ערב טוב לכולם...

שירלי232

New member
ערב טוב לכולם...

מה שלומכם ?איך עבר עליכם היום?\ אצלי יום של עבודה ממשיך כרגע בלימודים-שגרתי משהו. ד"א,תמיד כשאני נכנסת לאתר יש לינקים של מפגשי פורום שהיו צריכים להתקיים,אז תהיתי-האם באמת התקיימו כאלה בעבר?

ערב מצויין

יום עבודה רגיל, אם כי לא היו הרבה לקוחות בסניף. מחכה לתשובה מבית ההשקעות אלטשולר-שחם לגבי משרה שהם מעוניינים לאייש....אל תתפלאו אם עוד כמה שנים השם יהיה אלטושלר-רגב. ממש הרגע קיבלתי טלפון ששימח אותי מאוד.

אני לא אתפלא אם זה יקרה

עוד כמה חודשים. ובכול מיקרה שיהיה לך

אני כולה כלכלן בחיתולים

(תדמיינו פלפל עטוף בחיתול), בכל מקרה אני מת לקבל את המשרה.

בא לבד2

New member
אם תעבוד שם אז אולי תטפל בי בין השאר..

אצל מי היית בראיון אולי נזרוק מילה..

עוד לא הייתי בראיון

זו משרה של כותב ועורך במדור כלכלי. הם קראו את מה ששלחתי אליהם וחזרו אלי, שלחתי להם שוב ועכשיו אני מקווה שיחזרו אלי

ערב טוב לכולם ../images/Emo9.gif

לא מזמן הסתיים יום העבודה שלי, היה סתם יום שיהיה לכולם לילה טוב עם אופציה שמחר יהיה לכולם יום מקסים.

ערב מקסים../images/Emo140.gif

בדיוק חזרתי משעתיים כדורסל בספורטק, היה כיף
רוב היום היתי בבית,לא עשיתי משהו מיוחד. כרגע מחפשת עבודה כברמנית. שיהיה אחלה לילה

ש חף

New member
לילה טוב

היום היה הרבה יותר חיובי מאתמול קצת קשה לי עם המפך של יום ולילה אבל הוא עומד להסתיים אוטוטו ואז אני חוזרת לחיים שלי ערנית היום יותר מתמיד מקווה להרדם כמו שצריך כי מחר יום יותר ארוך לילה דבש חברים!

ש חף

New member
ולגבי הלינק של המפגש

כתוב שביום שהוא יוסר יתקיים מפגש פורום וזה עוד מהתקופה שלפני שניהלתי אז אני שומרת על המסורת זה נכתב כי תמיד צחקנו שלא יהיה מפגשףפשוט כי החברים בפורום לא היו מספיק רציניים בעניין היו מפגשים של בודדים,לא היה מפגש רשמי אז מה אתם אומרים נעשה את זה באמת הפעם???

ש חף

New member
בשביל ואן גוך

שווה אם תצליח להביא אותו אני באה.... <אז מה קורה? נפגשים??>

בא לבד2

New member
ברור שאצליח אליהו מה זה יש

לי כמה בקבוקים קרים,ומחכים לך בקוצר רוח.. מרים שט לחייך אליהו..

ש חף

New member
טוב

תדליק סיגריה ותפסיק להדליק אותי כי אני באמת אבוא....

למעלה