת לתת. לראות בתוך הנפילה שיש מקום למחילה תמיד אפשר שוב להתחיל כמו יום חדש כמו כרגיל לתת.

אני מאוד מודה לך חוטאת במילים

שבת שלום לכולם.כפי שאתם מבחינים השמטתי את המילה "לא" משמי מכיוון שאני דבקה בהרגשתי שעלי לתת ולתת לבני האדם.הכוונה היא לאהבה רוחנית כמובן. עוברים עלי לילות נהדרים ללא הפרוד שהיה מתעלל בי רוחנית בגלל הקינאה שליבלבה בליבו כל אימת שהייתי מתלבשת בנועזות שלא אופיינית לבני גילי. הוא לא היה מפסיק ולו לרגע את מסעות הקינאה שלו ובמיוחד בערבי שבת עת יצאנו לריקודים.הוא התיישב על כסאו במשך כל הערב והביט בקנאה בחברינו המשותפים איתם רקדתי. בנוסף לריקודים אותם אני כה אוהבת,אני פותחת בקלפים ויכולה לנתח על פי כתב ידכם את אופייכם. במשך הזמן ולאחר מעקב קטן אני אוכל לנתח את אופיים של חברי הפורום המדהים הזה שקבל אותי בזרועות פתוחות.

elninyo

New member
../images/Emo19.gifכוסית,אם את פותחת גם בקלפים...

אשמח מאד להיות המאושפז הראשון, יותר נכון המנותח כתב יד הראשון. נראה אולי אלוהים יפתח את הדלתות הנעולות... "אם ננעלו דלתי נדיבים דלתי מרום לא ננעלו..."
בהורוסקופ ילידי מאזניים, פתחו את האוזניים: "השבוע בסימן זכיות בהגרלות ויום חמישי הכי מתאים..." כוסית יקרה, צר לי וכואב על תלאותייך, וההתעללות הנפשית שאת חווה בקשר המוזר הזה.קבלי את צערי השתתפותי הכנים

שבת שלום לאלנניו

ובכן,לצערי תשובתי מתאחרת מכיוון שהפרוד שלי ממשיך לרדות בי ולרדת לחיי ולכן אני מנצלת כל הזדמנות להכנס לכאן. לשאלתך,לאחר התבוננות בקלפים,התחבטתי רבות אם לומר כאן גם את הדברים הקשים שאני מבחינה באשיותך ולכן אומר רק את הדברים הטובים. בדרך כלל אתה איש מקסים,גבוה מעל לממוצע ולעיתים אינך מוצא את מקומך בחברה,אולי מפני שנוכחותך הפיזית בולטת מיד ומאיימת על שאר המסובים. לכן אני מציעה להבא כשאתה מתכוננן לצאת מביתך להצטנע יותר בלבושך ולהתלבש כאחד האדם,כלומר ללא חליפה עם עניבה. הרי שנו רבותינו שהלבוש עושה את האדם,ולשמחתי הם צדקו כמובן. ייאמר מיד שיש כמובן עוד צדדים חיוביים באשיותך אך היריעה קצרה מלפרטם,ועל הצדדים הלא נאותים באשיותך אני מוכנה לפרט כאן רק באישורך . תודה לך על ההקשבה. שלך,כוסית.

elninyo

New member
../images/Emo19.gifשבת שלום לך כוסית נותנת../images/Emo140.gif

תודה על הניתוח מרחוק, חן חן, כנראה לא הערכתי נכון את כישורייך. משהפלאת בתחזיותייך, אבקשך והנני מאשר לך לפרסם את המשך ניתוחך וכל הצדדים הלא החיוביים באישיותי שלא ידעתי שנוכחת היא,בלתי אם היום, ולאלתר.
וואללא זותי קלעה בול, יכול להיות היא מסכלת עליי מהמצלמה

שבוע טוב לך אלנניו

מה מצער הדבר שגברת חוטאת במילים ומר איתמר אינם נמצאים כאן איתנו היום. ציפיתי בקוצר רוח לתגובתם באשר לנתוח אופיים על פי קריאה בקלפים. אני מודה לך על אומץ לבך לפרסם ברבים גם צדדים אפלים באשיותך.יש לך יותר משתי מאהבות אליהן אתה בורח מפני אשתך החוקית. אני גם רואה שרעייתך אינה חושדת בדבר ואני מציעה לך להבא להזהר במיוחד בימי שלישי בערב,בו אתה שוהה עם אחת המאהבות שלך, שכנתך!! אתה גם טיפוס רודני ומרבה לצעוק ולטלטל את הכפופים לך בעבודה,וגם כאן אני מציעה לך להירגע מעט. יש לי עוד מה לומר על אשיותך השנייה שאתה טורח להסתיר מעיני כל העולם,אך למען שיפור מצב רוחך אגלה לך שעוד השבוע תכיר עוד עלמת חן שתסחרר את ראשך.

elninyo

New member
../images/Emo19.gifמודה...

