ערב טוב לכולם.

pain is MY love

New member
כל כך ממכר!

זבל טלוויזיוני בהתגלמותו ניסויים בבני אדם אבל בתכ'לס, הג'יפה שאנחנו הכי אוהבים לראות... ישבתי אתמול ובכיתי מצחוק כל התוכנית! אלין הזאת סתומה כמו פקק "האח הגדול, היא מעפנההההההה" המעיין הזאת מזכירה לי פרחות משיכון המזרח "אני אתגז'דר על החיים שלי!" האח הגדול: "האח הגדול לא מבין..." מעיין: "תלמד מרוקאית תבין!" אבל הכי אני אוהבת את סער.. לא שהוא בולט בתוכנית עד כה אבל אני חולמת על להוציא אותו ממעגל הרווקות כשהוא יחזור מהווילה...

מסכים איתך זה אכן ממכר.

מוצא את עצמי רואה פה ושם שיש זמן בערוץ 20. גם אני לא סובל את מעייין למרות שהיא מביאה להם לא מעט רייטינג.אני מאמין שהיא תעוף בקרוב. הבלונדה לא חכמה במיוחד אבל בחורה טובה כזאת,עדינה,שקטה. את סער גם אני אוהב באופן אישי.וזו אחת הסיבות שאני רואה את התוכנית.בעיקר בגללו. ולא נפרט פה למה.אני מאמין שיש לא מעט נשים שישמחו להוציא אותו ממעגל הרווקות.

pain is MY love

New member
מי שישמע

אלשי כדיר הוא גם כן ילד קטן ולא מפותח ממש אין לי מה לקנא בה אין לה שום דבר שאין לי רק שלי יש עוד תוספת קטנה- שכל!

Matsman

New member
תגידי לי מה הקטע איתך ?

את עוקבת אחרי כל השחקני כדורסל/רגל במדינה שאת מכירה את כולם ?

pain is MY love

New member
למה צריך לעקוב?

את אלישי הכרתי פעם במסיבה בגלינה אחרי זה ראיתי אותו עם אלין בקלרה חוץ מזה שבעולם האינטרנט והפייסבוק גם ככה כולם יודעים הכל על כולם אני לא צריכה לעקוב אחרי אף אחד כדי לפגוש או להכיר אותו.... וזה שאני אוהבת ספורט ומכירה את השמות זה רק משחק לטובתי

יש בטוח כמה פורומים מתאימים בשביל זה

לא סובל את התוכנית הזאת פשוט גועל נפש ואימבציליות לשמה

למעלה