ערב טוב לכולם.

ערב טוב לכולם.

כמה דברים: מורני, קבלי התנצלותי על הבלאגן שקרה פה....פשוט נכנסנו בשלב מסוים ל-``פסטיבל למספרי סיפורים``. דבר כזה אכן קיים בחולון פעם בשנה...אבל כאן זה לא חולון, אז נמשיך לספר סיפורים, ואת שאר דברי הגועל, נספר בארועים שמחים יותר. דבר שני, מורני, אם ניסית לשלוח לי אימייל ב-48 שעות האחרונות, אז לא קיבלתי אותו, כי האימייל שלי נדפק. אם את לא שלחת לי אימייל, הוכחת לי את טענתי. מורני, קודם כל תרגישי טוב, שזה הדבר הכי חשוב. הבריאות קודמת לכל דבר אחר בחיים (כמעט), וחשוב מאוד שלבנאדם יהיה את הכוח להבריא. אני סמוך ובטוח שבכוחך לעשות זאת. כמובן שאני מאחל גם ערב טוב לשאר חברי הפורום, בבר, בדויה, גרבר, כמו חדש, מיואשת, תגל (יקירתי), אלונה, וכל מי ששכחתי. ועכשיו לסוגיה קטנה שעומדת בפניי. ניצב אנוכי לקראת הסמסטר האחרון ללימודיי, יומיים לפני פתיחת הסמסטר, ואני בדילמה. אני צריך להכין מערכת שעות של הסמסטר החדש, ויש בפניי 2 אפשרויות. 1. ללמוד 4 קורסים (יחסית קלים), לסיים את התואר בקלות, לקבל יומיים וחצי חופשיים בשבוע, למצוא עבודה, להרוויח כסף, לחסוך כסף, להיות אתכם בפורום וכו` 2. לקחת את אותם 4 קורסים הקלים. בנוסף לזה להוסיף עוד 3-4 קורסים נוספים, לשיפור הממוצע (מותר לחזור על קורסים), בצורה כזו שבסיום הלימודים שלי יהיה לי ממוצע 84 ותואר בהצטיינות. קרוב לוודאי יהיו לי מועדי ב` כתוצאה מכך, הרבה עבודה קשה, פחות אינטרנט, אי יכולת לעבוד, שבתות בטכניון, פחות חברה, וכו`. גם אז, לא בטוח שאני אגיע ל- 84, אלא אולי קרוב לזה....ואז כל ההשקעה לא שווה הרבה אני אישית במצב כזה שאני מעדיף את האופציה הראשונה. האם מישהו היה נוקט בדרך שונה ממה שאני נוקט בה כרגע ? ממוצע 84 נותן לי גם תואר בהצטיינות, וגם מאפשר לי ב- 100% לעשות תואר שני בהנדסת חשמל בטכניון. אני לא יודע אם זה מה שאני רוצה כרגע, אבל אני הייתי רוצה לשמור את הדלתות פתוחות. בנוסף, עבור ממוצע 80-84 מתנהל דיון האם מאשרים תואר שני או לא...ככה שזה לא סוגר לחלוטין את הדלתות. מחכה לדעות, שלכם, בדילמה שתימשך לפחות עד יום ראשון בחצות, תומר

alona..

New member
יש לך

אפשרות לפרוש את שלושת הקורסים הנוספים בסימסטר נוסף? אם כן אז אני הייתי הולכת על האפשרות הזו. ואם לא, אז, אני יודעת שהשעה האחרונה לפני השחר היא השעה הארוכה ביותר אבל בכל זאת, אני משערת שהייתי לוקחת את שלושת הקורסים הנוספים. נכון, אתה שניה אחת לפני הסוף, ובא לך כל כך לגמור עם זה, אבל תחשוב- גם אם תוסיף את שלושת הקורסים ההם, אומנם זו יותר השקעה אבל עדיין, זה הסוף! תן את כל הסוס האחרון, כי כמו שכתבתי פה כבר פעם, אחר כך- תוכל להשים אותו בארווה, ולשכוח מהכל. מקנאה בך, הסוף שלי עוד רחוק.

גרבר

New member
הולדן

אני מאמנם לומד באופן הכי חפיף בעולם וזה מאפשר לי לעשות הרבה חיים ולהיות גם הרבה באינטרנט.זה מוגזם ושנה הבאה אני מתכוון לקחת את עצמי ברצינות ולעשות תואר ולא סתם תעודה בתחביב שנקרא עיצוב גרפי. זה מוגזם, ומכיוון שלא בא לי לעבוד כבר חודשיים (ולכן אני הרבה בצ`ט), אני מוצא את עצמי הרבה פעמים בבטלה גמורה... לעומת זאת גם ללמוד 7-8 קורסים ולאבד במקום את ההנאות בחיים זה קיצוני.אני טוען שצריך לשלב חיים ``מקצועיים`` עם חיים חברתיים. לכן, תעשה חישוב עד כמה אתה הולך להפסיד אם תלמד חזק חצי שנה, ואם אתה חושב שתצליח גם לשלב חיי חברה וכו..אז מה טוב.

מורני !

New member
תומר

תודה על האיחולים. ולא לא שלחתי לך אי מייל.... בקשר לדילמה. אני חושבת שהמהכרות הקצרה שלי איתך, האופציה השנייה ניראית יותר הגיונית. אתה אוהב לקחת קורסים חוזרים, כבר הבנתי את זה :) . אי אפשר להבטיח לך ציון מסויים, אבל אני חושבת שבהשקעה מסויימת, שבטח תשקיע, תוכל להגיע לאיזה ציון שתרצה. שאלה: מה יותר חשוב - סמסטר אחד עם עבודה זמנית, אינטרנט, ימים חופשיים שגם ככה לא יהיו ממש חופשיים. או כל החיים שלפנייך שהסמסטר הזה ישפיע עלייהם? בהצלחה. שבוע טוב :)

למעלה