ערב טוב לכולם

hagit319

New member
ערב טוב לכולם

אתם אנשים שאני הכי מצליחה לדבר איתם על כל מה שעובר עלי מאז הפרידה מהחבר שלי. אני נורא מתגעגעת כל הזמן מצלצלת ורודפת אחריו בשביל לראות אותו אני פשוט במשבר נוראי לא מצליחה לתפקד לא מצליחה לחיות את חיי ומשפחתי מאוד סובלת מכך אני פשוט חסרת עונים עד כדי כך שיש לי מחשבות מאוד לא טובות ולא חיוביות אני מאוד יעריך את כל מי שינסה לעזור לי להתמודד ולצאת מהמצב הנתון....

מושיטה לך ../images/Emo45.gif

מוכנה לעזור להקל עליך את ההתמודדות. במה את מזהה שקשה לך? באגו? בחלל שנוצר? בדרך הפרידה? זרקתי כמה נקודות למחשבה נסי למצוא בתוכך היכן הקושי וננסה לכוון אותך לדרכי התמודדות.

hagit319

New member
היי עידית

אני מרגישה ריקנות כאילו זרקו אותי נטשו אותי האגו שלי ממש ממש פגוע וכואב יש לי מין הרגשה כאילו נטשו אותי כאילו לא היה כייף להיות איתי בקשר..............

hagit319 היקרה

כתבת מעט והצלחת להעביר המון כאב. כתבת "כאלו לא היה כייף להיות אתי בקשר" בואי נבדוק יחד מה המשמעות של התחושה הזאת. איזה אופציה את בוחרת: אם היית יודעת בוודאות שהיה לאקס כייף איתך ובכל זאת הקשר הסתיים היה קל לך יותר? או שתדעי בוודאות שלך היה כייף בקשר? להזכירך את יכולה לבחור רק אופציה אחת. במה את בוחרת? ולמה?

rafagav

New member
וואללה - חשבתי שכך רק אצלנו הגברים... ../images/Emo2.gif

זו תחושה, שהיתה גם לי, משתם הקשר... (האחרון וזה שלפניו וכו'). הכיוון, שפיתחתי מאז, היה ההבנה, שערכי אינו תלוי בבת זוגי. הוא תלוי בי ורק בי. ומכאן אליך - ערכך אדיר. את ייחודית, כמו כל אחד. בך אוצר שאין לו שיעור ולכן אין ערכך תלוי בבן הזוג. עתה - זה ממש קל לומר, מהצד. כשנמצאים בפנים = במצבך - זה יותר מסובך. אך - רק בעבודה פנימית קשה תצליחי בכך. למעשה - את צריכה לראות בזה שיעור נפלא. ממש להודות לאותו בחור. להבהיר לעצמך, שבסיועו את מקבלת את השיעור , על איכותך הרבה. שיעור להפנמת כל זה. ושוב - קשה אך - תצאי מזה הרבה יותר מחוזקת ממה שהיית, לו היה נמשך הקשר!!

usandthem

New member
../images/Emo201.gifלא יכולתי להתעלם..

