ערב טוב לכולם

ניקולי

New member
ערב טוב לכולם

טוב אחרי שקראתי והגבתי על כמה הודעות..הגיע הזמן לספר לכם מה עובר עליי בימים האחרונים.. השבוע הגרוש שלי התקשר וביקש ממני להוציא אותו מהמשכנתא..שלא תבינו לא נכון..הוא לא משלם לי את המשכנתא..הוא בסה"כ היה רשום בה..למעשה לאחר הגירושים הוא היה אמור להוציא את שמו אתם יודעים כשזוג לוקח משכנתא שניהם רשומים בה..ובכן אחרי הגירושים ביקשתי ממנו להשאיר את שמו בכדי שאוכל להמשיך לשלם אותה..הוא נשאר,שאולי לא מרצונו החופשי אבל נשאר (עשה לי טובה)..עכשיו כשנשאתי בשנית הוא ביקש שאוציא אותו וביקשתי ממנו הארכת זמן כי אז.. לא עבדתי ואז אם הייתי מוציאה אותו לא היו מאשרים לי משכנתא ע"פ שכבר הייתי רשומה..בבנק משכן, המשכורת של יהודה לא מספיקה לאישור המשכנתא.. ועוד דבר בשנה שעברה כשרציתי להוציא אותו מהמשכנתא הסבירו לי שמזונות שאני מקבלת אינן נחשבות (כי לפעמים הוא עלול לא לשלם לי מזונות) ובקיצור נראה לי שחברה שלו משגעת לו את השכל לצאת מהמשכנתא..(קרציה)..לא שאני לא מקבלת את זה ההפך, אם אני אישית הייתי מכירה מישהו שהיה רשום במשכנתא הייתי דורשת ממנו לצאת מהמשכנתא זהו דבר לגיטימי.. נכון?? אז.. מה שיהודה ואני עשינו השבוע לאחר שקיבלתי ממנו טלפון להוציא את שמו..נגשנו עם אבא שלי לבנק משכן והעברנו את כל הטפסים הנדרשים..ועכשיו אני מחכה לתשובה..ומקווה לתשובה חיובית.. כמובן שהסיכויים שלנו יותר טובים היום כי גם יהודה עובד וגם אני..וגם הם רשמו את המזונות שאני מקבלת משמע שהמזונות היום כן נחשבות (אני מקווה).. אתם יודעים..אומרים לפעמים שכשזוג מתגרש, ובמיוחד כשאחד מהבני זוג שמתגרש לא התגרש בשלמות (כלומר לא היה שלם עם עצמו בעת הגירושים) יש לו מעין דחף כזה להציק בכל דרך ויהיי מה, בהתחלה גרוש שלי לקח לי את הרכב שהיה ברשותי ואח"כ ניסה לעקב לי כל מיני דברים, כשראה שאני ממשיכה בדרכי, ולא מתווכחת איתו (במילים אחרות שמה עליו ***) החליט להשתנות ולדבר איתי בדרך אחרת..השבוע כשדברנו על המשכנתא הוא עיצבן אותי ושאל אותי בציניות "תגידי נו...התרגלת כבר לנסוע באוטובוסים או עוד לא?" קיבינימט הוא יודע שקשה לי הוא חייב לדרוך על יבלות עניתי לו ואמרתי :"לא, לעולם אני לא אתרגל לנסוע באוטובוסים, אבל זה מה יש" ואז הוסיף ואמר וכאן הרתיח אותי "מה קרה? התחתנת עם בעל עני?" אני רוצה לאמר לכם שנפגעתי, לא התאכזבתי ממנו כי הוא צפוי..מתחת לכל מילה שלו יש נחש שיודע להקיש..ולגבי מה שאמר לי עניתי לו לא שתקתי (כי אני לא יכולה לשתוק) אמרתי לו: "אומנם, הבעל שלי לא קונה לי אוטו, אבל הוא הדבר הכי טוב שקרה לי בחיים, הוא קנה לי נשמה, מה שאתה לא היית מסוגל לקנות לי במשך 10 שנים, הוא עשה זאת בשניה". וזהו הוא שתק, אבל אני יודעת שמתחת לאפו גיחך ומי יודע עוד מי היה לידו..אבל מה איכפת לי אני יודעת..וגם אתם יודעים איזה בעל מקסים יש לי..ואני לא מחליפה אותו בשום אדם אחר... חוץ מזה מגיע לי מזל טוב.. בשעה טובה ומוצלחת, אני מסיימת את קורס האפלציה שלי וביום חמישי הקרוב אני מקבלת תעודה...ואז.. ב"ה אני אתחיל לעבוד..שיוו אני כבר מתה להתחיל..ההורים שלי קונים לי את כל המכשירים שאני אזדקק להם..ואז אתחיל לעבוד..יש לי כבר מלא חברות, שכנות, ובני דודות שרוצות כבר להתחיל..דרך אגב יש לי גם בחור שרוצה להתחיל ולא תאמינו מי?? גיסו של יהודה לשעבר.. (אל תבהלו) הוא מתאמן..ואלו שמתאמנים חייבים להוריד שערות.. יש מישהי שרוצה לקבוע תור?? כי אני עמוסה!! אוהבת את כולכם ניקול*

