ערב טוב לכולם

fireman

New member
ערב טוב לכולם

אני מאמין שחסרוני בשבועיים האחרונים הורגש כאן בצורה מאוד משמעותית בעיקר לאור המאורעות שעברו על הפורום וחבריו. ביום רביעי לפני שבועיים, בתאריך 16/7/2003 יצאתי למשימת אבטחת יישובים ברצועת עזה, תאריך זה נחקק במוחי לא בגלל האבט"ש הזה אלא בגלל שביום זה נפרדנו מחבר יקר.... לצערי דבריי נכתבים באיחור רב אך אני מרגיש במחוייבות לכתוב את אשר על ליבי. לי ולגרשון ז"ל הייתה ידידות ארוכה שכללה מעבר לביקורים בפורום גם שיחות טלפון ארוכות וממושכות ואף מספר מפגשים וביניהם מפגשים שלא יצאו ולא ייצאו אל הפועל לצערי הרב. את ההודעה על מותו של גרשון קיבלתי סמוך לשעה 19:00 ביום רביעי, באותו יום יצאתי לאותו אבט"ש ומכשיר הטלפון שלי הועבר למצב רטט, כבר משעות הבוקר הגיעו למכשיר הטלפון שלי כמות שיחות חריגה שהמשותף לכל המתקשרים היה חברותם בפורום והיותם מתנדבים\כבאים, שיערתי שמדובר בשריפה ולכן סיננתי את אותן שיחות, משם והלאה הזמן הלך וחלף לו עליתי למשמרת ראשונה ולאחריה פתחתי את הטלפון ונדהמתי לנוכח מספר שיחות חסר תקדים שלא נענו... בחרתי להתקשר לעמית מתל אביב, הטון הקודר שלו נשמע שמשהו לא ממש בסדר, חששתי שמצבו של שי סיידה הכבאי שנפצע לפני מספר שבועות בקריסת בניין מרכזים החמיר, לצערי הרב הבשורה הייתה מרה הרבה יותר והכתה בי בצורה חזקה, הייתי פשוט בהלם, אחרי שניתקתי את שיחת הטלפון הייתי בהלם לפחות שעה, לא הצלחתי לעכל את זה, בראש עברו לי מחשבות שזה סתם טעות וזה לא יכול להיות כי יום או יומיים לפניכן שוחחתי עם גרשון ארוכות בטלפון, זה פשוט לא נתפס, לאחר מכן התקשרתי לטל אדומי, מוקדן אצלנו בתחנת באר שבע, חבר פורום ומתנדב בתחנת גבעתיים, במהלך השיחה איתו נשברתי והתחלתי לבכות, לצערי הרב איש אינו יודע כמה אהבתי את האדם היקר הזה, כמה הערצתי אותו....וכמה הוא חסר לי עכשיו, בכל פעם שפתחתי את מכשיר הטלפון ורציתי להתקשר לאחד ממכריי, מספר הטלפון של גרשון תמיד היה עולה ראשון ומעלה זכרונות, לצערי גם אם אתקשר, גרשון לא יענה....... במשך היכרותי את גרשון יצא לי להפגש איתו מספר פעמים, את הכנסת האורחים בתחנת חיפה והמפגש ביום הכבאי הקודם לא אשכח, אני עוד זוכר לפרטי פרטים את היום בו ביקרתי את גרשון בתחנת חיפה, את השיחה הארוכה שנמשכה שעות, את ארוחת הצהרים, כשהוא בא לאסוף אותי מתחנת הרכבת בחיפה, את השיחה ביום הכבאי ועוד רבים וטובים שלא יישכחו. לפני שיצאתי לאבט"ש שוחחתי עם גרשון לגבי מפגש נוסף שנקיים, אנוכי, הוא ותשרה בנושא צופי האש, קבענו לחודש אוגוסט כשאוכל לפנות זמן מסדר היום הצבאי, לצערי המפגש הזה כבר לא יתקיים. אני מרגיש שאני יכול לשבת כאן שבוע שלם ולספר על גרשון, למרות שבאופן יחסי הכרתי אותו בערך שנה, אני מרגיש כאילו אני מכיר אותו 20 שנה... יקח לי זמן רב לקבל את העובדה שגרשון איננו, איבדנו אדם יקר, איש רב פעלים, אדם שהיה למושא הערצתי על כל פועלו למען עתיד הכבאות והכבאים, תגובותיו והודעותיו כאן בפורום ושיחות טלפון שלא יתקיימו יותר ומפגשים שלא יתקיימו יותר יחסרו לי מאוד. משפחת זאוברמן היקרה. ברצוני להשתתף בצערכם על מותו של גרשון שלא תדעו עוד צער. באותה הזדמנות אני חייב לציין שקיבלתי המון פניות בקשר לנושא הנצחת זכרו של גרשון זאוברמן כאן בפורום בין השאר יצא לי לעבור על כמה יוזמות של כמה חברי פורום, אני אשמח לתת יד ככל שאוכל למען הנצחת שמו של חברנו לפורום, כל מי שיש לו רעיונות או הצעות כלשהן כיצד לעשות זאת אני אשמח אם יפרט אותן על גבי הפורום. ולזכרו של גרשון אני מביא את הודעתו הראשונה בפורום כבאות שנכתבה עוד בשם המשתמש הקודם שלו "זאוברמן" בתאריך 4/2/2002, כשלושה חודשים לאחר פתיחת הפורום כבאות, גרשון היה בין חברי הפורום הותיקים והנאמנים בפורום זה. יהי זכרו ברוך

למעלה