ערב טוב לכולם.................. עבר עליי יום מתיש ומעייף של 13 שעות עבודה ואיך עבר עליכם יומכם?
מ מלך ארגמן1 New member 13/5/08 #1 ערב טוב לכולם../images/Emo6.gif.................. עבר עליי יום מתיש ומעייף של 13 שעות עבודה ואיך עבר עליכם יומכם?
ערב טוב לכולם../images/Emo6.gif.................. עבר עליי יום מתיש ומעייף של 13 שעות עבודה ואיך עבר עליכם יומכם?
ש ש חף New member 13/5/08 #2 ערב טוף מה קורה לפורום? איפה כולם?? אני בתקופת לחץ,גם העבודה גם הלימודים צריכה עוד כמה שעות ביממה עלי עבר גם יום מתיש,אבל כיף ועכשיו אני יושבת על עבודה,חצי מעוכה...
ערב טוף מה קורה לפורום? איפה כולם?? אני בתקופת לחץ,גם העבודה גם הלימודים צריכה עוד כמה שעות ביממה עלי עבר גם יום מתיש,אבל כיף ועכשיו אני יושבת על עבודה,חצי מעוכה...
מ מלך ארגמן1 New member 13/5/08 #3 הלוואי והיה לי מושג היכן כולם............... זה ככה מיום הזיכרון אבל חשבתי שזה בגלל החג והמצב יחזור לקדמותו. כנראה שיש לאנשים עיסוקים
הלוואי והיה לי מושג היכן כולם............... זה ככה מיום הזיכרון אבל חשבתי שזה בגלל החג והמצב יחזור לקדמותו. כנראה שיש לאנשים עיסוקים
ד דסדס New member 13/5/08 #5 פיתרון לגיהוקים? אז שתיתי קצת יותר מידי, אז מה?!! זה פשוט כואב הגיהוקים האלו..... שיהיה לכולם לילה טוב...
פיתרון לגיהוקים? אז שתיתי קצת יותר מידי, אז מה?!! זה פשוט כואב הגיהוקים האלו..... שיהיה לכולם לילה טוב...
נ נרקי New member 13/5/08 #7 הפורום התייבש וואלה הימים האלה עוברים די בסדר כזה.. לא משו מיוחד עבודה בית.. עבודה בית... עייפה המון גם אז בקושי יוצא לי לכתוב כאןחרופ|
הפורום התייבש וואלה הימים האלה עוברים די בסדר כזה.. לא משו מיוחד עבודה בית.. עבודה בית... עייפה המון גם אז בקושי יוצא לי לכתוב כאןחרופ|