GALI02

New member
מזל טוב!

והמון בהצלחה!!! (ברור שתצליחי ואחרי שיבואו הלקוחות הראשונים הם יביאו איתם לקוחות חדשים ואלו עוד לקוחות ומהר מאוד יהודה יתחיל להתגעגע אלייך מרוב עבודה שתהיה לך) ובקשר לגרוש שלך- מה שאמרת לו בטח הימם אותו גם אם הוא לא הראה את זה . כל אחד היה נפגע אם היו אומרים לו דבר כזה. במיוחד אם זאת האמת והוא בטח עמוק בפנים יודע את זה. והכי חשוב שאת מאושרת עכשיו ותהיי בטוחה שהוא מרגיש את זה כי זה דבר שרואים. גילי נ.ב גיסו של יהודה...אממ... יהודה לא מקנא? חחח

ליאור 30

New member
ניקולי יקירתי

ניקולי קודם כל אני מאחל לך מזלללללללללל טוב ולגבי הראשון אני רוצה להיות הראשון אני יכול????????????? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ובקשר לגרוש שלך אין לי מילים חוץ מאשר שכמו שאת אמרת בעצמך בעלך יהודה נתן לך נשמהההההההההההההההההההההההההההההה וזה יותר חשוב מכסף ומרכב ומהכל אז על תקחי ללב הגרוש שלך כולו מקנאאאאאאאאאא לך שאת הצלחת כל כך מהר למצוא את בחיר ליבך האמיתי והוא עדיין ממשיך לחפש אז אנא ממך על תתיחסי אפילו חבל על היחס ועל העצבים שלך ושל יהודה חולה עליכםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם ליאור

ניקולי

New member
גילי וליאור נשמות

אתם יודעים תמיד אני בצד שעוזר תמיד אני זאת שמייעצת ואני רוצה לאמר לכם שפשוט כיףף לקבל חיזוקים ואיחולים מאנשים כמוכם..תודה על המילים שלכם אני מקבלת אותן בחום ובאהבה גדולה!! גילי בקשר ליהודה ולגיסו לשעבר..אז לא הוא לא מקנא יהודה שלי לא מקנא באף אחד הוא יודע מי אני ואוהב אותי כמו שאני.. כמו שאני אותו..אני יודעת שלא התכוונת חלילה להעליב או להעלות מצב.. אני יודעת יקרתי אבל זה רק ליידע כללי.. אוהבת אותך המוןןןןןן וכמו שאמרתי אשמח לראותך. ליאור.. אתה מכיר אותי יותר מכולם ואתה יודע שמזמן הפסקתי לקחת ללב רק שהדברים שלו (של גרושי) לפעמים עוברים את גבול היכולת שלי אבל איך אומרים?? "עברנו את פרעה נעבור גם את זה" אנחנו גם אוהבים אותך מאוד ומתגעגעים שלך חברתך לנצח ניקול*

GALI02

New member
ברור שלא התכוונתי

סתם צחקתי איתך. וחוץ מזה למה שיהודה יקנא במישהו שמורט שערות מהחזה... בעע.... ו ANY TIME
גילי נ.ב כרגע שמעתי כל הפיגוע אז אני זזה לראות טלביזייה.

