ערב טוב לכולם

סילבי 22

New member
ערב טוב לכולם

שאלה יש לי שהיא קצת הכניסה אותי לדילמה איך באמת מתמודדים עם מצב של כאשר אתם נותנים לאדם מסוים כל כך הרבה הזדמניות והוא בכל פעם רומס אותכם מחדש ?וזה מישהוא שהוא מאוד קרוב אליכם ולא חשוב כמה תנסו להסביר לו את דעתכם ולהסביר שאם יש חציה של קווים אדומים ואתם יודעים שאתם צודקים והוא בכל פעם רומס אותכם מחדש

orli997

New member
סילבי יקירתי

עדיין לא נגמר העניין הזה? את מדברת על הקרוה הזה שכעסת בגללו פעם שעברה? אני באמת חושבת שכמה קרוב הוא יהיה אם מישהו רומס אותך זה בגלל שאת מאפשרת לו, אם כל פעם זה חוזר על עצמו, מה לא ברור? או שאת מסכימה או שלא, אצל הנוצרים נהוג לתת את הלחי השניה אצלינו פחות, אז מה לעשות שלא כולם נחמדים? ולא כולם מבינים איפה כואב לנו ומהו הקו האדום שבשבילנו, אז איך מתמודדים? בעצם זו הזדמנות בשבילך לעבוד על המקומות שכואבים לך, לעבד אותם ולהגיע למצב שאת לא תהיי פגיעה וזה לא יהוה טריגר ונקודת חולשה שלך, אז במובן מסויים אולי הוא עושה לך טובה שבזה הוא מאמת אותך עם מקומות שדורשים עיבוד וריפוי, אז תתחילי לבדוק מה הוא אמר שפגע בך ולמה זה פוגע כלכך, פשוט תתחילי לעבד את הדברים לעצמיך , כשמישהו אומר עלי משהו ואני ניפגעת יכול להיות שבאיזה מקום אני פוחדת שמה שאמר זה נכון? לפעמים כאני מוותרת למישהו זה רק משום שבכך אני נותנת תרוץ לותר לעצמי,

למעלה