ערב טוב לכולם.

tomizaur

New member
ערב טוב לכולם.

רציתי רק לספר לכם שמעכשיו אני מפקד הנוער של בסיס קריית גנים בראשל"צ. ושאלה קטנה. הבסיס עוד מעט מקבל ניידת ואני צופה שמהר מאוד הניידת תהיה מזוהמת ומגעילה. יש למישהו איזה רעיון מה אפשר לכתוב בצורה נחמדה בניידת ככה שאנשים ישמרו עליה?? לדוגמא רשימה של כללים הרשומים בצורה מצחיקה או משהו בסגנון.

BoSco

New member
אממממ

שאלה מקורית אני חייב לציין: אני לא יודע איזה סוג של אנשים יפעלו על הניידת אבל אם הם בקטע של בדיחות אפשר לחשוב על משהו אבל מה שחשוב זה לגרום להם לחשוב כאילו הניידת היא הרכב שלהם ושלא יזהמו אותו... יש משפט בקשר לנהיגה שפעם ראיתי: "נהג יקר נהג חביב, הבט ישר ולא מסביב :)" מקווה שעזרתי

tomizaur

New member
אני מעדיף את הקטע של בדיחות בגלל

שבד"כ זה מה שגורם לאנשים לקרוא. מה גם שאם זה נחמד ולא נשמע כמו פקודה או משהו כזה, אנשים הרבה יותר נהנים לעשות את מה שכתוב.

מתנדב

New member
דבר ראשון ../images/Emo49.gif על התפקיד, ח"ח....

ולגבי שמירת הניידת, זה בהחלט דבר חשוב, שכ"א ואחד מחוייב לקבל ולהחזיר את הניידת נקייה, בדיוק כפי ששומרים על רכבך הפרטי... אני לא חושב שיש צורך לשים פתק כלשהו בניידת, כי רוב האנשים (בד"כ) לא מתייחסים לזה, מה שאני כן יכול להציע לך, שבכל פעם בתחילת משמרת לתת תזכורת לאותם מתנדבים שהולכים לנהוג באותה ניידת שישמרו על נקיונה, והייתי אומר אפי´ למנות כמה מתנדבים שפעם בשבוע יעשו שתיפה לניידת, (בכל תחנה ותחנה יש צינור מיים)....

למעלה