ערב טוב לכולם..

אפשרית

New member
ערב טוב לכולם..

הי חברה.מה שלומכם? אצלי הרבה יותר טוב גם עם הגרון וגם בבית. החתונה של אחי היתה ביום חמישי ולא היתה שמחה כזו כבר מזמן..אני הרגשתי נפלא ובעננים ולו רק כי לא נתתי לאף אחד לדבר על גירושיי ועל חיי. התרכזתי רק בחתונה וזה היה הדבר הכי נפלא באותו ערב. גם השבת חתן עבר מעולה.. אני מרגישה טוב התחלתי ללמוד גרפיקה ולכן אני כאן פחות. לגבי האכילה אני בשליטה ובשפיות..מנסה לראות כל יום ביומו ולא להעמיס על חיי יותר משאוכל לשאת. מאחלת לכם ערב חמים ונעים.. אוהבת אתכם ומחבקת. תודה לכל המגיבים אליי.. אני כאן אתכם יחד כל הזמן ביי

וואו איזה יופי

את נשמעת נהדר, אני ממש שמחה בשבילך.. תמשיכי ככה ותמשיכי להעריך ולהיות בשליטה במלאה. בי ניב

@tagel

New member
אפשריתתתתתתתת

כשמך כן את... אני כל כך מאושרת שנהנית ולא נתת לאחרים שיהרסו לך את המצב רוח...ולא נתת לעצמך להרוס לך את המצב רוח...את ממש מצדיקה את שמך... ספרי אם בא לך איך היה האירוע, מה לבשת, האם רקדת...כבר מזמן לא קראתי דברים משמחים ...אני חושבת שהתלהבתי יותר ממך עכשיו... אוף, יש לי חולשה לחתונות...זה הורס הא? מחכה לשמוע ממך... אוהבת, תגל

אפשרית

New member
בוקר טוב לכולם

היי לכם קבלתי מכם כל כך הרבה כוח על התגובות ועל ההזדהות שלכם איתי.תודה לכולם. היום אני בלימודים ולא אכתוב הרבה תגל אז הנה..לבשתי מחוך אדום עם חצאית קלוש ארוכה עד לרצפה בצבע ארגמן בד אורגנזה..חצי מגף קרוקודיל בבורדו ושיער שנצבע מראש גם בורדו..גם בתי בת השלוש לבשה בורדו, ושני בניי לבשו אפור ושחור. זו חתונה של אחי הצעיר שאליו אני קשורה מאוד והוא אלי. אז כל הערב לא ישבתי. הייתי איתו ואיתה ועם כל האורחים יחד.מה גם באה משפחה שלה מחול` והכרתי אותם. כן רקדתי כל הערב.כל מוזיקה שנגנו.אני לא רקדנית מדופלמת אך השמחה עלתה על הכל. כולם התפעלו ממני ולו רק כי השמחה האמיתית מהלב באמת יצאה החוצה והקרינה על כולם. גם השבת חתן עבר נפלא ביותר. היו לנו קרוב ל80 איש אורחים. כן ככה זה אצלנו שבת חתן...ואין בעיה עם זה.רק שיבואו ויהנו... אני אכלנית לא??..זה בא מבית.שם אוכל זה פולחן...חחחחחחחח יום טוב לכם ביי בינתיים אני שמחה ומאושרת על האפשרות לחלוק את כל זה אתכם.(פעם לא העזתי לדבר..). ביי

@tagel

New member
אז אני מאושרת יותר...

מתוקונת, תרגישי חופשי לחלוק איתנו כל דבר שעולה בראשך... זה המקום לספר כל הגיג והרהור מלב ומבטן. אחרי הכל, תוכלי לכתוב כאן כי זללת בטירוף ואנחנו נלטף ונעביר את הבאסה, תוכלי לכתוב כי צמת, ונהיה כאן למענך.... אני כל כך שמחה לקרוא את דברייך... ממש ישבתי כאן לדמיין אותך....בלי פנים, רק קווי מתאר שאני מנחשת, אבל השמלה שלבשת.... אז קודם כל, יש לך טעם מעולה!!!!!!!!! שנית...אני בטוחה שנראית פצצה... אני יודעת מה זה להרגיש קרובה לאח, אני מאוד קשורה לאחי...הוא גדול ממני בשנה וחצי, ואני ממש מעריכה אותו. אני כל כך שמחה, שפשוט יושבת כאן מחוייכת... תודה לך ממתקית... אוהבת מאוד... תגל

למעלה