ערב טוב לכולם
אני קוראת סמויה בפורום הזה קרוב ל5- שנים. אני כותבת בניק אחר לגמרי כי אני לא רוצה שיזהו אותי בפורומים אחרים שאני פעילה בהם. אז הרקע שלי: אני בת 25. גרושה. אחרי מערכת יחסים שבה בעלי לשעבר בגד בי. לפני קצת יותר משנה הכרתי את הבן זוג שלי. תוך חודש כבר גרתי איתו. אני מאוד אוהבת אותו והוא אותי. יש לנו מערכת יחסים מאוד טובה. כבוד לאחד השני, חברות, סקס מעולה. בקיצור, מה הבעיה אתם שואלים?
אני מגיעה ממשפחה מאוד מאוד מלוכדת. גדלתי במשפחה שראיתי יחסים מעולים בין ההורים. הרבה ריבים בחיים שלי לא ראיתי ביניהם. המשפחה שלי חברמנית. ההורים שלי הם החברים הכי טובים שלי. אמא שלי היא אמנית וגם יש לה עסק משלה. דודה שלי גם כן אמנית, הלכה לטכניון בגיל 50 ובדרכה לעסק משלה. הוא, מגיע מרקע מאוד קשה. אבא שלו הכה את אמו שלו כל חייו ובגיל 16 הוא נהרג. אמו שלו אלכוהוליסטית. הבן זוג שלי מאוד שואף להצליח בחיים ומאוד שואף לבנות משפחה אוהבת ולא מה שהוא חווה בילדות שלו. אני תמיד תומכת בו. אני מאוד אוהבת אותו. ולא חשבתי שזה יפריע לי. אנחנו חושבים על חתונה עוד מעט. אתמול היינו אצל אימא שלו. היא שוב שתתה. והיה פשוט נורא
הוא מאוד מרוחק ממנה בגלל זה. איך מתמודדים עם זה? איך אני יכולה להביא את הילדים שלי אליה, כשהיא לא רוצה בכלל להשתנות? והכי חשוב. האם הפערים האלא בחיים שלנו לא יפריעו לנו? תודה לכל תגובה.
אני קוראת סמויה בפורום הזה קרוב ל5- שנים. אני כותבת בניק אחר לגמרי כי אני לא רוצה שיזהו אותי בפורומים אחרים שאני פעילה בהם. אז הרקע שלי: אני בת 25. גרושה. אחרי מערכת יחסים שבה בעלי לשעבר בגד בי. לפני קצת יותר משנה הכרתי את הבן זוג שלי. תוך חודש כבר גרתי איתו. אני מאוד אוהבת אותו והוא אותי. יש לנו מערכת יחסים מאוד טובה. כבוד לאחד השני, חברות, סקס מעולה. בקיצור, מה הבעיה אתם שואלים?