ערב טוב לכולם!

ערב טוב ירושלמית ../images/Emo13.gif

אז ככה: אתמול סיימתי את כל הכביסות ושטיפה יסודית של הבית היום: חמתי נמצאת אצלי והיא מאוד אוהבת לגהץ וכשחזרתי הביתה מצאתי את כל ערמת לגיהוץ - מגוהצת וכל הבגדים הוכנסו למקומם. תודה ענקית לה
הבישולים: כמעט הסתיימו, נשאר לי למחר לעשות רק קיגל. תמיד אני עושה קיגל ירושלמים, הפעם נעשה קיגל תפו"א.

וואו כל הכבוד!

אצילנו הכל כמעט מוכן, רב הבישולים הסתיימו(החתן בא לשבת אז...) אני הולכת עכשיו לסדר נרות ולערוך שולחן. תכננתי להכין עוגה, אבל מה עושים כשמגיע הערב וכבר נגמרו לי הבטריות??? ובקשר לגיהוץ וכביסה, אחותי המאוסת אחראית על כל הכביסה בבית כבר כמעט חמש שנים וזה כולל גם גיהוץ. אבל, מה נעשה אחרי שהיא תתחתן???

היא באמת באה לגור 2 דקות מאיתנו

אבל, מאיפה יהיה לה זמן? לימודים...לימודים...ועוד לימודים. והיא עוד צריכה לנהל מעכשיו בית משלה... יהיה טוב...בעז"ה!!!

אנחנו ממש רחוקים...

אצל אמא שלי, לפני 1 בצהרים זה עוד לא ערב שבת! יש גם אנשים של הרגע האחרון.

גם אני לצערי מהאנשים של הרגע האחרון

לא משנה מתי נכנסת שבת ב 4 או ב- 7 תמיד עובדים עד הרגע האחרון אני מקנה באנשים ששבת מוכנה כבר ביום חמישי בערב או ביום שישי בבקר. איזה כיף להם ואני לא מצליחה .אולי יש לכם עצות ?

שלום למענינת מאוד...

את כירה את המשפט:"אם זה לא היה נעשה בדקה ה90 זה לא היה מתבצע"? אז ככה זה. יש אנשים שנולדים עם אופי כזה, ולצערי אני כזאת... ויש אנשים חרוצים שהכל אצלם מוכן מוקדם. (יש לי חברה שקמה בשש בבוקר ביום שישי להכין עוגה לשבת...)

אני חושבת שזה טוב בדיוק כמו אלה

המקדימים! בחיים צריך לדעת גם להתארגן בזמן, לפני. וגם ברגע האחרון- זה דבר שא"א למנוע! ואלה שמארגנים הכל בזמן, מראש, לרוב מאבדים ראש בשעת לחץ!

אכן נכון ! זה בדוק בכל אופן אצלי

שיש דברים שלא היו מתבצעים אם לא היה לי לחץ מהם אמנם לא בכל הדברים אבל זה תכונה שמעצבנת אותי שבסוף אני עושה בלחץ

אריאלה תמחקי בבקשה את ההודעה הזאת

זה היה צריך להיות תגובה ולא הודעה מצטערת אני כנראה עייפה

למעלה