ערב טוב לכולם...

Silveron

New member
ערב טוב שבת שלום ו..

יום אהבה שמח (אם זה היום...) אני בבית בכל מקרה... אולי אני אצא יותר מאוחר עם חברים מה איתכם?

שבת שלום גם לך סילברון...

מה המצב???מתרגש לקראת התבוסה מחר...חחחחחחחח... וואלה יום האהבה היום...אתה יודע למי שאין כרגע אהבה... זה לא ממש מורגש היום הזה...כי כשיש אהבה...אז כל יום הוא פשוט יום האהבה...וכן גם אני אצא מאוחר יותר עם חברים כנראה למסיבה טובה...שיהיה לך אחלה ערב...

Silveron

New member
הכל טוב אחי...

לא הצלחתי להשיג כרטיסים למחר... חבל אני אראה את התבוסה של ת"א מרמת גן... תהנה במסיבה אחי

Silveron

New member
הכל טוב אחי :)

כנקמה על התבוסה שנחלתי ממך בג'נרלס (משחק מחשב) מכבי ת"א מחר תנצח את בית"ר. למרות שזה לא טוב לא מכבי חיפה אבל עדיין :)

חחח את הפותח את הפה...

אתה יודע שזה לא בריא לפתוח את הפה אתמול מה אמרת לי אני ינצח אותך נכון? היום הראתי לך שאין עליי בג'נרלס... לכל מי שלא יודע Command & Conquer Generals משחק האסטרטגיה הטוב ביותר שיש... ומשחק רשת ענק!!! הינה תמונה ממתקפת אטום שלי על סילברון

בוקר טוב גבר וכמובן לכולם...

אתם בטח שואלים מה אני עושה ער בשעה כזאת... אז האמת שלא מזמן חזרתי הבייתה מאחלה מסיבה שבעולם... ממש מסיבה מגניבה בנמל ת"א...ולא כל כך יכול להרדם האמת... למרות ששפוך מת...והיין אצלי עלה קצת לראש... בקשר למשחק שלנו נגד בית"ר...אז אני מאד מקווה שננצח... וכמובן נעבור אתכם בטבלה...בשאיפה שתפסידו היום כמובן... ונראה לי שאתם אכן תפסידו...המישחק שלנו אגב לא היום... ביום שני...אז בשביל פלסר כמו שאמרת וגם בשבילי נקווה שהביתרים העלובים יפסידו באמת...כי אם חלילה נפסיד את המשחק...אז באמת אין לנו סיכוי יותר העונה להאבק על האליפות...כמובן שיש את הגביע... שנמצא אצלנו כבר שנתיים...ומקווה שימשיך ככה...אבל אין כמו האליפות... והגיע הזמן שניקח אותה אחריי 6 שנים של בצורת... יאללה אני חוזר למיטה החמה...ולפוך שמחכה רק לי... בשאיפה להרדם ובטח אתעורר בצהריים... שיהיה לכם יום נפלא...ומחייך... להשתמע... מקסיקני טעים...

למעלה