ערב טוב לכולם!

ערב טוב לכולם!

*גבר מיוחד מאוד אמר לי שבשבילי הוא מוכן לחצות עולם היום אני אישתו ואמא לילדיו ובכל לילה לפני השינה הוא לוחש "אהובה כלום לא השתנה" לגבר הזה אני מקדישה את השיר הבא אתה לך קראתי בשיר עת ניגרה מעיני הדמעה אתה לך קראתי בשיר עת יגון לא מצא נחמה אתה לך קראתי בשיר ועצבותו בליבי היא עולה אתה לך קראתי בשיר עלה ואמצא נחמה עלה והייה עמדי כמו האור הנשפך באלפי רסיסי נוגוהות כמפל זיקוקים בשמים שחורים כמו הוכפל הוא באלף מראות עלה והייה עמדי כמו פרחים שעלו מהגן מרהיבים בצבעם קלידוסקופ נהדר של אלף גוונים ידהימו הכל במראם עלה והייה עמדי כמו עדי תליון של זהב יהלום בו יזהר קורן בצבעים מכחול עד שני כמו קשת תלויה על ענן עלה והייה עמדי כמו שאתה רק בוא והייה עמי כאן ואדע ראיתיך ואדע אז שבאת כמו סם שלנפש ניתן אתה לך קראתי בשיר אם באת לא אזיל עוד דמעה אתה לך קראתי בשיר אם באת ואמצא נחמה אז בוא והייה עמדי כמו השיר הקולח מזה שאליך כמהה רק בוא ליבי שוב יחל להאיר לו רק באת אז גן עדן נדע *לאהובי ולאישי באת שלא איכפת לי מהסטיסטיקה
ברברית

ללאשמות

New member
אם זו היא...

אהבה וירטואלית, אהבה אמיתית מה הוא? ודרך אגב אני מאוד נהנה מההודעות שלך, בטח הגבר שאמר לך, שבשבילך הוא מוכן..., ו"ששום דבר לא השתנה", גם הוא אוהב את זה, (אני רק מקווה שהוא לא צריך לגלוש כדי לשמוע אותך. דרך אגב 2 מה עם הפיצפונים?. נ.ב. שיהיה לך אחלה יום. נ.ב. 2 ביי ולהתראות.

זה לא סוד שאני עדיין מאוהבת בבעלי

ולא מחליפה אותו בשום דבר הגבר שלי הוא אחד ויחיד ברברית

למעלה