ערב טוב לכולם!

ס י ג ל י

New member
ערב טוב לכולם!

אני קצת מזועזעת ממה ששמעתי עכשיו ולכן אספר בקצרה את סיפורי. לפניי כ-שנה החלטתי שאני רוצה לשמש לזוג כאם פונדקאית .התחלתי לחפש בעיתונים,במקומונים ואז הכרתי את הפורום המדהים הזה! כתבתי הודעה שאני מעוניינת לשמש כפונדקאית לזוג ובררתי מס' דברים על איך? כמה? ולמה. באותה תקופה היו אנשים טובים שענו לי על גביי הפורום ואנשים טובים שענו לי במסר אישי.<כמו דניאל,דרדי ד'אז מירבי ועוד>. בדיוק פנו אליי זוג במסר אישי ובאותה שבת ניפגשתי איתם. הזוג ניראו לי כאנשים טובים וגם אני מצאתי חן בעינייהם<כך אני מקווה>. ואז החלטנו שזה זה והתחלנו בסידרת הבדיקות שנעשו<היום אני יודעת> בצעדיי צב. עד היום <וזה 7 חודשים> הדבר היחידי שעשינו זה רק בדיקות! לפניי כשבוע הייתי אמורה לגשת לאיבחון פסיכולוגי ו-10 דק' לפניי שהאבא המיועד היה אמור לאסוף אותי הוא צלצל ואמר שצריך עוד מסמך ולכן האיבחון נידחה. מאד כעסתי על כך ומייד פניתי ללידי בל והיא מייד המליצה לי על מירבי!כמובן שהתייעצתי במסרים עם עוד פונדקאיות שהמליצו לי על מירבי. פניתי למירבי והיא אמרה שהיא אינה יכולה לטפל בנושא מכייון שאני מחוברת לזוג . יום למחרת פניתי לאביבה מהוועדה וביקשתי ממנה את התיק ואף סיפרתי לה על כל השתלשלות העיניינים. היום אני יודעת שללא גוף מתווך איני ניגשת לתההליך הזה מכיוון שהוא הרבה יותר מורכב ממה שהוא נראה., תודה על ההקשבה וכולי תקווה שמעטה דרכי תהיה יותר מהירה.

סיגלי יקרה../images/Emo24.gifאכן עצוב לשמוע ו..

חבל מאד שכך התנהלו העיניינים!!!!!! כבר לפני שנים רציתי להיות אם פונדקאית שאפילו מרבי שלנו לא חשבה על זה למרות שאני הכרתי אותה מהגן של שי-לי ורציתי בכול ליבי להיות אם פונדקאית שלה!!!!!! רק שאז לא היינו כול כך קרובות וזה היה נראה לא עינייני להכנס לה לעניין כול כך רגיש........ כעבור שנתיים שמעתי שנולדה לה ילדה מפונדקאית והיא החלה לעסוק בנושא לא הססתי פעמיים ובאותו היום הייתי אצלה....... ואני מברכת יום יום שחיכתי לרגע המתאים מכיוון שמשהו באינטואציות שלי הרגיש שצעד כזה לא עושים לבד......... אבל.....לא בוכים על חלב שנשפך וטעויות נעדו כדי ללמוד ולהמשיך הלאה כמו שהתרשמתי למדת מהטעות ואני מאחלת לך בכול ליבי הצלחה עם ההורים שתמצאי מגיע לך
בנתיים קחי
ו
שלך ציצינה של בנדה אהובתי

היי סיגלי !

