ערב טוב לכולם

ערב טוב לכולם../images/Emo29.gif

היום לא יצא לי להיכנס ועכשיו שניכנסתי אני רוצה קצת לקטר אם לא איכפת לכם אפילו שזה לא ממש קשור לפורום ותגידו לי מה דעתכם אז ככה: האקס הבטיח לגדולה שיבוא לקחת אותה היום כדי שתישן אצלו, עזבו שזה עיצבן אותי מה פתאום האפליות האלו,,, בקיצור הילדה מחכה לו מארבע והאדון לא מגיע, בסוף הגיע עם כלבת השמירה שלו (החברה הבהמתית שלו) בשעה שבע, בדיוק כשהילדה אוכלת ארוחת ערב, ולא הסכמתי שתלך עד שתסיים לאכול, אחרי דין ודברים החלטתי שאני בכלל לא מוכנה שהוא יקח את הילדה היום, כי אם בשבע הוא לוקח, בשבע וחצי יגיעו הביתה, בשמונה תישן, אין טעם שיקח אותה ובשיא חוצפתו, זה שנהיה לי רווק מאז הגירושים אומר לי: אני לא לוקח את כל הילדים, למה מה קרה שתהיי חופשיה!!!!!!! אמרתי לו שיקח את הרגליים שלו הוא והזבל שלו ויעופו לי מהרחוב ושבכלל לא יתקרב לשכונה עם הכולרע הקטנה היום אומרת לי (בת שלוש): אמא, סבתא חנה היא שלי וסבתא רותי היא של שחר יעני בכלל היא לא רצויה שם? אז מבחינתי אף אחד לא רצוי שם ואת המשחקים האלו שישמרו למישהו אחר מצטערת על האורך, בטח הבהמה וכל משפחתו יושבים וקוראים את זה אבל הייתי חייבת להוציא קצת קיטור,,, לילה טוב לכולם

שילך לעזאזל

אני המומה!!!!!!!!!!!! זה אבא? איכס גועל נפש!!!! לוקח ילדה אחת לישון אצלו ....חחחחחחחחחח ומתי ? כשהיא צריכה לישון!!! מה קרה ? לא יכול לקחת את הילדות יחד? לא יכול לקחת אותן מהצהריים? אולי הילדות זקוקות קצת לאבא? ובעצם עם התנהגות כזאת של אבא .....עדיף שלא יקח אותן... ומה עם הדובי השלישי ? אותו הוא לוקח ? אם האבא קורא..... אני ממש ממש מזועזעת ממך , תתבייש לך , לך קוראים אבא? והסבתא , מה קרה אצלך לא ניתן לישון? אה, כניראה שאת ובעלך התגרשתם מהנכדים .....כמו האבא - התגרש מהילדים!!!! גועל נפש!! תאמינו לי כשאני קוראת את העיניין הזה ליבי נחמץ , מסכנים הילדים שנולדו לאבא כזה , ואבל מנגד ליבי עם האם שיום יום צריכה להסתכל על ה"אבא" ולהגיד "ברוך שפטרנו" ולך אמא - היי מאושרת שזרקת את הזבל למקום הראוי לו!!!!! אמא ואשה אוהבת !!!!!!!!!!!!!!!!! תאמינו עעעע

נוי3

New member
פנינוש ../images/Emo24.gif

הוא לא שווה את העצבים שלך. תשמחי שנפטרת מממנו. וטוב עשית שגרשת אותו!!! לא פוגעים ברגשות של ילדים!!! שיהיה לך ערב מקסים!!

ר של ניב

New member
וואו אני בהלם פנינה

מה זה ההתנהגות הזו? אני חושבת שעדיף שתיצמדו להסדרי בית שמפט, לפי הימים שהם קבעו. אני לא חושבת שזה בסדר שלך לא יהיו ימים חופשיים, אני בטוחה שאת זקוקה לזה. איזה טיפוס אגואיסט. לגבי הבת זוג, גם אני חושבת שזה לא במקום, אבל הרה אין מה לעשות. אני בטוחה שהייתי נוהגת אותו דבר, אבל הוא לא שווה את העצבים שלך. ולסיום קבלי
ענק לעידוד

תודה על התגובות

כל מילת חיזוק עוזרת עכשיו מרוב שהייתי עצבנית לא ישנתי כל הלילה אבל לפחות "התמסרתי" עם אמא של 2 שבלולות במסרים חצי לילה וזה עזר קצת
תודה לך גם מפה

בת ה י ם

New member
../images/Emo24.gif לך ולדובים

אולי קלישאה..אבל תשתדלי לא להתעצבן מטימטומו של ה X אין הסדר ביקורים ?

