ערב טוב לכולם

ערב טוב לכולם ../images/Emo29.gif

בעודי קורא הודעות עלה במוחי רעיון חשבתי על דרך שבה נכייר כאן אחד את השני קצת יותר כל אחד יכתוב כאן את המחזה שהוא הכי אהב
וכמובן שאני יתחיל אז המחזה שאני הכי אהבתי היה מחזה שראיתי בלונדון כשהייתי בן 13
שם המחזה המדהים הזה (לפחות לדעתי) הוא Star Light Expres ומה שלכם?

oren*

New member
בערוץ שמונה יש סידרה על בית ספר

לאמנויות הבמה באנגליה, ושם רואים תלמיד שמתקבל לסטארלייט אקספרס. מצלמים אותו מאחורי הקלעים, בחזרות, עם הבמאי של המופע וצוות השחקנים. אין מה להגיד שמדובר בהפקה גאונית.

איזה כיף אז אני יראה אותך גם פה?

מאז פותטרתי מזיהוי שירים חשבתי עליכם (מנהלים ומנהלות צוות מוביל פורומים ואורן) אין לי גישה יותר לפורום מנהלים ומנהלות מן הסתם
וואי טוב לראות אותך מה שלומך?
טוב יאללה לילה טוב

אני לא ראיתי הרבה

בחיי , אני בת 15.5 וכל חיי עוד לפניי.. אהבתי מאוד את צלילי המוסיקה הסרט-מחזמר. יש לי אותו בקלטת

אמממ... זאת שאלה קשה...

תלוי מאיזה היבט. מההיבט המוזיקלי - עלובי החיים. מההיבט הויזואלי - פאנטום האופרה. מההיבט התיאטרלי - גבירתי הנאווה. כל מחזמר מומחה בנושא כזה או אחר, ואני אוהבת את כולם... Starlight Express באמת מחזמר מדהים, לפי מה ששמעתי, ולאחרונה הוא ירד מהבמות
... כמה חבל שלא הספקתי לראותו...

קשה קשה...

רבים הם מחזות הזמר שאהבתי וקשה לי לבחור אחד ויחיד. אז אני לא אבחר. מה שכן, אני יכולה להגיד שהמחזמר שהכי הפתיע אותי לאחרונה היה WITCHES OF EASTWICK. שילמתי 24 פאונד על כרטיס, הלכתי בלי ציפיות בכלל ונפלתי מהכיסא. ההפקה היתה מרעננת ומשעשעת. הבימוי מדהים, ה-CAST מצויין, אחד אחד שם כולם היו עם אכויות קוליות מדהימות, הכריאוגרפיה היתה מעולה ובקיצור, יצאתי ושמחתי על כל פאונד יקר ששילמתי.

סטארלייט אקספרס?נרדמתי,לעומת זאת,

כל מיוזיקל שמתאפשר לי לראות אני רואה,ברודוואי ואוף ברודוואי,ולמרות שנשמתי מכורה ל"עלובי החיים" אני יכול להגיד בוודאות שהמחזמר הכי טוב ברמה הסיפורית שאני מכיר הוא "מתנקשים" של זונדהיים.זה פשוט המחזמר הכי מצמרר שיש,לצד קטעים מצחיקים וסוריאליסטיים,ישנם קטעים שממש מצטמקים בכיסא.ואוו. את עלובי החיים לעומת זאת,אני פשוט אוהב,או שעלי לומר-מאוהב? את פנאטום האופרה אהבתי,את קאטס פחות,מחזמר ענק הוא "מאמה מיה",ענקקק רקדתי כמו ילדה בת 13 בהופעה של היי פייב.

../images/Emo6.gif

ילדה בת 13 בהופעה של היי-פייב... אהבתי... אני מסכימה אתך שעלובי החיים זה המחזמר שהכי קל לאהוב. פשוט כל-כך התחברתי אליו ואל הדמויות שזה לא יאומן!

למעלה