אני מבינה בדיוק למה את מתכוונת ומה עובר עליך..תחושה של בזבוז זמן יקר,ואפילו תחושה מסויימת שהוליכו אותך שולל. אני יכולה לנסות לעודד אותך קצת ולספר לך שבפונדי הראשון שלי הדברים הלכו גם מאוד לאט, זה היה קרוב לשנה עד שהגענו לחתימה ...אז הנושא היה עוד חדש בארץ וכל יום קמה לה דרישה חדשה מהזוגות או מהפונדי... אבל בסוף...הצלחנו...ובפעם השניה הכל הלך חלק מבחינת הוועדה והניירת אבל היה סיוט מבחינת הרבה דברים אחרים.. אולי אחרי הסחבת שעברת יתחילו דברים לזוז ולרוץ קדימה.. נשים פונדקאיות הן נשים שיש להן נסיון חיים מגוון, נשים שעברו קושי אחד או יותר בחייהן, ואין להן חשש להכנס לעניין הזה לבד וללא גוף "מתווך".. לרוב הן חושבות שלא תהיה להן בעיה להתמודד עם הדברים , וזה נכון!!! אנחנו יכולות להתמודד עם כל מכשול , וגם הקשה ביותר.כי יש לנו נסיון עשיר....אבל בפונדקאות אין לנו נסיון ... אנחנו לא מכירות את ההליכים , את הדרישות ולכן כל דבר כמעט נשמע לנו הגיוני, על אחת כמה וכמה אם אנו בוטחות בזוג שבחרנו. בד"כ הזוג הוא הצד ש"מנהל" את הדברים , ונוח לנו שזה כך (לדעתי ) אבל יש מקרים שהדברים יוצאים מפרופורציות , ויש ניצול מסויים של חוסר הידע שלנו...ולכן עדיף להכנס לעניין עם מישהו מנוסה ,זה יכול להיות חברה שעברה את ההליך ( אם יש לנו אחת כזו) , זה יכול להיות הפורום , ועכשיו יש גם את מירב... הפונדי הראשון הלך פשוט חלק, הייתי בטוחה שבפעם השניה יהיה עוד יותק קל מהראשונה ...וטעיתי ובגדול !!!!! למרות שאין לי בעיה לעשות את זה שוב לבד, ברור לי שאם תהיה לי פעם נוספת זה יהיה רק דרך מירב שלנו!!!!!! חלק מהחיים זה ללמוד ולהפיק לקחים....לתקן את דרכינו ולשפר... אני מודה שפעם חשבתי אחרת, אבל היום אני יודעת שחלק מהבעיות שלי היו בעלות פתרון וברור לי גם מי היתה יכולה לפתור אותן....... אז אמאל'ה כמה כתבתי... יום טוב היום אני חולה בבית..... נשיקות סיגל

כמה שאתן צודקות והאם שמתן לב../images/Emo13.gif

שירשור פונדי זה יצא עד עכשיו... סיגלי הפונדי ציצוש הפונדי סיל הפונדי ועתה אני.. איזה שירשור מקסים בננות
אז ככה סיגלייייייייי, אני שמחה שהצלחתי במעט להרגיעך אותו יום אני יודעת עד כמה היית נסערת שהתקשרת אלי, וזה היה מובן מאליו, אבל כמו שאומרים בסוף יקירתי הכל מסתדר לטובה, ומבטיחה לך אישית שמעתה הכל ילך כמו שצריך, ואת לא לבד!! יש לך את מירבי המקסימה!!! ואותנו כאן לכל שאלה, ואת הפון שלי גם יש לך הרגישי חופשי בכל עת להתקשר יקירה
בכל מקרה שיהיה בהצלחה גדולה מתוקה, ויאללה עוד חתימה והריון שיצא לדרך...

ס י ג ל י

New member
וואלה נכון

תודה לכן בנות יקרות אתן באמת מקסימות ואני מאושרת שפגשתי בפורום המדהים הזה ובבנות המדהימות שפה. ולך דרדי<זה השם שתמיד יוביל אותך מבחינתי> תודה מיוחדת על מי שאת כי את בן אדם מדהים!!!

בנדה1

New member
הי סיגל,

אני לא יודעת בדיוק מה הספור אבל 7 חודשים זה אכן קצת יותר מדי זמן ואפשר להתקדם הרבה יותר. באופן אישי אני בעד להריץ תהליכים כמה שניתן, אך כשיש דברים שאני לא שלמה איתם אני לא נותנת לזה push. עם זאת, אולי הם לא שלמים עם ההליך ואולי יש להם קשיים אובייקטיבים שמעקבים את ההליך. אני מקווה שבחנת טוב את ההשלכות של ניתוק את הקשר אתם. כפי שאת יודעת אני חוויתי "נטישה" בשלב הרבה יותר מתקדם וזה השאיר עלי צלקות ולכן אני מאוד רגישה לכל מצב בו פונדי מחליטה לעזוב זוג. לפעמים הסבות נכונות לפעמים פחות מוצדקות אבל תמיד זה כואב. שוב, לא יודעת מה היה בדיוק הספור, אולי באמת הזוג לא שלם עם ההחלטה ואולי אם הגעתם למצב של חוסר אמון מצדך אז באמת כדאי לפרק את החבילה. ואני מקווה שהזוג יעמוד על רגליו במהירות.

ס י ג ל י

New member
בנדה יקירתי

גם אני מקווה בשביל הזוג הזה שיעמדו על הרגליים,האמיני לי שלא עשיתי את מה שעשיתי מרוע לב

למעלה