mariana

New member
שלום לך מתוקתיייייי

קראתי את מה שרשמת. אז ככה קודם כל מגיע לך מזל טוב על סיום הלימודים. ואני צריכה להביא אלייך דחוף את אריאל(סתםםםםם) וחוץ מזה בקשר לגרוש שלך, את יודעת שילך לחפש מי ינענע אותו. הוא אוכל את עצמו כי טוב לך בחיים ולו לא! אני מבטיחה כל החיים הוא יתחרט על מה שהיה לו ביד והוא פיספס. וחוץ מזה רציתי לשאול אותך אם אפשר להביא את אריאל למפגש? אוהבתתתתת מרין

ron32

New member
ניקול את צריכה להיות אופטימית

הי ניקול וערב טוב קראתי והתרגשתי אני מחזיק לך אצבעות אני בטוח שתצופי מעל פני המיים לדעתי הוא מאוד (האקס שלך) מקנא להשתדל לא לענות לו גם אם זה קשה זה הרבה יותר מעצן כשלא מגיבים (למרות שקשה לך תתאפקי פעם אחת ותראי שכשאת לא מתיחחסת ועונה אז הוא פשוט יתפוצצ מבנים אני מבטיח לך שעם הזמן הוא יחדל להציק לך (וזה מלימודי הפסיכולוגיה שלי) באשר למשכנתא כן נכון אני עוסק גם בפיננסים כיום אני לא חושב שצריכה להיות לך בעיה אומנם בנק משכן קצת מתעלקים על הלקוחות אך אם הם מערימים קשיים תפני לבנק טפחות לבצע שם משכנתא חדשה על יתרת המשכנתא כמו כן מומלץ לך לקרוא את המאמר הבא במידה ואת שוקלת לבצע שינויים במשכנתא או בדירה (איך להתעשר ובלי מאמץ) בקשר לשינוי המקצועי שלך האמת שאני יכול בהחלט להיות לקוח בפוטנציה שלך אני אומנם לא ספורטאי אך אני מוריד את כל השערות בגוף איכסא לא אסטטי בהצחלה לך ושלא תתפתי לקנות מכשיר יקר כי יש היום מכשירים מאוד משוכללים ללא מחט בקיצר מומלץ לך לעשות סקר שוק אני בכל מקרה צמוד לשעווה המחטים כואבות לי בכל מקרה בהצלחה לך ניקולי בידידות רון

ניקולי

New member
ron32 ......

אתה יודע זה דיי מגוחך לפעמים כשאני רואה הודעות ארוכות לא ממש בא לי לקרוא אותם..ורק אחרי כמה ימים אני צליחה לשבת לקרוא, וזה בדיוק מה שקרה לי עם ההודעה שלך..לא היתה לי סבלנות לקרוא אותה..ורק היום ישבתי וקראתי אותה לעומקה (סליחה...מראש). תראה לגבי הגרוש שלי, אתה צודק בהחלט, למעשה תמיד זה ככה, כשיש מישהו שמציק או מתעלק, או כל דבר אחר שמעלה את מד החום לגובת טמפרטורה של אי בהאווי..מיד צריך להתנתק ממנו פיזית נפשית ורוחנית, שידבר לעצמו, ויתפוצצ..את זה אני יודעת, הקטע הוא שהאקס שלי דיבר על בעלי הנוכחי כאילו הוא עני..וכאילו האקס שלי מנימום הבן שלי הברון דה רוטלשילד..לגבי התשובה שלי אני חושבת שאמרתי לו את הדבר הנכון..(עם עקיצה כמובן).בכדי שלא ירגיש על הסוס..הורדתי אותו לפוני, בקשר..למשכנתא...עוד לא קראתי את המאמר (אקרא אותו יותר מאוחר, מבטיחה) אבל אישרו לי את המשכנתא..כלומר אני ממשיכה לשלם אותה כרגיל 4,000 ש"ח לחודש (קטן עליי
)..אני מקווה שמקסימום עוד 25 שנה אסיים אותה. בקשר לתחום העבודה החדש שלי..כן, אפלציה זה דבר מהממם, דרך אגב למרות שזאת מחט שמורידה את השער (שורפת את השורש) עדיין אפילציה הוכיחה את עצמה מעל כל מכשיר אחר בעולם.. נכון שישנם מכשירים ללא מחטים אבל...אותם מכשירים עובדים ע"י קרינה..ולדעתי זה דבר מסוכן לתווך ארוך יותר בחיים, והתוצאות יבצבצו להם אחרי מס´ חודשים/ואולי אף שנים. דרך אגב אפשר לשלב אפלציה עם שעווה, ובסופו של דבר יוצאת אחלה תוצאה. לגבי גברים שמורידים..אני לא אוהבת את זה..לדעתי ישנם מקומות מסויימים לגבר שהייתי ממליצה לדלל את האזור או מקומות מסוימים אפילו להוריד את השערות אך בטח ובטח לא להוריד את כל השערות..(אך הכל עיניין של טעם).. שבת שלום/ שבוע טוב.. ניקול*

