ערב טוב לכולם..

שבוע טוב

היתה אחלה שבת! בצהריים היינו בים, היו הרבה א(נשים)
. בגד הים שלי היה בכביסה אז רציתי ללכת עם תחתונים רק שהשותף שלי התפדח אז הייתי צריך ללבוש בגד ים שהוא נתן לי....בים עצמו היה ממש תענוג, היה חם והמים היו נעימים.

בא לבד2

New member
כן היה אחלה ים היום..

אני הייתי בחוף פולג כמו כל שבת עם האופנוע ים. והמים היו פצצה. מחר נבדוק את המים של אילת..

היי לכם!! ושבוע טוב...

מה קורה? לא היתה לי דקה לנשום השבת... היה ממש כיף בסופ``ש הזה ‎:)

טל205

New member
שבוע טוווווובבב

גם לי עברה שבת כייפית.... תוצאות השבת הם עירנות יתר במוצש שיהיה לכולנו אחלה שבוע.

תוצאות השישי אצלי הם עירנות יתר בשישי ובשבת

כל אחה"צ של שישי ישנתי אז הלילה הקודם והלילה הנוכחי לבנים, הבעיה היא שיש לי מבחן בשני...מחר אני אקנה כמה רדבולים.

בשביל זה יש שבת

אצלי הבעיה חמורה יותר, כמעט כל מוצ"ש אני לא נרדם, בין אם ישנתי ובין אם לא

טל205

New member
צודקת

ישנתי כל השבת.כעת סיימתי לימודים.. מקווה להירדם.

דסדס

New member
לילה טוב לכולם....

קצת התעללתי בעצמי הלילה.... הייתי דיי עייפה, אז הלכתי לישון לשעה וחצי בין 1 וחצי ל3, ואז קמתי עם שעון מעורר בשביל לעבוד על הפרוייקט שלי. תכלס אני עובדת טוב בלילה. שבת עברה בלימוד ומנוחה לסרוגין... זהו, השבוע אני נפטרת כמעט כמעט כמעט מכל התואר שלי, ישארו לי חובות מגוכחות בשביל לסיים את התואר אחרי יום חמישי הקרוב!

איזה כיף לך

את ממש ממש בסוף...לי יש שישה מבחנים. בנוסף אליהם עוד שתי עבודות, אחת כבר סיימתי ונותרו שיפוצים אחרונים ואת השניה אסיים כשיתפנה לי זמן מהמבחנים(עשיתי כבר למעלה מחצי עבודה). מת כבר לסיים עם התואר הזה, לטוס מפה ואז להתחיל את החיים.

דסדס

New member
איזה כיף לי

עשיתי לילה לבן פשוט כי הייתי ברצף כתיבה טוב.... ב4 שעות בין 3 ל7 בבוקר עשיתי עבודה שאני מנסה לעשות כבר כמה ימים טובים. עכשיו הולכת לפקולטה להציג את המצגת שלי למנחות לקבלת תיקונים והנחיות נוספות.... ואחר כך להשלים כמה שעות שינה :) לאן אתה מתכוון לטוס? כמה זמן? פלפל, לא אוהבת את הגישה של "ואחר כך להתחיל את החיים" מה עם עכשיו? כבר עכשיו זה חיים, שלבים שונים שלהם אבל בהחלט חיים!

כנראה שלמזרח

איזה חיים יש לי עכשיו? אני נקרע בין עבודה ולימודים... מחכה כבר ליום שאחרי התואר.

בטח שיהיה

אבל אני אעשה דברים שאני אוהב. זה לא שאני לא נהנה מהלימודים, אני מת כבר לסיים איתם. נניח עוד שנתיים שלוש בע"ה תהיה לי משפחה, לא קל לעבוד ולדאוג לחיי משפחה אבל משפחה זה משהו שאוהבים.

את האמת? ../images/Emo4.gif

החיים שלי בעיקרון לא מציאה... קמתי ב-12 בצהריים, ראיתי קצת סרטים שהורדתי, שלחתי כמו בכל יום איזה 15 הודעות באתרי הכרויות למיניהם (וכרגיל לא קיבלתי אף תשובה).. וככה העברתי את הזמן עד הלילה

למעלה