ערב טוב לכולם

מצב
הנושא נעול.
ערב טוב לכולם

ערב טוב לכולם איזה יום!!!! באמת במחירי הבוקר(100% עליה בפוטים)אי אפשר שלא לממש לפחות 40% מסך הכמות שנקנתה(בנוסף ל20% שנמכרה אתמול) ולחכות לתיקון שאכן קרה לטעמי חזק מידי(לא ככה בונים חומה) במיוחד כאשר ישנה אי וודאות סביב התנהלות הוול סטריט היום,תרשו לי להזהיר אותכם שוב והפעם דווקא מהצד השקט(אחינו הפלשתינאים) שביינתים הזרקורים הופנו ממנו לנסדא``ק,אני צופה למהומות קשות ביותר במהלך השבועיים הבאים דבר שיעיב על המסחר כאן,בלי קשר לוול סטריט,אני לא יודע לאיפה תגיע הבורסה כאשר הכל יקרה אבל מה שנקבל אז יהיה לא פחות גרוע ממה שראיתם עכשיו ובנוסף אולי נזכה לעליות בסטיות התקן. עכשיו להסבר מה לא מצא-חן בעיני במסחר היומי:היה ברור לי כי השוק יראה את ה420 ואולי פחות במשך היום וגם כתבתי על כך אתמול אולם ציפיתי שגם יגמר שם ולא בשביל שהריבאונד יהיה בריא כאשר הוא יגיע! ולא כך קרה ומחירי הפוטים שצללו (400 ש``ח הפרש למכירות של הבוקר למחירי סוף היום)ממחישים לי שהירידות לא נגמרו(אני מדבר על הירידות של הגל הראשון) ולכן מחירי סוף היום בפוטים נוצלו לקניות בחזרה (משהו כמו קניית מניות בחזרה ע``י חברה ציבורית). לגבי הוול-סטריט מה שמפריע לי היום זה דווקא הדאו והסו``פ שלדעתי יהפכו למעין עמוד האש של השוק ויגרמו לפעולת מלחציים על הנסדאק.שוב היעד שלי לירידות עומד כרגע על רמות 410 במדד המעו``ף לפני ריבאונד קטן אבל שבוע הבא יכול להיות קריטית אך ורק בגלל המצב הביטחוני!!!! כריש

מצב
הנושא נעול.
למעלה