ערב טוב לכולם

ערב מצוין לאיש הגשם ולשיר ולכולם

אתם יודעים בימים האחרונים אני לא כותבת כל כך הרבה בפורום. כי פשוט יש לי כרגע הרבה דברים לטפל בהם. והראש שלי טרוד בדברים "היותר דחופים". כבר יומיים כבר שיש לי כאבי גב. לפני כן כאב לי במותניים. ומיזה יומיים בחלק העליון של הגב בצד ימין. לא יודעת,אולי יש לזה קשר עם הפרוטזה? עוד דבר מצריך טיפול,וזה בקשר לפונדקאות. בקיצור,הרבה דברים מעורבים,ודיי משבשים לי את החיים עקב הנכות. אבל אין מה לעשות! זו המציאות,ועם זה נתמודד.

שבת שלום לכולם

הי ענת כמו שכבר כתבתי אני די חדשה בעיניין ואם זה לא אישי מידי אני נורא אשמח אם תשתפי אותי בעניין הפונדקאות אז יש לי כמה שאלות שוב אני מקווה שזה לא חודרני אז ככה:חייבים להיות נשואים? האם יש הגבלה בגיל שבו את יכולה לבצע את התהליך? האם צריך לעבור איזו שהיא וועדה כמו באימוץ?? תרגישי טוב ואני מקווה לשמוע ממך ביי

שיר הי:

1.על מנת לעשות פונדקאות,חייבים להיות נשואים,או אפשר אפילו אישור מעורך דין ללא קשר לנישואים,שמעיד על חיים משותפים. 2. אני חושבת שיש הגבלה,אם אני לא טועה עד גיל 40(?) 3.כן צריך לעבור כמה וועדות במשרד הבריאות. שיר יש פורום "פונדקאות" בתפוז. ואת מוזמנת להכנס לשם ולשאול שאלות. שיר בהצלחה וכל טוב

אז אני צריכה בן זוג יש המעוניין?

הי ענת קודם כל ממש תודה על המידע אבל באמת אין בן זוג נוכחי וגם לא ניראה באופק -טוב אולי ננסה בדרכים אחרות הבעיה היא שכל "שיטה"דורשים זוג גם אימוץ מחוץ לארץ גם צריך לעבור וועדה פה בארץ-זה משהו חדש- אז...אבל לא התיאשתי ואני גם לא מתכוונת..טוב אז גמר חתימה טובה שיהיה רק טוב והמון בהצלחה בנושא ובכל מה שאת חפצה ביי שיר

למעלה