ערב טוב לכולם

ערב טוב לכולם

חדשה פה עם שאלה. שנה וחצי אחרי לידה (תירוץ) אני כל הזמן בשליטה לגבי המשקל, לא אוכלת מטוגנים, לא אוכלת לחם שותה קפה ללא סוכר. בצעירותי עסקתי בספורט כך שאני שרירית אך כיום עם שכבת שומן על השרירים. לפני 3 חודשים פוטרתי מעבודתי ומאז התחלתי לעבוד כעצמאית מהבית ופה הבעיה שלי....כל הזמן אני מחפשת לנשנש. וכך בתוך שלושה חודשים עליתי 5 ק"ג וזה המון בשבילי 1.53 מ' שוקלת 67 ק"ג. בבוקר אחרי שאני מארגנת את הילדים, אני לא יודעת מה לאכול שישביע אותי למס' שעות ושלא יהיה משמין. מה אתם יכולים לייעץ לי מנסיונכם? תודה.

יעל י

New member
ברוכה הבאה...

סדר יום קבוע בנושא האוכל. לאכול בשעות קבועות אוכל קבוע מראש. לשתות מים. במה את עובדת? בהצלחה.

איתך באותה צרה

להיות ולעבוד מהבית הכי קשה בשבילי מהבחינה הזאת. אני יותר נמוכה ממך בקצת ושקלתי 60 לפני שהחלטתי שאני חוזרת לשומרי משקל. אני חושבת שזאת השיטה הכי הכי טובה ונכונה שכן היא מאפשרת לך לאכול הכל אבל במידה, במסגרת כמות הנקודות היומית שלך, וכן את תשני כמה דברים במטבח שיעזרו לך מאד. שווה לך נסות. בכל מקרה שיהיה בהצלחה!!!

noaavr

New member
ארוחת בוקר מומלצת

מספר אופציות לארוחת בוקר (עלי זה עובד..) 1) פרוסת לחם מלא (לא קל) עם מריחה 2) דייסת קוואקר מ-3/4 כוס מים + 1/4 כוס חלב + 3-4 כפות קוואקר + כף צימוקים/חמוציות לשתות!!!! אחרי כ-3 שעות לאכול עוד ארוחת בוקר מאוחרת (אחת מהאופציות שלא אכלת קודם) ולשתות!! אל תנסי "לצום" כל הבוקר. זה לא עובד...

למעלה