ערב טוב לכולם .

ערב טוב לכולם .

ערב טוב , מקוה שתוכלו לעזור לי . אני עובדת בצוות של רק בנות , הצוות מורכב מ 5 בנות , והבעיה שלי היא שמההתחלה ההשתלבות שלי עם הבנות לא היה הכי טובה. מאחר והבנות האלה אוהבות רק לרכל על כל החברה בזמן ההפסקה מה שאני ממש לא אוהבת לעשות . כשדיברתי עם ידיד ממש טוב בחברה על הנושא הזה הוא טען שהן בכלל לא באותו ראש שלי ושהן סתם ילדות קטנות שכל מה שמעניין אותן זה ריכולים . והעיצה שאני צריכה לקבל ממכם זה מה לעשות ? 2 האופציות שעומדות בפני הן , 1) לשחק אותה מזוייפת ולהיות באותו הראש שלהן וללכת איתן בהפסקה ולרכל על כולם (מה שמאוד מאוד קשה כמעט בלתי אפשרי אבל מוכנה לעשות את זה על מנת להשתב = להתקדם בחברה ) 2) להשאר בשלי ולהמשיך לשבת עם הבנים שכיף לי ונוח איתם עד מאוד. 3) אם יש לכם רעיונות אחרים אני אשמח לשמוע :) נ.ב.אני אציין שאני ממש בחורה חברותית ונדיבה ובד"כ משתלבת מהר מאוד בחברה . תודה , דורית .

אני

כן הייתי מנסה להשתלב. הייתי יושבת גם איתן בהפסקות. את לא חייבת לרכל גם. תקשיבי להן. תנסי לנווט את שיחה לדברים אחרים. כמו ילדים, לימודים, טלוויזיה וכו'. לא חסר על מה לדבר.

dudusch

New member
לשלב...

את לא חייבת לשתף פעולה בריכולים, אלא יותר לקלוט, להבין במה מדובר, לצבור ידע. אחת הדרכים ללמוד ארגון היא דווקא מהשיחות האלו. יכול להיות שממה שתשמעי בשיחות האלו תפתח ההזדמנות (ואני ממש לא מתכוון על הצד ה"תחמני" או מיני וכו') להבין מי נגד מי, מה הפוליטיקה הארגונית וכו', כדי לדעת לא להיכנס לפינות צרות (אם נגיד ויחליטו "להתלבש" עלייך וכו'). את לא חייבת לזנוח, עם זאת את חברת הבנים. מדי פעם זה נחמד לגוון, לשמוע את הצד השני של העניינים ולקבל את המידע על תוצאות סופה"ש מהמגרשים

לא מבינה...

איפה הבעיה??? אם יש לך חבר'ה שנוח וטוב לך איתם... אז מה זה משנה אם מדובר בגברים או בנשים????????? אני חושבת שעלייך להמשיך ולעשות את הנוח לך ביותר.. כלומר להשאר עם הגברים...

למעלה