לך כוסית נותנת, על מגה החשיפה, מעניין איזה עספורה עברה בהרי ירושלים? רעייתי שתחיה אינה חושדת עדיין, אם יצא לה חס וחלילה אחת שתיים שלוש מלח מים מלח מים...אזי אעביר את החליפה והעניבה לעיר
וירושלים, לפחות עד שהפרשה תרד מהכותרות. הטילטול בעבודה, אושר ע"י בג"צ. לא תוציאי ממני יותר.(מעידה ותו לה) יש לי עדים, מעולם לא הצהרתי כי הנני טלית שכולה פנדורה. בעיות...אבקשך לאחד את התיקים הנותרים ואת אישיותי הנוספות פן אתפצל לבלי הכיר. נבואתך בדבר עלמת החן, מסיבה לי ברגע זה עושר,ומסתורין להסרת הלוט מהגב' המאושרת(היא תעבור חקירה אם תפקדה בעבר בוועד הורים, והענקת בדיקה חינם על הליפט, ובדיקות שמנים ארומטיים)
שבוע טוב.

גל ים..

New member
חייבת להגיבבבבבבבבבבבבבבבב../images/Emo46.gif

טוב אז ככה גם אם יש דברים שרואים אותם ברייש גליי גם מרחוק...לא אומרים אותם בפורום!!!!!!!!!!!! איך אפשר לתת לאדם להתפתל כך בפרהסייה??? הרי הוא מנהל פורום וזה לא מכובד בכלל ...דרך אגב אנשי מאזניים הם מאוד מאוד אמינים וישרים .....וקשה לומר עליהם שהם בוגדניים אבל מילא..כי רדיפת הצדק היא תמיד נר לרגליהם... הפעם הצלחת לעצבן אותי כהוגן ..גם אני יודעת יותר ממה שאני מספרת אבל השתיקה יפה לחכמים כך אמרו חז'ל ...וזה בהחלט לא מצא חן בעיניי הגישה הזו... למרות שהדייג לא עניין אותו שתאמרי דברייך בפרהסייה.. ואם כבר את יודעת יותר ממה שאת אומרת או חושבת אני מאוד אשמח לדעת מה יש לך להגיד עליי ....ולגביי הפרוד שלך לא ניראה לי שיש בכלל משהו בגו.. גל

כוסית נותנת כעת את מבינה

למה בבוקר שמתי על עתמי גלימה? אנלא אוהבת שעושים לי אאוטינג כמו שעשית זה עתה לראש שבט החוטאים. אני מעדיפה לעשות את האאוטינ לעצמי בעצמי הנה תראי מה כתבו ונבאו לי הכוכבים: שלום לך חוטאת במילים יום הולדתך חל ב19 לינואר 1954 מזלך הוא גדי. התחזית שלך להיום, 4002/10/81 בזמן האחרון הטרידו אותך בעיות רבות, אך אל דאגה התקופה הקרובה תביא איתה חידוש והקלה בחיים הפרטיים. מערכת יחסים ישנה, שלך או של בן הזוג, תגרום להפרעה. זו תקופה סוערת למדי, ויישקלו צעדים שיחייבו התייחסות רצינית. כדאי להתנהג יותר באדיבות לאחרים, אולי אף להתחלק בעושרך. הגמול על כך לא יאחר לבוא. לא רצוי לדחות עצות בקשר לקריירה מאנשים אחרים. צריך להיפתח ולהיות נכונים לכל הצעה, גם אם היא נראית לך לא הגיונית. בקרוב תהיה הרגשה טובה יותר. זה בגלל שהתחלת לשים לב לבריאותך ולאכול נכון. כדאי גם להתחיל בפעילות ספורטיבית כלשהי. השבוע לא רצוי לצאת לטיול. צפוי מזג אוויר לא טוב. הטיול רק יעכיר את האווירה.
דייג אני מבקשת בכל לשון של בקשה למצוא רק את האנשים מיעוטי היכולת שאוכל להתחלק בהם בעושרי על מנת שסוף סוף יתגמלו גם אותי

למעלה