ronen1981

New member
ערב טוב לכולם.

מה שלומכם מרגישים טוב כולם? אני עדיין בחות מחשבים ולא לבד (היא מפוצצת בחשמלניקים ששוקדים על השיעורים :) ) סימתי את המטלות שלי סוף סוף ואני יכול לנוח היום (כשהסוף שבוע שוב יוקדש לסגירת חורים (הכונה לאילו בלימודים כמובן למקרה שלמישהו היה ספק) ולבילויים )
ו@@ נראה לך שאני בגלל בחורה שאני לא מכיר יתרגש ויכנס לדיכאון? בחייך ......... העננה של הדיכאון (מכל מיני סיבות) קצת השפיע אבל לא יותר מידי אני שמח ועצוב במעורבב פשוט עייף ומת לקייץ ומת לאהבה...... ניקולי יקירתי מה אני יכול להגיד לך מלבד אל תתרגשי מהאקס ומזה שאין לך רכב כי ביננו זה שטויות. הדברים החשובים באמת בחיים הם משפחה אוהבת ותומכת וילדים ואת כל זה יש לך והוא יכול רק לקנא לך בכך. כעיקרון זה סיפור ארוך אבל פעם כשהיתי קטן שאלו אותי מה אני רוצה להיות היתי עונה מליונר . היום אני אומר שהיתי רוצה להגשים שאיפותי וחלומותי לעשות הבדל בעולם ולמצוא אישה שתואהב אותי ואני אותה ולהקים בית איתה ואין לי כל צורך בלהיות מליונר ובכלל (והאמת שאני מוכן לפשרה נוספת בנושאים לעיל מלבד בזה הקשור באהבה). ונטיב החיים שלי הוא כזה שמליונר כנראה אני לא אהיה אבל אדם עשיר מאוד במובן הרוחני נפשי אני בהחלט מתכוון להיות וזה שווה יותר מכל עושר כלכלי חומרני חסר ערך. כי כמו שאני תמיד אומר כשאתה מת זה לא משנה עם יש לך 100 שקל או מאה מליון בבנק........

GALI02

New member
רוננצ´י

אני מקווה שאתה כבר בבית(או לפחות בדרך). ולא נורא. כמו שאמרת לא היית לבד וזה קצת מעודד וגם סגרת עוד קצת חורים וזה טוב. בקשר למצב רוח- אני בטוחה שזה יחלוף והקייץ לא כל כך רחוק... וזה בסדר עם לפעמים קצת מעונן. אצלי בכל אופן תקופות כאלו עוזרות לי להבין כל מני דברים, לחשוב ולהתפלסף קצת בכל מיני מחשבות וזה נחמד כל עוד זה לתקופה קצרה עד שהעננים מתפזרים. ואני כמובן מסכימה עם מה שאמרת בקשר לכסף/אהבה.כסף אפשר להשיג בהמון דרכים ואם רוצים מספיק ועובדים קשה אז בסוף משיגים אותו. אבל עם אהבה זה לא ככה.והרבה אנשים מתבלבלים וחושבים שעם כסף אפשר לקנות הכל ומרוב התעסקות כל הזמן בדברים שוליים(לאוו דוקא כסף) הם שוכחים מה באמת חשוב. שיהיה לך לילה טוב
גילי

GALI02

New member
או! יופי!../images/Emo13.gif

אני עדיין כאן. עם הפסקה קטנה באמצע . לא מצליחה להביא את עצמי למצב של שינה. אבל העייפות בטח תכריע אותי בסוף אגב, מצאתי עבודה היום ואני מתחילה ביום ראשון אז כנראה שהחל משבוע הבא אני כבר אשן בשעות האלה...

למעלה