smagi

New member
אני בשוק ../images/Emo12.gif אני פשוט לא מאמינה

גברים - כמה הם סתומים זה פשוט לא יאמן! כשמכירים אותם הם חמודים ורודפים אחריך וכשאת בהריון הילדים זה הדבר שהם הכי רוצים בעולם והם אוהבים אותם והכל טוב ויפה א-ב-ל: אם חלילה קורה משהו בין ההורים הדבר הראשון שהבעל מעניש זה את הילדים במחשבה ילדותית שאם הוא יפגע בילדים האמא תיפגע (מה שנכון כי לאמא הילדים זה בעצם כל החיים). אני במקומך הייתי ניגשת לבית משפט וקובעת ביקורים מוסדרים מראש פעם בשבוע וכל סופשבוע שני ואז הוא לוקח את 2 הבנות ואם הוא לא רוצה לקחת אחת? אז הוא לא יקח אף אחת מהן באותה פגישה. ככה הילדות לא יפגעו (כי ההסדר יהיה ששתיהן תלכנה יחד) והוא יכול לקפוץ לך. טוב שעזבת פוץ כזה!!!!! מגי

מגי וכולן

אתן לא יודעות כמה אני מאושרת בלעדי ה%$#^#^%@%^ הזה כאילו היה לי משא כבד על הכתפיים ואיתו הרגשתי בת 67 ומאז שאני לא איתו אני מרגישה בת 20 הוא גם זרק לי פם ש"עשה" לי ילד כל שנה כדי לסגור אותי, אבל לעומת הגועל נפש שהוא הולך איתה, שיכולה להיות אמא שלי בגיל, שמנה, גמדה ומכוערת ובלי טיפת שכל והוא כולו משקשק ממנה כמו הפאפי שלה אני נראית מליון דולר, גם אם היו לי עשרה ילדים, והיא אפילו חצי ילד אין לה, ובטח כשהיא כבר בת 40, גם לא יהיה לה ילדים ואני מצטערת מאוד, זה שהיא לקחה את הבהמה, היא רק עשתה לי מצווה גדולה, אבל אני לא אתן לה צ'אנס לקבל את הילדים שלי על המוכן לגבי ההסכמים, כמה טובה הייתי איתו שעשינו הסכם ביננו, וזה נגמר, הפסקתי להיות טובה כל הזמן הוא מאיים שהוא יפגע בי דרך המזונות (יענו יפסיק לשלם) הוא לא יודע שאלף הוא לא פוגע בי אלא בילדים, כי להם לא יהיה אוכל ולהם לא תהיה קורת גג, גמככה לקח להם את הבית הבן^&$%^&$^% הזה,,, רק שהוא לא יודע (ועכשיו הוא כבר כן כי הכלב בטח יושב לקרוא ולהדפיס את זה) שאם הוא יפגע לי בפרנסה של הילדים אני ארים אותו על טיל הוא והגיפ החדש שהוא קנה ישר מהחברה כשלילד שלו אין איפה לישון רציתם סיפורי זוועה? הנה כמה

smagi

New member
איזה זבל הוא ממש לא מתבייש

לעשות כזה דבר לילדים שלו?????? תאמיני לי יש גברים שהם כאלה אפסים והם תופסים מעצמם מינימום אלוהים. אתמול הייתי בבר-מצוה של הבן של חברה שלי והיא גרושה בעלה הכניס מישהי להריון כשילד היה בן 3 והם התגרשו, מאז נולדו לו עוד 2 ילדים ואז הוא הכניס בחורה שלישית להריון ועזב את השניה (שקצת השמינה וזה כבר לא מתאים לאדון) בקיצור אתמול כל הנשים היו בבר מצוה (הוא הזמין את כולן) והוא הסתובב שם כמו טווס וחשב שכולם מקנאים בו בזמן שכולם צחקו עליו ועל איך שהוא הפך להיות זקן פאטתי שרודף אחרי כל מה שזז. אז פנינוש רק עם הסכם מבית משפט.

ר של ניב

New member
מה זה?

נראה לי שיותר מידי ויתרת פה. אני מבינה שרצית את החופש שלך וזה היה שווה לך אבל למה שתתני למישהו כזה להנות? אני מציעה מיד הסדרים גם לגבי הבית. אין להם גבול ל%@#%!#$%!#$% האלה.

12אניהיא

New member
רק מי שמיתגרשת......

