ערב טוב לכולם!

ערב טוב לכולם!

חוץ מעבודה וביקור אצל חבר לא עשיתי הרבה ולמרות זאת אני עייף!!! לפחות הבוס מרוצה מהמכירות....היום כמעט והורדתי לאחת העובדות סטירה אחרי שהיא נדחפת לי כשאני באמצע עם לקוח. איך עבר היום שלכם?

../images/Emo8.gif

גם אני עובדת חצי משרה...ואני עייפה.זה גם עייפות נפשית,לא רק פיזית. בסוף הלכו לקנות לי{איזה כייף}אז נשארתי בבית לקשקש בטלפון. ומי מציקה לך?לבוא?
וואי בחורות זה נורא{אז מה אם אני בחורה}הלוואי והייתי עובדת עם גברים בלבד.הם יותר רגועים.

פעם הבאה תגרום לכך שהלקוח יוריד לה סטירה.....

ואתה תוכל לעמוד מהצד תמים כמו
היום שלי עבר רגוע עשיתי היום עבודת תפסנות,הכנתי שלד ליציקת בטון (האמת 18 יציקות של קוביות בטון שאמורות למנוע שקיעה של צימרים כמו כן נכנסתי היום פעם ראשונה ללול אחרי שהאפרוחים נכנסו,וזה היה יכול להיות מתוק אלמלא הייתי צריך לאסוף מתים או גוססים(הם דורכים אחד על השני וכך גורמים לפציעות חמורת)

ש חף

New member
ערב טוף

אני עבדתי היום שש שעות עם הילדים היה כיף!! ועכשיו מתארגנת ללימודים ככה זה כשלומדים ערב....

נרקי

New member
אחח איזה יום!

באתי מהעבודה נרדמתי איזה 5 שעות!!!!!!!!!!!! עייפות עוד מליל שישי!
עכשו אני סבבה עוד מעט נאכל ארוחת דגים טובה עם קצת יין <לא שתיתי את זה מלא זמן> ואלך לישון שוב

דסדס

New member
ערב טוב

היום ערב יותר סביר ממה שהוא הסתמן בבוקר.... אבל לא היה איכפת לי סתם למחוק אותו. מחר אני וחברות נארגן ערב סושי אצלי, יהיה מצחיק!

נרקיס אם יש לך את אותן האנרגיות.......

גם כשאת ישנה אז לך באמת רצוי לישון בניפרד
כי נראה לי שאת הטיפוס שיכול לבעוט לכול עבר ולהתווכח תוך כשי שינה

נרקי

New member
חחחחחחח דווקא לא!

אני הטיפוס השקט בלילה. נחירה אחת אין לי! חוץ מזה אני ישנה עם אחותי כל לילה והיא שמה עליי רגליים כל הלילה. זה מה-זה מעצבןןןןןןןן גררררר לא יודעת למה היא ישנה איתי אם יש לה חדר משלה
כנראה שכיף איתי

בדבר אחד נרקיס לא היה לי ספק................

ולו לרגע אחד לא היה לי ספק שכייף איתך ויעידו השעות המהנות שאנחנו חולקים איתך כאן בפורום הצנוע

DANAQ32

New member
ערב טוב וואי סופסוף ישנתי...

אחרי הלילה הלבן שהיה לי, עוד היה לי יום עמוס בעבודה, ותור למניקור, וגם גיליתי במקרה שהבן שלי הבריז היום מביה"ס

למעלה