ערב טוב לכולם! PLL HALLOWEEN

revi 17

New member
ערב טוב לכולם! PLL HALLOWEEN

הולכת לצפות בספישל האלווין "we love you to deAth" ואז אחזור אם תובנות. אם יהיו כאלו
כי לפי טמבלר זה נראה כמו שאלון... לפחות יש הצצה לפרק הבא

revi 17

New member
אוקי...

אז גם בפרק ספישל דוחפים את עזרא/אריה יתר על המידה! לוסי יקירתי אם הם מזכירים לך את רומיאו וג'ולייט אז תעשו לנו טובה ותתאבדו כמוהם!
מזל שיש את טרויאן שמתארת את הזוגות בצורה הנכונה: "האנה וקיילב על תקן הילדים הרעים שזה תמיד כייף וסקסי, עזרא אריה תמיד בדירה על תקן 'רונמטי' מאכילים אחד את השני שזה מגעיל! (טרויאן תתחתני איתי?) וספנסר וטובי תמיד משחקים אותה בלשים" וזאת הסיבה שהם הזוג האהוב עלי תמיד קשורים למיסתורין בצורה כזאת או אחרת.
שמחתי לראות שמרלן הייתה מודעת לעובדה שהצופים מחכים לראות את עזרא 'רע' ושטובי היה השוק/תפנית האולטימטיבית (כי לזה אף אחד לא ציפה מבעוד מועד)... רק חבל שהיא לא הלכה עם זה עד הסוף ורק הפכה את המערכת יחסים למניפולציה של סופר שיעשה הכל בשביל ספר...והכל הכוונה ישכיב תלמידה שלו! (בא לי לומר פדופיל אבל עזרא הוא לא פדופיל רק טורף קטינות ).
כבוד לאחראים על העיצוב ואביזרים בסדרה! נחמד לדעת שהם תקעו את האות A בכל סצנה כך שעכשיו (אולי) אנשים יפסיקו להעלות השערות/תיאוריות בגלל תמונה של A בסצנה.

איזה כייף לראות את המתים... אחלה שחקנים! "DIRT NAP" אהבתי.
משום מה מכל החברות של אמילי מאיה הייתה האהובה עלי ואולי בגלל חסד נעורים לביאנקה לואסון בתור קנדרה קוטלת הערפדים "Thats me favorite shirt! Thats me only shirt!"

cake or pie שאלב לעזרא
אנשים כנראה עדיין לא הבינו את הבדיחה! זה התחיל בטמבלר... אנשים ששונאים את עזרא/אריה (כמוני ואפילו יותר ממני) שהתחילו לערוך תמונות של עזרא עם עוגות SHIP EZRA X CAKE

סקופ! נגלה מי זה BIG A לפני עונה 7
אני אזכור את זה מרלן!!
ובפרק הקריסמס כל הבנים בבוקסר סנטה כולל פייג'?!? כן נראה לי אשלי סתם עובדת עלינו

הצצה לפרק הבא
https://www.youtube.com/watch?v=Y_SnQHWMLA0

a silver cat

New member
שאלה

לדעתך שווה לראות את הפרק הזה? הוא מעניין? מגלים שם איזה משהו חשוב או מסעיר?

revi 17

New member
האמת... לא! אם את ממש משועממת תראי

בגדול זה סוג של ראיון, השקרניות (לוסי, שיי, אשלי, טרויאן וסשה) שולפים שאלה ממעריץ (שכנראה צייץ משהו בטוויטר) ועונים בהומור. עוד מתארחים איאן קיגן וטיילר (החברים, מוזר שהשחקנית שמגלמת את פייג' לא הופיעה) שעונים על איך זה לעבוד עם ה-co star וממגזר השחקנים המתים יש את ג'נל=מונה, גב' ד, איאן, ווילדן, גארט ומאיה שלא מחדשים כלום! רק מציינים שהיה כייף לגלם את הדמות ושאף פעם לא מתים ברווזווד כי תמיד חוזרים בפלשבק.
פשוט פרק ראיונות כמו האקסטרה שיש תמיד בDVD מיותר לצפות! מה שחשוב זה הצצה לפרק הבא שנתתי קישור.

a silver cat

New member
סבבה

תודה על התשובה המפורטת. לא ממש רציתי לראות את הפרק ועכשיו אחרי מה שאמרת אני באמת לא אראה אותו. ראיתי את ההצצה וחצי ממנה היו קטעי ראיונות. אני ראיתי פרומו לפרק הבא שהיה שונה מההצצה ולא היו בו קטעי ראיונות.

למעלה