אחרי שבועיים, כאילו מחכה לה משהו כל כך גדול מעבר לפינה עושה ויתורים כמו שהפנינה עשתה. בזמנו אני ישבתי ודיברתי איתה, את זוכרת פנינה?(זה היה אצלי בבית) אמרתי לה שכשמתגרשים אין ברירה ולפעמים חייבים לפתוח במילחמה... היא אמרה שהיא לא רוצה לריב ואין לה כוח לזה, וכניראה שהיא גם פחדה ממנו באותה תקופה. אמרתי לה שלא תוותר על הבית שבעצם שייך לשלושת התינוקות שהנ"ל השאיר לה, אבל היא החכמה ויתרה על הכל תמורת כלום. סכום של כסף שלא יספיק להשכרת דירה למשך שנה. במגביל לזה היא חתמה גם על הסכם ביקורים שלו עם הילדים....בשבת הוא לא יכול להיות איתם כי הוא עובד והוא ישלם לה לשמרטפית בימים שהם כאילו היו צריכים להיות אצלו...אבל בפועל פנינה לקחת פעם כסף לזה? לאאאאאא!!!!! כשמדברים על חופש של בן אדם צריכים לקחת בחשבון שלושה פעוטות שצריך לפרנס ותת להם קורת גג... אין מה לעשות ככה זה כשיש ילדים באמצע. בקשר אליו ולחברה שלו....פנינה צריכה להבהיר לו פעם אחת ולתמיד שזה שהיא "חברה" שלו עדיין לא נותן לה אסמכתא להתערב במה שקשור לילדים....מי היא שתחליט כל מיני דברים שקשורים לילדים? פנינה זה שהתגרשת ממנו עדיין לא אומר שהתפטרת ממנו יש לכם ילדים משותפים....הגיע הזמן שתעמדי יותר על שלך. גם אם את לא מקבלת עדיין שולחת לך
ים ומחזקת אותך.... אחותך

עציון

New member
מגי, אנא בלי הכללות!!!

קודם כמה מילים לפנינה: אני לא מוצא אף לא מילת זכות אחת על ה-X. גם משום השעה המאוחרת שהוא בא לקחת הילד. גם בגלל שבא לקחת רק אחד. והעיקר, בגלל שבא אליך עם הגרושה לעתיד שלו. אני כן מוצא הרבה נקודות זכות אצלך.. בעיקר העובדה שאת מגדלת את הילדים לבד וזה קשה, קשה מאוד.בעיקר שהנטל נופל עליך עם או בלי דמי המזונות שהוא אמור לשלם. את אשת חיל. וטוב מראה עיניים ממשמע אוזניים. אשרי הילדים שזכו לאמא כמוך אמא שמכנה עצמה: אם 3 הדובים. כי אין כמו חיבוק הדב למרות שמשתמע כאילו זה חיבוק אחד יותר מידי. אין כמוך!!! למגי, אנא הפסיקי עם ההכללות לגבי גברים. אם הם מיותרים אז קדימה וותרו עליהם. שימו פס(ולא אומר מילה חריפה יותר) עליהם. תתעלמו מהם. אבל, אבל גדול: אני רוצה לתקן אותך ולהעמידך על מקומך(בשלום). יש ויש. יש אימהות שסוגרות ילדים באוטו חם כי הלכו לקניות ויש אבות שלא רואים את ילדהם לאחר הגירושים ולו פעם אחת. יש ויש. במקרה של פנינה, זה דוגמא לאבא רע. רע. רע. וממנו להכליל על כל הגברים- פשוט נמאס מכך. הגברים לא סתומים פחות מנשים וכן ההיפך. יש ויש. הם חמודים בדיוק כמו הנשים שרוצות את אותם חמודים. הבה נניח לענין. כי זה לא יועיל לאף אחד. רק בקשה אחת? בלי הכללות!!!!! הסכמנו?

smagi

New member
עציון תסלח לי מאד אבל אולי

תקרא שוב ושוב ושוב את מה שכתבתי ורק אז תבין!!!! אני כתבתי שיש גברים ולא שכל הגברים הם כאלה!!!! אני למשל נשואה לנסיך! אז נראה לך שאני אכליל את כל הגברים\??????

עציון

New member
מגי. קראתי ואני מצטט אותך.....

" גברים כמה הם סתומים זה פשוט לא יאמן". הכללה או לא הכללה? להמשיך את המשפט השני באותה הודעה?

smagi

New member
עציון ואני מצטטת את עצמי:

תאמיני לי יש גברים שהם כאלה אפסים והם תופסים מעצמם מינימום אלוהים.

עציון

New member
מגי-2

" כשמכירים אותם הם חמודים ורודפים אחריך...." וכו וכו וכו. מה לא הבנתי?

עציון

New member
ועד כאן שלב ההוכחות. לא רוצה להמשיך

הדיון כדי לא לגלוש לענין שכבר טחנו מים רבים בפורום הזה. מסכים איתך שיש ויש. והרי כך כתבתי לך.... הבה נשאר בשימחה של נויה ונקווה שיבוא יום וגם פנינה תעלה על דרך המלך ובמהרה בימינו....ונשמח בשמחתה.

geni1

New member
קודם כל קבלי ../images/Emo24.gif גדול

נראה לי שאת צריכה לשנות גישה. אם עד עכשיו היית בסדר איתו ודאגת לשמור על יחסים קורקטיים גם בשבילך וגם בשביל הילדות - הגיע הזמן לעשות כמה שינויים. דווקא מפני שהילדות הכי חשובות לך את צריכה לדרוש ממנו את כל מה שמגיע להן עפ"י בית משפט. אם את מרגישה שניצלו אותך כשהתגרשתם , לכי לבית משפט ובקשי דיון חוזר (אפשר ?). שיהיה בהצלחה!

למעלה