ערב טוב לכולם!

ערב טוב לכולם!

מילים לא באות לי בקלות איך אוכל למצוא את הדרך להראות לך "שאני אוהבת אותך" מילים לא באות לי בקלות זו הדרך שלי לומר מה שבליבי מילים לא באות לי בקלות אני רק מוסקאית ומנגינה היא חברתי הטובה אבל המילים שלי מתבלבלות כיצד אחשוף לפנייך את כל הסודות? מילים לא באות לי בקלות אחשוף לפנייך את ליבי בתקווה שתבין ש' מילים לא באות לי בקלות איך אוכל לגרום לך לראות "שאני אוהבת אותך מאוד" מילים לא באות לי בקלות זהו שיר פשוט שיצרתי לבדי בשבילך אין כאן משמעות נסתרת יש כאן רק אמת אחת נהדרת אתה יודע וגם אני שאין יותר אמיתי מן האהבה שלי יקירי ולמרות שמילים לא באות לי בקלות תאמין פשוט שאני אומרת מעמקי ליבי "אתה אהובי" מילים לא באות לי בקלות והשיר עומד להסתיים ואין זה קל לומר כמה "אותך אני אוהבת" מילים לא באות לי בקלות אך אני אמצא את הדרך ברברית

לא!

למרות שבשיר שאתה מתכוון הוא גם חוזר על המשפט "מילים לא באות בקלות" אבל לא זה שיר שלי לגמרי ברברית

תודה

אני לא טובה במחמאות אני אף פעם לא יודעת איך להגיב כשמחמיאים לי מה לומר? להגיד רק תודה? או אל תדאג אני יודעת שאני כזו מתוקה? מעולם לא הייתי טובה במחמאות הם תמיד אותי מביכות ברברית

sidi

New member
אז לדעתי...

את לא צריך לומר כלום חוץ מתודה.
אבל אם את אוהבת לתת לעצמך גם מחמאות אז תמיד את יכולה להוסיף לעצמך שאת מתוקה ועוד מיני מילים שיעשו לך טוב.

למעלה