ערב טוב לכולם....

כרמית197

New member
ערב טוב לכולם....

אני מטובעת חדשה ביום ראשון עברתי את הניתוח ואני כרגע חיה על נוזלים. פתאום היום שבעלי והילדה ישבו לאכול התחשק לי מאד מה שהם אוכלים..(פתיתים ושניצל) ופתאום בא לי פיצה ובא לי ובא לי....כל מיני דברים..... זה נורמלי????? כפתרון ל"בא לי ?" אז זזתי מהם ולקחתי לי כוס מים . גם עליכם זה עבר בשבוע הראשון של נוזלים? מתי ניתן לאכול אוכל שהוא לא נוזלי ? פתאום גם עלתה מחשבה למה לא ניסיתי להתמודד לבד עם דיאטה או יותר נכון למה נשברתי כל זמן עד כדאי כך שהייתי צריכה לעבור ניתוח...מחשבה שחלפה לי בראש על זה שאני מחזיקה כבר 3 ימים את עצמי על נוזלים......

שלום כרמית

ברוך הבא ומזל טוב לטבעת החדשה! הרצון של "בא לי" הינו רצון טבעי. הטבעת תפקידה לא לחסום את הרצון, אלא לחסום את היכולת. למרות שאני יכול לציין שבשלושה שבועות הראשונים שלי לא היה לי תיאבון בכלל ומאד נהנתי לשתות נוזלים כל היום, אצלי זה עשה את העבודה. אין ספק שבא לך לאכול פתיתים ושניצל, יש להם ריחות שכובשים כל אף ופה. השבוע הראשון בנוי מכלכלה נוזלית רכה. המובססת ממים, חלב, אשל, לבן וריוויון/לרוויה. לא מומלץ בכלל לאכול משהו אחר. בשבוע השני, אפשר להתחיל עם היוגורטים למינייהם עם פרי או בלי. בנוסף מומלץ להתחיל לאכול ירקות, כאשר כל יום אוכלים ירק אחר. הסיבה להפרדת הירקות היא הצורך בלהכיר את הירקות.. ישנן ירקות (כמו עגבניה אצלי) שלאחר הטבעת קשה לעיכול. אני חושב שאת צריכה לשלב הזה להתרכז בכלכלה רכה, ולא לחשוב על השבוע השני... תשאירי את זה לשבוע השני. בהצלחה!

כרמית197

New member
המשך..

בגדול שמתי לב שחוץ מי הבא לי כי מול העין. אין לי תחושת רעב אני לוקחת את שוקו דיאט שלי או סיידר או מים ובאמת מגלה שניתן להנות מכוס שתיה..... ולא לגמור אותה בשלוקים בדודים. ותודה על הטיפ לא לחשוב על השבוע השני פשוט לסיים את השבוע הראשון קודם..... איזה סוג של ניתוח עברת? כמה זמן עבר?

אני כמוך

מנותח טבעת, את הניתוח עשיתי ב 4.2.11 אני העברתי את השבועיים הראשונים על ריוויון.. פשוט כאשר התחיל השבוע השני, אמרתי לעצמי "למה לנסות להתחיל משהו חדש, אם ממש נוח לי לשבוע מכלום.." והמשכתי כאילו אין שינוי.. אני רק בשבוע השלישי ניסיתי יוגורטים וירקות. אל תנסי את הטבעת, ואל תבצעי טעויות... אפילו ביס אחד במשהו אחר.. פשוט יכול לגרום לך לראות כוכבים לכמה דקות.. וזה ממש לא כיף

שמחה37

New member
נו מה?

בטח שיבוא לך עברת ניתוח בבטן לא בראש. מזכיר לי את יום כיפור, שכל מה שהילדים אכלו בא לי השבועות הראשונים של השתיה והכלכלה הרכה מבאסים אבל זה עובר ואח"כ מתחילים לקטוף את תוצאות ההרזיה. הכל בסדר, רק בבקשה לא לעשות נסיונות הקיבה פצועה וצריכה להחלים לא להכניס מה שאסור. בהצלחה שמחה

אופירA

New member
מנהל
תרגישי נורמלית לחלוטין

הרבה פה העידו שבא להם נורא. זה טוב מאוד, כי זה אומר שיש תיאבון, כלומר יש החלמה. הרבה העידו שאחרי שהם הרגישו שבא להם נורא, והם נאלצו לוותר, הם התחרטו טוטאלית על הניתוח ושנאו את עצמם קצת. זה עבר להם מהר מאוד, לפני שהרגישו
. אבל זה רגשות מאוד נורמליים. תמשיכי להיצמד להוראות התזונה. ביום החמישי את יכולה לעבור לכלכלה הרכה, אם את מרגישה שכל הנוזלים עברו בקלות ובלי בעיות, ויש לך תיאבון. שאלות - כאן.

PavlovsDaughter

New member
שלושה ימים על נוזלים כל אחד יכול

הבעיה היא שבדיאטות רעב אנשים נשברים. אם יכולתי להתמיד בדיאטות שדיאטניות ומומחים למיניהם היו נותנים לי, לא הייתי כאן בפורום.

אחרי ניתוח השרוול שלי, הכל פעל (ולעיתים עדיין

) מהראש - כי את הורמון הרעב הרי הסירו לי. לי הכי התחשק פירה + קציצה + רוטב, ועד שסופסוף היה לי מותר - התחשק לי משהו אחר. הייתי מחוברת לאינפוזיה בבית-חולים במשך 4 ימים (4 ימי אשפוז אחרי ניתוח - רמב"ם), ולא טעמתי שומכלום. אז כן, אפשר לשרוד רק עם נוזלים
וגם מותר לפנטז על אוכל, לא מזיק. בהצלחה, מירב.

למעלה