ערב טוב לכולם

nono699

New member
ערב טוב לכולם

אני חדשה כאן בפורום בת 27 איבדתי את אימי ב 30-7-09 באותו יום חיי השתנו מקצה לקצה אימא שכל חייה לא גידלה אותי ואת 5 אחיי מפני שלקחו אותנו לאימוץ הייתה חולה במחלה הארורה שהתפשטה בראשה ובריאותיה בחודשים האחרונים התדרדר מצבה והיא הפסיקה לדבר ואפילו נאלצה להיות עם טיטולים אני לא ידעתי שאימא חולה ורק בחודש האחרון לפני מותה נודע לי שהיא חולה ונסעתי לבקר אותה בביתה היא כבר הייתה רזה כמו שלד ומושפעת מהתרופות. כשראתה אותי נהיה לה אור בעינים .... אמרתי לה - זאת אני .... והיא חייכה ... כאילו חיכתה להיפרד .... ביום שלישי לקחו אותו לבי"ח תל השומר להוספיס והתדרדר מצבה וביום חמישי בצאת תשעה באב היא מסרה את נשמתה לבורא עולם ...
ההלוויה הייתה נוראית לקחתי את זה מאוד קשה והתמוטטתי רק אני היחידה שישבתי עליה שיבעה והרגשתי מה זה לאבד אימאאאאא קשה לי מאוד ואני ממש הרוסה מזה לא מעכלת את זה למרות שהשבוע זה כבר חודש מאז שהיא איננה כאן איתנו ....
א-מ-א ת-נ-צ-ב-ה א.מ.ן

נונו יקרה../images/Emo201.gif

כמי שמכירה אותך היטב ואת סיפורך כואב לי שכך אימך נפטרה ובכל זאת אומר ברוכה הבאה
שמחה שבאת לשתף אותנו בסיפורך הכואב כולנו כאן למענך תהייה זכרה של אימך ברוך

לנשום1

New member
../images/Emo16.gif

האובדן שלך מאוד מאוד טרי ולכן את בטח נורא מבולבלת ועצובה. הרבה הרבה
חמים!! את מוזמנת להמשיך להיות כאן איתנו ולשתף בטוב וברע.. אנחנו כאן בשבילך ואיתך!! הרבה הרבה כוח!

natalieov

New member
../images/Emo201.gif

אנחנו איתך מתוקה.. חווינו אובדן הורה מקרוב כמוך ובטוחה שאנחנו יכול להכיל אותך ולעזור לך... אני בטוחה שמאוד קשה לך... הכל כ"כ טרי ואת בטח עדיין בשוק ולא מסוגלת לעכל שום דבר... אבל התקופה הזאת תעבור ואנחנו באמת באמת כאן כדי לעזור לך לעבור את התקופה הזאת בטוב עד כמה שאפשר...ספרי לנו עוד קצת על אמא ועל עצמך... תהיי חזקה.. אני כאן בשבילך תמיד! שולחת המון חיבוקים... נטלי.

funky n

New member
ואי זה מזעזע כמה המקרה שלי דומה לשל

לשלך /tapuzforum/images/emo201.gif . גם לי הודיעו שהיא סופנית חודש לפני שהיא נפטרה אחרי שנים שהיתה חולה (חודש לפני יומולדת 16) והיתי צריכה לראות אותה כמו ילדה שלא יכולה לעשות דברים לבד,והיא גם היתה בהוספיס :/ . תהיי חזקה /tapuzforum/images/emo201.gif

nono699

New member
בוקר טוב לכם

תודה רבה לכם על התמיכה והעידוד אתמול בלילה כמעט ולא הצלחתי לישון ממחשבות עליה ואפילו היה מצב באמצע הלילה שחלמתי אותה וקפצתי מתוך שינה .... הימים הם ימים קשים מאוד ... ביום חמישי תיערך האזכרה בע"ה של החודש וביום שישי נעלה לגילוי מצבה .... וואי אלוקים איך הזמן עובר .. רץ והיא לא כאן ...

natalieov

New member
יום חמישי יעבור

ואח"כ יהיה יותר קל... אני בטוחה שעכשיו הכל כ"כ מבולבל אצלך ולא ברור ואת רואה רק שחור... אבל יגיעו ימים טובים, חייבים להיות כאלה! זו תקופה לא פשוטה בכלל ואנחנו איתך לעטוף אותך תמיד!!! תהיי חזקה מתוקה...

liron162

New member
תיהי חזקה../images/Emo201.gif

המוות של אמא שלך ממש טרי..אני זוכרת את עצמי איך הייתי בחודשיים הראשונים שאבא שלי ז"ל נפטר לא היה לי חשק לעשות כלום. אבא שלי ז"ל גם שכב בהוספיס שבוע לפני שהוא נפטר הוא נכנס לשם הייתי שם פעם אחת יומיים לפני מותו. משתתפת בצערך

למעלה