ערב טוב לכולם.
למי שתוהה מצב הרוח שלי עכשיו הוא
. איזה מצחיק איך דברים קורים. להבהרה המכתב עוסק ביום שבת שרקדתי ביום ראשון שבו היה רוטוילר והרצאה ויום שני היום. אם אתם תוהים מדוע מקודם היתי על הפנים אז כך הינה חלק מהפרטים שעברו את הצנזורה הפנימית שלי (מנגנון חדש שלי) . אתמול כשטילתי אם הכלב שלי (רועה גרמני) בא לקראתינו רוטוילר חופשי ללא רצועה או בעלים באופק ,אני נבהלתי למדי אתם מתארים לעצמכם. מכל מקרה הם נבחו וחשפו שיניים אחד כלפי השני והיה די מפחיד ורוטלוילר התקרב ומשום מה לא תקף הריח את רעם שלא ננתי לו לתקוף ואז אני החלטתי לנסות משהו וללטף תרטוילר והדבר הרגיע אותו לחלוטין ואחרי כמה ליטופים הכניס בו את רוח השטות והוא התחיל להראות סמני משחק ולנסות לשחק איתי ובשלב מסוים התישב לי ליד הרגל שאני ילטף אותו וכך עשיתי עד שהבעלים האדיוטים שלו באו לקחת אותו (שכנה צעקו לשכן שהרטוילר שלו). אחרי כן התקוננתי באותו היום (יום ראשון) לצאת לפגוש את אותה הבחורה שרשמתי עליה מקודם ונסעתי לאסף אותה כאשר הפלפון שלי בדיבורית כל הזמן התחבר התנתק וניסיתי לסדרו (כי מה אם תצלצל אלי בזמן נהיגה) ואז הוא נפל ואני מתוך טיפשות וחוסר מחשבה התכופפתי להרימו (תוך כדי נהיגה בכביש מהיר) ודי ברור לכם הרעיון של מה שקרה איבוד שליטה זמני ברכב וזה די הכניס אותי להלם שכן אף פעם לא קרה לי ואיך מעשה מטופש חד פעמי שלמזלי נגמר ללא השלכות רציניות (איבדתי שני צלחות של גלגל מאי תנועה הבנוי) יכול לקראת. אז חניתי לבדוק שאכן הכל תקין ברכב והמשכתי בדרכי (מיותר לציין שאיחרתי לאזסוף אותה והיא נסעה במונית להרצאה.) מכל מקרה התוכנית המקורית היתה שנשמע את ההרצאה (על מדע בדיוני) ואז נצא לטילת חוף הים ונשב איפשהו .אבל מה ההרצאה נמשכה עד חצות והיתה מיגעת ופדנטית מידי לטעמי (יכלו לצמצם אותה לעשירית ממשכה המקורית מבלי לאבד אף אחת מהסוגיות המענינות וחשובות,וזה היה הרבה יותר קליל לשמיעה) ואני חרף זה שהשתעממתי ישבתי עירני והקשבתי להרצאה כי ידעתי אותה בחורה (נקרא לה ע) אוהבת מאוד את הנושא ומאוד התלהבה כשסיפרה לי על ההרצאה. אז סבלתי בשקט ובסוף בכלל לא יצא לנו לצאת ולהיות בארבע עיניים וישבנו כשאיתנו עוד בחורים מהרצאה ודיברו על כדורגל והרצאה (שני נושאים שממש לא היו בראש שלי ועוד מה שעבר עלי אותו יום בששביל להיות איתה ומה?! כמעט לא זכיתי ליחס מצידה כמעט התעלמות מוחלטת.) וביום שבת גם רק לריקוד אחד זכיתי איתה ולא הצלחתי לרקוד יותר כי כל הזמן הציעו לה רקוד גם מהמדריכים (והרי אני לא יכול להתחרות בריקוד עם מדריך.) והיא גם די בראש של להיות לבד (אחרי קשרים רציניים שהיו לה) ודי מזביר התנהגותה... הקיצר סיפור ארוך נקצר ונגיד שהענינים איתה לא התנהלו כמו שרציתי......ועבר עלי אתמול יום קשה למדי שהטביעה חותמו עד היום (הרוטוילר והרכב..). אוקי אז מתי חל השינוי ...... מפה לשם באותו יום שבת שלא יצא לי לרקוד עם ע רקדתי אם בת אחת שנתתי לה טרמפ במקרה לאותו מקום שאני רוקד וכך יצא לי לרקוד איתה. באותה עת הרושם הראשוני שלי ממנה לא היה מי יודע מה והאמת גם לא ננתי לה הרבה צאנס בגלל ע (נומר ודיברתי איתה וע עברה לידי מיד הפנתי כל צומת ליבי לע) מכל מקרה רקדתי איתה כמה פעמים וקצת הכרתי אותה וסברתי שהיא חמודה סבירה (לא כמו ע דעתי אז...) מכל מקרה התברר שהיא גרה לא הרחק ממני והסעתי אותה טרמפ הביתה והחלטתי שאין לי מה להפסיד (מקסימום ידידה חדשה) ולקחתי טלפון (ביום שבת). והיום יום שני אחרי שיום ראשון סיפרתי מה קרה החלטתי שאולי אני יתן לה צאנס אמיתי (הרי ע לא ממש נותנת לי יחס שהיתי רוצה ואני לא חייב לה כלום) וצלצלתי אליה. ומה אני יגיד הפתיעה אותי מאוד מאוד מאוד לטובה.......כל כך לטובה שאני בהלם שכמעט ופספסתי צאנס לנסות להכיר אדם כמוה.... בינתיים סוחחנו פעם אחת בטלפון אז מוקדם לדעת מה יהיה ואם יהיה אבל מ"ע" כבר לי לא איכפת שתיהיה בריאה ואני ממשיך הלאה בתקווה שהבחורה החדשה תדע להעריך אותי כפי שאני למדתי להעריך אותה בינתיים ....
למי שתוהה מצב הרוח שלי עכשיו הוא