ערב טוב לכולם

ערב טוב לכולם

כל כך כייף לראות כמה מייק ריגש והיה אהוב על כל כך הרבה אנשים מכל קצוות העולם, נפלא שבכל יום מתפרסמים סיפורים חדשים ותמונות והפורום לא מפסיק לעניין אפילו לשנייה. סיפור קצר, באחד הביקורים של מייק בארץ , הוא הגיע עם בחורה יפה ו ברגע שנכנסו הביתה, מייק הציג אותה כך, תכירו קוראים לה מיכל טל, היא זמרת ענקית וביום שישי תראו אותה בטלויזיה וכך באמת היה (עד אז באמת לא הכרנו אותה ואכן היה לה קול יפה). מייק פירגן לכולם אהב את כולם היה צנוע ביותר, יפה תואר ועם הקול המדהים ביותר בעולם, צדיק של ממש וחבל שהוא לא יודע כמה אנשים אחרי כל כך הרבה שנים כל כך אוהבים וממשיכים להעריץ אותו, ואולי, הוא כן יודע ???

מיכל שמ

New member
ערב טוב לך טובה , מה שלומך ?

ולגבי מיכל טל , היא אכן זמרת ענקית ויפה מבפנים ומבחוץ , לפי מה ששמענו , מייק מאד מאד אהב אותה , ובאמת היו לו את כל הסיבות לכך , מיכל שרה מדהים , אדיבה ונחמדה וכיף לשהות במחיצתה . ולגבי מייק
אני בטוחה שהוא יודע ורואה הכל וכשנפגש אני אספר לך על זה כמה דברים שקרו לנו ונתנו לנו הוכחה שמייק יודע בדיוק כל מה שקורה .

היי מיכל

מה שלומך? מאד הייתי רוצה לשמוע על דברים שקרו,אני מאד סקרנית ומחכה בקוצר רוח להיפגש, את יודעת אני מנסה כבר כמה פעמים לכתוב למייק הקדשה באתר שלו ולא מצליחה לסיים, כיוון שכל כך הרבה יש לי לכתוב, בשמי ובשם אבי ז"ל, כך שבכל פעם שאני מסיימת לכתוב אני נזכרת בסיפורים אחרים מוחקת את מה שכתבתי ודוחה ליום שלמחרת. אני אכתוב הקדשה מסודרת ואעביר לאתר שלו.

Alvai

New member
מיכל טל ? ככה מייק אמר עליה....?

מייק צדק, רק שחבל לי שרק אחרי 33 שנה גיליתי את זה ( שמייק צדק ). טובה ! ביקשת ? מיכל טל בדרך, והיא עוד מעט תגיע... ועד שמיכל תגיע... נתחיל מחר ...

היי הלוואי, אמנם באיחור של יום

מה שלומך, הנה הגיע מחר... למה התכוונת? הייתי שמחה לשמוע את מיכל טל

למעלה