אני קודם כל רוצה להגיד לך, שתשפכי - בכיף אנחנו מקשיבים. אבל במקביל - אני חושבת, שאנחנו, בתור בני אדם עם מח מפותח, רצים עם המחשבות ממש מהר. ז"א, קל לנו להפוך זבוב לפיל אם אנחנו שוקעים במחשבות. מה שאת עוברת עכשיו זוהי תקופה של התבגרות והתחשלות נטו. אני, כיום בת 25, עברתי כמה מערכות יחסים בחיים. ואני לא אגיד למזלי, כי אני לא חושבת שהמזל שיחק לי פה - להפך, מעולם לא נפרדו ממני, אני תמיד יזמתי את הפרידה. מה שאומר - מעולם לא נשבר לי הלב. (מצד אחד אני רוצה להגיד בלי לפתוח פה, מצד שני אני חושבת שזה סוג של חסך..) אני חושבת שהאדם בונה את עצמו, את ההווי שלו, ואת האופי שלו בעקבות דברים שקורים לו בדרך. זו הסיבה שילד זה ילד, ובוגר זה בוגר. ילד הופך לבוגר אחרי תקופה מסויימת של חוויות והפקת לקחים. בנאדם יכול להיות בן 50 עם ראש של ילד, וילד בן 16 יכול להיות בוגר בטירוף. אם תסתכלי על זה נכון, את תביני שזה לא סוף העולם, יש גברים בשפע, ואני חושבת שלסיר יכולים להיות כמה מיכסים מתאימים. תנצלי את מה שאת עוברת כדי להתבגר (אני לא חלילה רומזת שאת לא בוגרת - להפך, את מאוד מחוברת לרגשות שלך - שזה מאוד חשוב) אבל, תפיקי לקחים, תנסי לנצל הזדמנויות ולשאוב מהם רק לחיוב. הרי רב הסיכויים שבעוד תקופה מסויימת, קצרה או ארוכה (זה תלוי באיך יתנהלו חייך בהמשך) את תסתכלי על זה בחיוך, כעוד משהו שעבר. ישנם מאות אם לא אלפים סוגים של אנשים בעולם, אני אישית מכירה המו-ן אנשים מדהימים, שהשקפת החיים שלהם שונה משלי, אופן ההתנהלות שלהם שונה משלי, וזו הסיבה שזה לא יסתדר וזה רק הזמן וההכרות שלך עם עצמך יכולים לעזור לך להבין מי כן ומי לא. אני חושבת שבאהבה, אגו סתם גורם לנו לשחק משחקים. אני חושבת, שאם תמשיכי לייחס חשיבות לאגו שלך בעיקר ,במערכות יחסים את תיכנסי לסוג של תסביך קטנוני שלא תצליחי לצאת ממנו מהר. אגו זה טיבעי, זה חשוב לתת לו מקום, אסור לך חלילה למחוק את האגו ולהפוך לסמרטוט, אבל צריך לדעת לקחת דברים בפרופורציה. אז לא מתאים לו, זה לא אומר שאת לא טובה, אני לא עזבתי את האקסים שלי כי הם היו אנשים משעממים / שיטחיים / לא כייפים/ לא טובים וכד', מן הסתם זה היה כל מקרה לגופו, אבל אני עד היום מאוד אוהבת אותם בתור בני אדם, ואני כן מסתכלת על התקופה איתם כתקופה מאוד יפה ומשמעותית בחיים שלי, אבל לא התאמנו כזוג, מסיבה זו או אחרת!! בנאדם הוא יותר מורכב ממה שבולט לנו לעין, כל בנאדם הוא כמו ספר עב כרס של חוויות - חיוביות או שליליות, שהפכו אותו למי שהוא. וגם את כזאת, אז מגניב, נוסף לך עד פרק חשוב ומעניין בספר. תסתכלי על זה ככה. נכון שזה מאוד קל לדבר מהצד, אבל אני מאוד מתחברת למה שכתבת למרות שמעולם לא הייתי בנעליים האלה - וחבל - כי אני לא יודעת איך אני הייתי מתמודדת עם זה, ויכול מאוד להיות שחוויה כזאת יכולה הייתה להפוך אותי לבנאדם טוב יותר.

hagit319

New member
שלום לך

תודה על התגובה שלך אבל מה לעשות אנחנו לא כולנו אותו הדבר לאחד זה לוקח יום לשני יומיים ולשלישי שבוע ואלי אף פעם לא אני מאוד רוצה להצליח לצאת מזה אבל כנראה שזה עוד יקח זמן רב עד שאני יצליח לשכוח אותו לגמרי כל מקום מזכיר לי אותו ואת הקשר שלנו אין מקום שלא הייתי שם איתו באזור פ"ת. שבת שלום לך

coach miriam

New member
שלום חגית

כשמשהו עצוב כזה קורה נדמה שאין יותר אפשרויות שלא יהיה עוד דבר כזה טוב וכמובן פועל מיד השיפוט העצמי כמו שכתבת נראה לך פתאום שאת לא כייפית להיות איתה. ואת נאחזת בקשר שהסתיים ולא מרפה ומשקיעה הרבה עוצמה ואנרגיה בלהחזיק את מה שאין ולבקר את עצמך על האבדן. כשאת יושבת ומרחמת על עצמך ושופטת ומבקרת את עצמך את בעצם מסכימה עם הבחור שעזב אותך שאת כאילו לא ראויה. תעצמי עיניים ותחשבי על זה ...האם באמת את מוכנה להחזיק בדיעה הזו לגבי עצמך לאורך זמן??? זה הזמן לצאת מתוך עצמך ולעשות "ספירת מלאי" ...כל הדברים החיוביים והנהדרים שבשבילם כדאי להיות חבר שלך...כל מה שהבחור הזה מפסיד ומישהו אחר שנמצא מעבר לפינה ירויח כשהוא ימצא אותך ואת אותו. את הספירת המלאי הזו תעשי כל הזמן כל פעם שהמחשבה על זה שנפרדת ממנו קופצת

usandthem

New member
נורא אהבתי את התגובה שלך.. :)

זה כיף לדעת שישנם הרבה אנשים אופטימים משחשבתי..

למעלה