ערב טוב לכולם

happydaddy

New member
ערב טוב לכולם

אני מניח שחלק כבר מכירים/מכירות אותי וחלק לא. שמי אלון ואני בן 29, לשנה לאחר שירותי בצבאי החלטתי לקחת הפוגה של חודש בהולנד שלבסוף נמשכה 6 שנים.
ידעתי תמיד שמקומי בארץ ושלא בא לי כל חיי להיות זר ובוודאי לא להגיע בגיל 40 לארץ ולשאול את עצמי "מה עושים עכשיו"?
הידיעה ישבה בראשי אבל לא עשיתי שום צעד כדי לקדם את העניין. באחד הביקורים שלי פגשתי בחורה שגרמה לי להחליט שזהו, אני חוזר.
את שאר הקלישאות אחסוך מכם...
הקדמתי את הפחד ב-13 שנה. בגיל 27 נחתתי בארץ ושאלתי את עצמי מה אני עושה עכשיו? מאחר שלא מצאתי משהו מעניין מספיק החלטתי: אני עושה ילד! סתם, זה קרה ללא תכנון אמיתי :)
לאחרונה תוך כדי מחשבות תמימות על העתיד, הציע לי אב צעיר ואידיאליסט להצטרף לקבוצת בלוגרים שמנסה להוביל לשינוי תודעתי בעניין האבהות. בגדול אפשר להגיד שמנסים להזיז את גישת "בטח שאני עוזר לאשתי עם הילדים" הצידה.
הדבר התגלגל והתפתח לקבוצה דיי גדולה של אבות אשר כותבים על אבהות - כל אחד מנקודת מבטו האישית.
בבלוג שלי לא תקבלו אינטליגנציה מרשימה וגם לא שום מעשה אצילי שיקרב אותי לתואר סופר-מן אבהי. הדבר היחיד שאני יכול להבטיח זה שתשמעו הכל ללא מסננת וללא התיפייפות, תקבלו אותי מגושם ומפוזר כמו שאני וללא הצגות ומינון מלא של הפרעות קשב וריכוז שאובחנו רק לאחר היותי אבא. אם אתם רוצה אבא גבר גבר שלא מפחד מכלום ונראה כמו ווין דיזל - זה לא הבלוג בשבילכם. אם בכל זאת התעניינתם - יש פה קישור. אם לא, שיהיה לילה טוב

למעלה