ערב טוב לכולם.

fireman

New member
ערב טוב לכולם.

בעצם, לא הכי טוב..... את כל היום ביליתי בקריאת עשרות הודעות, עשרות מסרים ולא מעט שיחות טלפון בכדי לסדר הרבה בלאגן. חברים, הפעם הגזמתם, אני לא אנקוב בשמות אבל אני יודיע לכם באופן חד משמעי! בתוך תקנות תפוז יש חלק גדול שעוסק בנושא הזה: "תכנים בעלי אופי מיני בוטה, מאיימים, גזעניים, מוציאי לשון הרע, מעודדים לביצוע עבירות, פליליות או אזרחיות, פוגעים בפרטיות, מזיקים ופוגעים ברגשות הציבור; תכנים בעלי אופי מסחרי ו/או המכילים מידע פרסומי כלשהי; תכנים אשר זכויות הקנין הרוחני בהם אינן שייכות לך; תכנים אשר מכילים וירוסי מחשב מכל סוג שהוא; תכנים הכוללים שימוש בשפה בוטה, גסה או מעליבה; תכנים אשר מהווים הפרה כלשהי של החוק; ותכנים אשר אינם רלוונטים לפורום או לצ'ט בו אתה נמצא. החברה רשאית להסיר תכנים אשר לדעתה מפרים מי מהתנאים הנ"ל ו/או עלולים לפגוע באתר ו/או בצד שלישי כלשהו, והיא רשאית למחוק תכנים אלו בכל עת." אלו ייאכפו במלוא החומרה, אני אהפוך את הפורום הזה לאנגליה קטנה, אי של נימונים ונועם הליכות וזה יקרה גם אם אני אצטרך לחסום את כל הפורום הזה על כל חבריו ואני אשאר בו לבד, המשחקים איתי נגמרו באופן חד משמעי. תכתבו משהו שיחרוג ולו בטיפה מתקנות תפוז ותשלמו על זה ביוקר, אני לא אפנה לשום תחנה אבל אני מבטיח לכם שאת הפורום לא תראו יותר. אני ביום רביעי הבא יוצא לתרגיל של הצבא שימשך 14 יום עד ה30 לחודש יולי, באותם 14 יום אני לא אתחבר לפורום, כבר ביום ראשון אני אמנה מנהל זמני לפורום שיקבל הוראות ברורות וחד משמעיות לגבי דפוסים כאלו של התנהגות ודרך הטיפול בכל מקרה ומקרה. מי שיספיק לעשות טעות כזאת עד ליום רביעי ישכח מהפורום ומכתובת לפנות אליה במשך 14 יום, אל תנסו אותי. תראו בהודעה הזו איום, תראו בה הבטחה תראו בה מה שאתם רוצים ההודעה נוגעת לכל חבר פורום בין אם הוא עיתונאי, אזרח, קצין כיבוי, צופה אש ומבחינתי גם נציב הכיבוי וההצלה בכבודו ובעצמו.

אבל יש לי שאלה,

מותר יהיה לנו להביע דעות, אני קצת פוחדת מדיקטטורה... יש לי רעיון, שמישהו קורא הודעה, תחשבו שהוא כתב את זה במובן החיובי של העניין, אז לא להתנפל.. בבקשה...

fireman

New member
אין בעיה שתביעו דעה

כל עוד תעשו את זה בצורה מנומסת ובכבוד הדדי שבין אדם לחברו שזה המינימום של המינימום הנדרש מכם, לא תורשה התלהמות, התפלצפות, השמצות, שימוש בשפה ובסגנון כתיבה בוטה.

רק אני מקווה... :)

שתזכרו שלבני הנוער אין שפה גבוהה, אז זה בסדר שנכתוב יפה?! לי יש שפה גבוהה... לא דואגת.. :)

fireman

New member
יש הבדל של שמים וארץ

בין שפה גבוהה לבין חוצפה ושאר התופעות שהדגמתי בהודעה הראשית.

cohen40

New member
תגיד לי מי העלה לך את הסעיף

אני מקווה שהוויכוח שלי עם גרשון ומני מלכה לא כלול באיומים הללו ובכל אופן אני מקווה שלא תנהג כמו חבריך בפורום אופנים

fireman

New member
יורם ידידי היקר.

אני מכיר את ההיסטוריה והכרות רבת השנים שלך ושל גרשון כך שאני רואה את הויכוח שלכם כויכוח על מחלוקת מקצועית גרידא, מה גם שלא נעשה שימוש בשפה בוטה ולא בוצעו עבירות שנוגדות את תקנות תפוז והפורום אך לעומת זאת מני התבטא בחלק מההודעות בצורה שאינה הולמת לא אותו בפרט ולא אותנו חברי הפורום בכלל. אני לא מכיר כלל וכלל את פורום אופניים ואני לא רוצה להיות דגם להשוואה מולם, אני מעולם לא משווה את עצמי לאחרים אלא מנסה להוציא את המקסימום מעצמי וממה שאני עושה גם במחירים כואבים. אני התכוונתי לכל מה שכתבתי, אחרת לא הייתי כותב את זה, חברי הפורום יצטרכו ללמוד כיצד לנהוג בעמיתיהם בפורום וזה כולל את כולם כפי שכבר כתבתי, כפי שאני מכבד אותך אני מצפה שאתה תכבד אותי ואני בטוח שאתה מסכים עם זה, אני חש שלאחרונה אנשים נוקטים במעין מתירנות יתר וצריך להפסיק את זה, אותם אנשים עדיין מייצגים גוף מסויים ואין זה משנה אם הפורום הזה הוא רשמי או בלתי רשמי של שרותי הכבאות, אתה עדיין קצין כיבוי שמייצג גוף מסויים בין אם תרצה וגם אם לא וגם אני כמתנדב מייצג את אותו גוף ואני ושב שנינו צריכים ליצד אותו בכבוד ולא בדרך שתלכלך אותנו ועל כן אלחם בתופעות כאלו בעתיד בשיא החומרה. אני לא נוקט בשיטה של התרסה ולכן ניסיתי למשוך את הויכוח הזה עד כמה שאפשר אל מאחורי הקלעים ולא על גבי הפורום, שלחתי וקיבלתי עשרות מסרים וקיימתי מספר שיחות טלפון עם לא מעט חברי פורום, לכולם הובהרה עמדתי אך מאחר והויכוח המשיך להמרח כמו מסטיק על עמוד הפורום החלטתי למחוק אותו ולשים לו קץ בדרך שאני לא הכי אהבתי כי היא דיקטטורית משהו, אינני נהנה לשלולל מאף חבר פורום את זכות הביטוי שלו אבל כל אותם חברי פורום צריכים לדעת שגם לזכות הביטוי יש את גבולות הטעם הטוב. שנדע ימים טובים, מקצועיים ומהנים יותר בפורום שמרו על עצמכם!

למעלה