ערב טוב לכולם!!!

ערב טוב לכולם!!!

אז סוף סוף אחרי שעברנו את הפסיכומטרי.. אפשר לעבור לדברים שחשובים באמת בחיים!! כמו היכרויות.. טיולים ובילויים.. מה אתם אומרים?? אולי נארגן איזה יום אחד שבוע הבא, או ברביעי או חמישי שנעשה איזה טיול או משהו.. יכול להיות דווקא ממש כיף!! אני ממש בעד.. מי שעוד בעד העניין שיכתוב פה וננסה ביחד לארגן איזה משהו... בכל מקרה שמעתי עכשיו שיר מדהים ברדיו.. שיפתח לנו את הסופ"ש , השיר המדהים של בריאן אדמס.. שהלוואי ומישהו פעם יקדיש לי אותו... http://www.youtube.com/watch?v=ZGoWtY_h4xo אז שתהיה האזנה נעימה!!! וערב טוב...

Nחמן

New member
העיקר שעברת בהצלחה

ושתהיה לך הצלחה בכל גם בהמשך. דע לך, שהחיים הם לא פיקניק, ובשביל להצליח לפעמים צריך לעבוד קשה. בסופו של דבר המחיר שווה.

אני בעד אבל אם אפשר ביום רביעי

כי יום חמישי מוקדש לחברון-מערת המכפלה. סרוגי יקירי, איך הייתה הבחינה? ואגב, השיר שהעלת מוקדש לך על ידי באהבה בשמחה ובטוב לבב.

אני בעד אבל אם אפשר ביום רביעי

כי יום חמישי מוקדש לחברון-מערת המכפלה. סרוגי יקירי, איך הייתה הבחינה? ואגב, השיר שהעלת מוקדש לך על ידי באהבה בשמחה ובטוב לבב.

למה שלא תבוא ביום חמישי לחברון...

סולידי ואני לתומי חשבתי טיול של חברי הפורום... חחחחח. אתה מתכוון לטיול של מצווה... אופססססס טיול של שידוך... בהצלחה אחי היקר.

למעלה