ערב טוב לכולם ... אז איך עברה השבת ....???
L liat ליאת New member 4/10/03 #2 שבוע טוב ../images/Emo24.gif עלי עברה שבת אחלה, חוץ מהקטע שהקטנטונה התמלאה באבעבועות, מסכנונה
ש שָרוֹנִי New member 4/10/03 #3 אוייש ... שאני הייתי ילדה ונדבקתי ...לא היה ס"מ סגוף שלא היה לי פצע ...בעעעעע ...ההורים שלי עשו משמרות ...כדי לשמור שלא אגרד .... שתהיה בריאה הקטנטונת
אוייש ... שאני הייתי ילדה ונדבקתי ...לא היה ס"מ סגוף שלא היה לי פצע ...בעעעעע ...ההורים שלי עשו משמרות ...כדי לשמור שלא אגרד .... שתהיה בריאה הקטנטונת
L liat ליאת New member 4/10/03 #5 לא ראיתי ואין לי חלק בהעלמותה ../images/Emo11.gif למרות שחששתי שאולי מחלקת הורודים והכחולים זו היא
נ נירהמ1 New member 4/10/03 #7 ערב טוב ושבוע טוב../images/Emo39.gif חחחחח וגם אני חשבתי שמחלקת ה"ורודים" וה"כחולים" זו מוצי שלנו.
ש שָרוֹנִי New member 5/10/03 #8 ערב טוב נירה ...../images/Emo25.gif אולי למוצי ...צריך להעיר אותה .. מוצייייייייייייייייי
L liat ליאת New member 5/10/03 #9 חכי חכי, עוד תתחרטי שהערת אותה ../images/Emo11.gif כמה רעש ובלגן שאישה אחת יכולה לעשות... ולא שמעת את זה ממני כמובן
חכי חכי, עוד תתחרטי שהערת אותה ../images/Emo11.gif כמה רעש ובלגן שאישה אחת יכולה לעשות... ולא שמעת את זה ממני כמובן
ש שָרוֹנִי New member 5/10/03 #12 ../images/Emo122.gif איפה זאת שמחלקת כדורים ..אולי יש לה איזה אקמול ... יווו זה עושה סחרחרה.....
נ נירהמ1 New member 5/10/03 #13 עד כמה שאני יודעת היא חולה../images/Emo39.gif אם היא היתה בריאה היא היתה הופכת כאן את הפורום. מעירה את כל עקרות הבית השלוות ממנוחת השבת שלהן. היא וליאת צמד-חמד.
עד כמה שאני יודעת היא חולה../images/Emo39.gif אם היא היתה בריאה היא היתה הופכת כאן את הפורום. מעירה את כל עקרות הבית השלוות ממנוחת השבת שלהן. היא וליאת צמד-חמד.
מ מוצרלה New member 5/10/03 #15 ../images/Emo124.gif מישהו קרא לי?!../images/Emo124.gif יווווו מה הצעקות האלה???? אסור לבן אדם לעשות שבת מחוץ לבית? ועוד כשהוא חולה? ולא מפסיק להשתעל? ובגלל שכל כך היה חולה, לא היה לו כח להדליק את המחשב אצל המארחים? ושעכשיו הוא שומע שגם הילדה הקטנה שלו משתעלת? וחוץ מזה, מה שלומכם???
../images/Emo124.gif מישהו קרא לי?!../images/Emo124.gif יווווו מה הצעקות האלה???? אסור לבן אדם לעשות שבת מחוץ לבית? ועוד כשהוא חולה? ולא מפסיק להשתעל? ובגלל שכל כך היה חולה, לא היה לו כח להדליק את המחשב אצל המארחים? ושעכשיו הוא שומע שגם הילדה הקטנה שלו משתעלת? וחוץ מזה, מה שלומכם???
נ נירהמ1 New member 5/10/03 #16 מוציניו - התגעגענו אלייך בסה"כ../images/Emo39.gif תרגישי טוב ושיהיה לך גמר חתימה טובה!
A alexit New member 5/10/03 #18 מוצי,שיעול,מחלה?נראה לך? זה לא יפתור אותך.מחכים לך ויש לך מחויבות ..... לעשות רעש.